Povlečení do kolébky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
394
16.7.09 14:13

Povlečení do kolébky

Holky, nemohla by jste mi některá poradit, kde koupit povlečení do kolébky???
Už hodinu hledám na netu a všude jsou 7dílné soupravy (což je včetně peřinky a polštářku) - což nepotřebuju.
Nebo akce povlečení + matrace zdarma - taky matraci nepotřebuju, mám.
Nebo akce povlečení + držák na nebesa zdarma - nepotřebuju, mám.
Už jsem přemýšlela, že bych si koupila látku a něco ušila, pokud víte o nějakých hezkých stránkách s látkami, tak budu ráda.

Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
16.7.09 14:15

Maliko, já veškeré věci do postýlky nakupuju na www.ebutik.cz . Nevím, jestli si něco vybereš, ale můžeš kouknout. Já tam jsem max. spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
16.7.09 14:42

taky mam zatim uchystanou kolebku, nemam do ni ani matraci, takze jsem se rozhodli nekde koupit metraz molitan a usit si povlak, jinak dostane prosteradlo a misto povlaku na malou perinku prej pasuje normalni povlak na dospelacky polstare.
Az se prestehujem, tak asi pujde do postylky a kolebku bude mit jen na kolebani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.7.09 14:48

Pudloslavo, ten molitan do kolíbky prodávaj, stojí cca 250kč.
Ale ty rozměry peřinky jsou takový atypický, že buď musím koupit povlečení na kolíbku nebo si ušít… Sice jedno povlečení mám, ale je takový sepraný a ty barvičky…hmmmm. Chtěla bych něco roztomilýho…to víš, hormony. Dneska jsem byla na ultrazvuku, tak to se mnou dělá divy, hned sednu k počítači a nakupuju :lol: Teda ještě jsem nic nekoupila.
Jinak já byla kolíbkou spokejená moc, je taková mobilní pořád jsem jí někam přesouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.7.09 14:50

Povlečení do kolébky a nejen to mají na www.mujeobchod.cz
Taky jsem tam nakupovala, ale povlečení do postýlky a věci pro miminko a byla jsem moc spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.7.09 15:11

Já nakoupila taky na ebutiku. Paní je velmi příjemná a dá se s ní domluvit, že si odebereš jen to, co potřebuješ. Např. já brala :,-(u do kolébky bez nebes, protože jsem měla z postýlky…
má tam asi milion vzorů a je moc ochotná ;-)
dobře vyber ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
16.7.09 15:12

Copak ony jsou vsechny kolebky stejne? Ta moje je takova starodavna, potrebuji matraci 34×78 cm a takovou jsem nasla jen pro psy v nejakem petshopu :-)))
jinak prej se koupi dvoumetrovej molitan v OBI za stovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.7.09 22:48
Pudloslava píše:
Copak ony jsou vsechny kolebky stejne? Ta moje je takova starodavna, potrebuji matraci 34×78 cm a takovou jsem nasla jen pro psy v nejakem petshopu :-)))
jinak prej se koupi dvoumetrovej molitan v OBI za stovku

Jsou tam tak minimální rozdíly, já mám molitan 40×85.. A to mám taky pěkně starou kolíbku koupenou v Neměcku před x lety…

Já na ten ebutik juknu - díky moc. Jinak je super, že se tam můžu domluvit, co potřebuju, to je přesně co potřebuju :wink: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
17.7.09 12:16
zuzanasinova píše:
Já nakoupila taky na ebutiku. Paní je velmi příjemná a dá se s ní domluvit, že si odebereš jen to, co potřebuješ. Např. já brala :,-(u do kolébky bez nebes, protože jsem měla z postýlky…
má tam asi milion vzorů a je moc ochotná ;-)
dobře vyber ;-)

nějak tam to povlečení na kolébku nemůžu najít :cry: Nemůžeš mě nasměrovat?!
Jinak tam maj pěkný věcičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.7.09 12:26

paní Sikorové, která to vede, patří ještě jedny webovky, kde jsem našla:
 http://www.mamitati.cz/index.php?…

má i inzerci na mimibazaru, nepamatuju si ID, ale když jí napíšeš, pošle ti vzorník :,-( do kolébek ;-)

já mám tyhle:

je to vzor modrý šnek, rychlozavinku mám zelený šnek a stejný vzor mám i na přebalovací podložce. Do postýlky mám modrého a zeleného šnečka i s nebesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
17.7.09 17:27

super, díky moc. Napíšu jí, myslím, že tady si vyberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák