Povoleno oddlužení a blokace účtu

6.11.15 20:21

povoleno oddluženi a blokace učtu

:think: Dobrý večer já asi vím že je tady asi už spoustu témat na oddlužení ale přesto bych se rada informovala nebo poprosila o radu koncem září jsem padala návrh na osobní bankrot v listopadu mi byl schválen s tím že přezkumné jednání bude koncem ledna a ted ten problém máme s manželem zablokované účty exekutorem vranou jelikož je na manžela uvalena exekuce a ja bych se chtěla zeptat když máme povolení bankrot kdy nám vrana exekutor odblokuje účty moc děkuji za odpověd nebo radu pokud to někdo vi moc děkují :think:bibiana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
6.11.15 20:53

ex Vrana

Milá zakladatelko,
předem bych ti chtěla poblahopřát že to bylo povoleno oddlužení, tvůj dotaz bych směřovala na pana exekutora s Přerova s kterým jak ho znám nebude žádná řeč a nebo bych se zeptata insolvenčního správce. I kdyby mi účet do tří měsíců nerozmrazil tak bych se nenervovala. Jestli mas povolen splátkový kalendář tak tvá výplata půjde cela do rukou správce, ten ti peníze rozdělí mezi věřitelé a veme si odměnu, zbytek a životní min. A na nájem ti pošle zpět, záleží jen na tobě zda nadiktuješ jiný 4, třeba někoho z rodiny, nebo si peníze budeš nechavat posílat složenkou. :) hezký :mavam: večer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel