Povánoční výprodeje elektroniky, mobil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
451
25.12.14 20:53

Povánoční výprodeje

Holky, nevite nekdo jak byly/budou obecne nejvyhodnejsi vyprodeje elektroniky?
Shanim pro chlapa mobil a nevim, jestli uz koupit nejaky ted a nebo pockat az do ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50122
25.12.14 20:56

Ted dávali reklamu na Electroworld, že zítra začínají výprodeje. Doufám, že i internetové obchody zítra zlevní, potřebuju koupit nový mobil mámě k narozkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
25.12.14 20:56

Taky mě to zajímá, nějaké akce už jsou od zítra, ale doufám že budou ještě většííííí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.12.14 20:58

No ja mam prave pocit, ze po lonskych Vanocich to bylo nej az v lednu…ale moje hlava je derava, jak reseto :zed: takze se na pamet moc spolehnout nemuzu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.12.14 21:05

Super a prodejci budou mít další vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.12.14 21:11

@patricie2014 no jo no, co nadelas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.12.14 21:16

Doufám, že to bude poradny. Naplánovala jsem si na leden nákupy werku, co se nám na podzim rozbily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.12.14 21:47
@MUFICE píše:
Ted dávali reklamu na Electroworld, že zítra začínají výprodeje. Doufám, že i internetové obchody zítra zlevní, potřebuju koupit nový mobil mámě k narozkám.

Který mobil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.12.14 22:36

Taky by mě to zajímalo. Potřebuju koupit externí disk a nevím, jestli někde bude něco teď, nebo zda čekat až do ledna :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.12.14 23:14

Nejlepší výprodeje jsou až v únoru. Spousta lidí dostane k vánocům peníze, prodejci to ví, takže po svátcích něco polevní, ale až se utratí i penízky, co byly pod stromečkem v obálkách, přijde únor a to je fakt nejhorší měsíc na prodej, takže jsou i největší slevy. Ale taky je pravda, že už je to hodně probraný, v lednu či únoru nikdo nové zboží nenaskladňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák