Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý večer já asi vím že je tady asi už spoustu témat na oddlužení ale přesto bych se rada informovala nebo poprosila o radu koncem září jsem padala návrh na osobní bankrot v listopadu mi byl schválen s tím že přezkumné jednání bude koncem ledna a ted ten problém máme s manželem zablokované účty exekutorem vranou jelikož je na manžela uvalena exekuce a ja bych se chtěla zeptat když máme povolení bankrot kdy nám vrana exekutor odblokuje účty moc děkuji za odpověd nebo radu pokud to někdo vi moc děkují
bibiana
Milá zakladatelko,
předem bych ti chtěla poblahopřát že to bylo povoleno oddlužení, tvůj dotaz bych směřovala na pana exekutora s Přerova s kterým jak ho znám nebude žádná řeč a nebo bych se zeptata insolvenčního správce. I kdyby mi účet do tří měsíců nerozmrazil tak bych se nenervovala. Jestli mas povolen splátkový kalendář tak tvá výplata půjde cela do rukou správce, ten ti peníze rozdělí mezi věřitelé a veme si odměnu, zbytek a životní min. A na nájem ti pošle zpět, záleží jen na tobě zda nadiktuješ jiný 4, třeba někoho z rodiny, nebo si peníze budeš nechavat posílat složenkou.
hezký
večer. ![]()