Povolání: Veterinář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Veterina a zubárna - oboje je zlatý důl
za mazlíky dáme, co můžeme, kolegyně si asi nevidí na špičku nosu, nebo nemají doma zvíře?
já za své psy v životě mohla mít asi už i auto… nevadí.. byli a jsou to kámoši a členové rodiny, tak to prostě je.
Paradoxně nejmíň (fakt jen očkování a povinné věci) stojí aktuální útulkář, už mu bude cca 10 let, ale tomu nebylo nikdy nic ![]()
zato golden retriever s PP za x tisíc po pár letech ještě v mládí těžká dysplazie kyčelních kloubů a trápili jsme se pěkně teda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
souhlasím čistokrevný vesnický ořech 10 let zdravý jak řípa chodí jen na očkování, PP pes vážně těžce nemocný léčba x tisíc a to jen udržovací, protože jí dali dva roky života a nemáme to srdce jí ten život zkrátit, myslím že do zvířat lidi investují víc než do zubaře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka je to tak
a vidím to i u veta
lidi tam sedí různí, i bez těch zubů, ale za mazlíka prostě zaplatí, protože láska-srdce
tak to (obvykle) je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 ale jak tu někdo psal záleží na tom jaká bude veterinářka, znám veterináře kterému bych nesvěřila nic ani žížalu, my jezdíme na kliniku jeto dražší ale špičkový, diagnóza u psa na první dobrou mají veškeré zařízení takže ano prodraží se to ale snaží se a i konzultují po tel. U tchánovo psa diagnostikovali špatnou štítnou jen pohledem předtím tři veterináři nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka určitě, souhlas
je to o lidech
ale šla jsem opačnou cestou.. 20 let na klinice, pak tam začli zaměstnávat další a další neznámé lidi a účtovali třeba 380kč za tabletu na odčervení (na 10kg psa stojí v lékárně 50 třeba)… řekli mi desítku za sterilizaci 3kg fenky šla jsem jinam, Slovák, ordinace, nic luxusního, nemá sekretářky ani nebere moc mobily, říká, že kdo ho potřebuje, ten si ho najde
je borec, stojí mne to třetinu a fikne ji za 5000
takže není doktor jako doktor a není klinika jako klinika
a u tohoto mvdr. jsem fakt zažila i smích, prostě jsem nadávala, že malá je březí a nemá ani rok a půl a on na ni kouká, hladí ji a říká ji : TOŽ SI SI TAKÁ AKO VELMI DOBRÁ PROSTITŮTKA
![]()
Jsme se s chlapem na sebe podívali a řehtali jsme se asi týden, dodnes je to naše domácí hláška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka což by mi vůbec nevadilo
taky existují lidi, na které jen letmo kývnu, ale jejich psi mne zdraví a kolikrát s tím zvířetem i minutku postojím, páníci/čky se tváří různě, od ok-po ne ok, ale ti psi mě fakt milují, ani je neuplácím, fakt jim nedávám ani piškoty ani úplatky, ale jen třeba mrknu nebo úplně tichounce hvízdnu
se směju.. fakt to dělám a už s pár lidmi z okolí máme z toho srandu, že prej- zase Vy - naše milovnice
a tak, je to velká sranda, hlavně v pět padesát ráno ve fujavici, ale i tak se tam potkáváme
já jako mám ráda lidi - obvykle - ale zvířata miluju a ony to asi nějak ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 nám to nevadilo, ona se vítala se psem a my mlčeli a všichni byli spokojený, jen teda ze začátku chvíli trvalo než nám došlo že jí mluvit nenaučíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit