Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nemohla by jste mi některá poradit, kde koupit povlečení do kolébky???
Už hodinu hledám na netu a všude jsou 7dílné soupravy (což je včetně peřinky a polštářku) - což nepotřebuju.
Nebo akce povlečení + matrace zdarma - taky matraci nepotřebuju, mám.
Nebo akce povlečení + držák na nebesa zdarma - nepotřebuju, mám.
Už jsem přemýšlela, že bych si koupila látku a něco ušila, pokud víte o nějakých hezkých stránkách s látkami, tak budu ráda.
Předem děkuji ![]()
Maliko, já veškeré věci do postýlky nakupuju na www.ebutik.cz . Nevím, jestli si něco vybereš, ale můžeš kouknout. Já tam jsem max. spokojená…
taky mam zatim uchystanou kolebku, nemam do ni ani matraci, takze jsem se rozhodli nekde koupit metraz molitan a usit si povlak, jinak dostane prosteradlo a misto povlaku na malou perinku prej pasuje normalni povlak na dospelacky polstare.
Az se prestehujem, tak asi pujde do postylky a kolebku bude mit jen na kolebani.
Pudloslavo, ten molitan do kolíbky prodávaj, stojí cca 250kč.
Ale ty rozměry peřinky jsou takový atypický, že buď musím koupit povlečení na kolíbku nebo si ušít… Sice jedno povlečení mám, ale je takový sepraný a ty barvičky…hmmmm. Chtěla bych něco roztomilýho…to víš, hormony. Dneska jsem byla na ultrazvuku, tak to se mnou dělá divy, hned sednu k počítači a nakupuju
Teda ještě jsem nic nekoupila.
Jinak já byla kolíbkou spokejená moc, je taková mobilní pořád jsem jí někam přesouvala.
Povlečení do kolébky a nejen to mají na www.mujeobchod.cz
Taky jsem tam nakupovala, ale povlečení do postýlky a věci pro miminko a byla jsem moc spokojena!
Já nakoupila taky na ebutiku. Paní je velmi příjemná a dá se s ní domluvit, že si odebereš jen to, co potřebuješ. Např. já brala
u do kolébky bez nebes, protože jsem měla z postýlky…
má tam asi milion vzorů a je moc ochotná ![]()
dobře vyber ![]()
Copak ony jsou vsechny kolebky stejne? Ta moje je takova starodavna, potrebuji matraci 34×78 cm a takovou jsem nasla jen pro psy v nejakem petshopu ![]()
jinak prej se koupi dvoumetrovej molitan v OBI za stovku
Pudloslava píše:
Copak ony jsou vsechny kolebky stejne? Ta moje je takova starodavna, potrebuji matraci 34×78 cm a takovou jsem nasla jen pro psy v nejakem petshopu
jinak prej se koupi dvoumetrovej molitan v OBI za stovku
Jsou tam tak minimální rozdíly, já mám molitan 40×85.. A to mám taky pěkně starou kolíbku koupenou v Neměcku před x lety…
Já na ten ebutik juknu - díky moc. Jinak je super, že se tam můžu domluvit, co potřebuju, to je přesně co potřebuju
díky
zuzanasinova píše:
Já nakoupila taky na ebutiku. Paní je velmi příjemná a dá se s ní domluvit, že si odebereš jen to, co potřebuješ. Např. já bralau do kolébky bez nebes, protože jsem měla z postýlky…
má tam asi milion vzorů a je moc ochotná
dobře vyber
nějak tam to povlečení na kolébku nemůžu najít
Nemůžeš mě nasměrovat?!
Jinak tam maj pěkný věcičky…
paní Sikorové, která to vede, patří ještě jedny webovky, kde jsem našla:
http://www.mamitati.cz/index.php?…
má i inzerci na mimibazaru, nepamatuju si ID, ale když jí napíšeš, pošle ti vzorník
do kolébek ![]()
já mám tyhle:

je to vzor modrý šnek, rychlozavinku mám zelený šnek a stejný vzor mám i na přebalovací podložce. Do postýlky mám modrého a zeleného šnečka i s nebesy.