Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nevite nekdo jak byly/budou obecne nejvyhodnejsi vyprodeje elektroniky?
Shanim pro chlapa mobil a nevim, jestli uz koupit nejaky ted a nebo pockat az do ledna.
Ted dávali reklamu na Electroworld, že zítra začínají výprodeje. Doufám, že i internetové obchody zítra zlevní, potřebuju koupit nový mobil mámě k narozkám.
Taky mě to zajímá, nějaké akce už jsou od zítra, ale doufám že budou ještě většííííí
![]()
No ja mam prave pocit, ze po lonskych Vanocich to bylo nej az v lednu…ale moje hlava je derava, jak reseto
takze se na pamet moc spolehnout nemuzu ![]()
Doufám, že to bude poradny. Naplánovala jsem si na leden nákupy werku, co se nám na podzim rozbily.
@MUFICE píše:
Ted dávali reklamu na Electroworld, že zítra začínají výprodeje. Doufám, že i internetové obchody zítra zlevní, potřebuju koupit nový mobil mámě k narozkám.
Který mobil?
Taky by mě to zajímalo. Potřebuju koupit externí disk a nevím, jestli někde bude něco teď, nebo zda čekat až do ledna
![]()
Nejlepší výprodeje jsou až v únoru. Spousta lidí dostane k vánocům peníze, prodejci to ví, takže po svátcích něco polevní, ale až se utratí i penízky, co byly pod stromečkem v obálkách, přijde únor a to je fakt nejhorší měsíc na prodej, takže jsou i největší slevy. Ale taky je pravda, že už je to hodně probraný, v lednu či únoru nikdo nové zboží nenaskladňuje.