Povinné testování zaměstnanců
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 Koukám, že se zase neseriózní zaměstnavatelé.
Nám bylo zdůrazněno, že těch cca 20-30 mint, se kterými se na prvedení toho samo testu počítá, je samozřejmě součástí řádné pracovní doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 no tak nos respirátor…
Jestli nechces sedet doma zadarmo, nebo jeste hure… skrabat na dvere uradu prace, tak ten test stejne podstoupis. Detske dupani nozickou ti nepomuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka testování se mělo dít na jaře loňského roku…teď když je země naprosto na kolenou, tak nařídí zaměstnavatelům pomalu ze dne na den, ať testujou…přehodí to zase na ostatní a umí jen vyhrožovat sankcema…ale očkovat ti, které o to mají zájem, to ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka já klidně doma být můžu…já do práce nemusím…a už vůbec ne na úřad práce…a invazivní test prostě nepodstoupím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@cecetka testování se mělo dít na jaře loňského roku…teď když je země naprosto na kolenou, tak nařídí zaměstnavatelům pomalu ze dne na den, ať testujou…přehodí to zase na ostatní a umí jen vyhrožovat sankcema…ale očkovat ti, které o to mají zájem, to ne…
S ockovanim souhlasim.
Hromadne testovani pred rokem by bylo uplne zbytecne. Tech pripadu nebylo moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 no tak nos respirátor…
A proč já bych měla nosit respirátor protože ty odmítáš podstoupit test, který je aktuálně povinný? Plus jestli sis nevšimla, tak existuje spousta provozů, kde respirátor není možné nosit. A někde ani roušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@cecetka já klidně doma být můžu…já do práce nemusím…a už vůbec ne na úřad práce…a invazivní test prostě nepodstoupím…
Tak bud doma. Proc se vztekas? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@j.a.n.i1 Koukám, že se zase neseriózní zaměstnavatelé.
Nám bylo zdůrazněno, že těch cca 20-30 mint, se kterými se na prvedení toho samo testu počítá, je samozřejmě součástí řádné pracovní doby.
Jojo, spousta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, spousta.
Až budu chtít změnit zaměstnavatele, tak asi do strategie na pohovory zabuduju otázku: „Jak se vaše firma postarala o bezpečnost svých zaměstnanců v době koronavirové pandemie?“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Až budu chtít změnit zaměstnavatele, tak asi do strategie na pohovory zabuduju otázku: „Jak se vaše firma postarala o bezpečnost svých zaměstnanců v době koronavirové pandemie?“.
Ja toho sveho menit nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka já nevím, kde vidíš, že se vztekám…
píšu, že místo slušné žádosti zase jen nařizování…a to, že klidně test podstoupím, ale ne ten invazivní, nepovažuju za vztekání…to prostě konstatuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A jak vás teda otestují?
Musíme do odberoveho místa, ale právě tam testují z nosohltanu, alespoň tady poblíž. Tak zjišťuju, jestli se to dá řešit i jinak, viz. jak tu někdo psal ze slin nebo z krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka má ale stát zajisti testování…dodat testy do firem…ne to zase nařídit a dělejte jak umíte…to mi prostě vadí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@cecetka já nevím, kde vidíš, že se vztekám…píšu, že místo slušné žádosti zase jen nařizování…a to, že klidně test podstoupím, ale ne ten invazivní, nepovažuju za vztekání…to prostě konstatuju…
A někteří zaměstnavatele to ani nezajistí, jak tu čtu a ještě budou vyhrožovat.
To je teda síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit