Pozdní spánek dvouletého miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
7.11.13 23:07

Syn 2,5roku spi po obede 1,5-2h, vstava v 8h, pak jde spat ve 12.30 a vecer usina mezi 21.30 a 22h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
7.11.13 23:10

@Zlatonkaa : Mám dvojčata 32m a po O spí i 3-4h. Nebudím, jelikož jsou pak hoooodně protivní. Večer usínají až kolem 23h a ráno vstáváme kolikrát i v 5h. Jeden v noci je furt vzhůru, tak ještě aby nespali přes den - by mne vezli. Chodí už do školky a po novém roce to bude i se spaním, tak pak teprv začne to správné ródeo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.11.13 23:17
@Clementine píše:
Myslím, že KackaDoup myslela situaci, kdy dítě po o ještě samo dobře usne… pokud vám děcka samy od sebe nespí, je zas volovina je nutit spát. Pokud ale dítě usne, je volovina mu spánek odpírat ;-)
;) presne tak ;)
  • Citovat
  • Upravit
712
2.12.13 14:39

Mám něco podobného co má zakladatelka. Naší malé je 22 měsíců. Ráno vstává v devět (často jí teda budím mezi sedmou až osmou) po obědě usne tak ve dvě i když jí do postele nacpu před jednou, spí tak dvě hoďky a pak jde spát v jednu ráno :zed: do postele jí nacpu v osm a pak přes čtyři hodiny uspávám. Je to tak vyčerpávající :zed: Když nejde spát po obědě tak usne stejně v jednu, ale je protivná. Nemáte někdo radu? :-) Nebo aspoň utěšení, že to bude dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.12.13 15:10
@Zlatonkaa píše:
Ahoj holky..poraďte :P :P Dcerce je 2 roky a 4 měsíce a pořád spí po obědě někdy až 3 hoďky :) Ale večer mi poslední dobou neusne dřív jak v půl 10 až 10,hrůza :roll: Tak nevím zda ji mám přestat dávat spát po obědě?! :lol: :lol: Dřív usla po 8 v pohodě. Co vám spinkají v tomto věku vaše děti po obědě??A v kolik večer usínají? :,( Moc děkuji za radu :lol: :lol:

Syn má 15 měsíců a taky usíná vecer po deváté až v půl desáté. Pres den spi průměrně 2 hodiny. Recept na to asi nemám. Prostě si zapnu po zprávách film, on kolem pobíhá, chodi se mazlit až u mě usne, pak ho přeneseme do postýlky. Protivný pres den není, holt mu to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.12.13 15:35
@Andýsek92 píše:
Mám něco podobného co má zakladatelka. Naší malé je 22 měsíců. Ráno vstává v devět (často jí teda budím mezi sedmou až osmou) po obědě usne tak ve dvě i když jí do postele nacpu před jednou, spí tak dvě hoďky a pak jde spát v jednu ráno :zed: do postele jí nacpu v osm a pak přes čtyři hodiny uspávám. Je to tak vyčerpávající :zed: Když nejde spát po obědě tak usne stejně v jednu, ale je protivná. Nemáte někdo radu? :-) Nebo aspoň utěšení, že to bude dobré :-)

Od kdy to trvá? Polední spánek bych nerušila. My teď bojujeme s něčím podobným, protože se mu rozhodil režim potom, co se naučil přelízat postel, takže je v posteli bez bočnice. Večer usíná většinou do 2 hodin. Ale já teda neuspávám, protože dělal blbosti, tak po večerních rituálech dám do postele a vracím dokud nespí. Když už to je neúnosné, dám do ohrádky, kterou nepřeleze, chvíli řve a usne. Ohrádku jsem zavedla před 4 dny a už jsme na usínání za 30 minut a řevu je podstatně méně. Bylo to za cenu řevu. Pokud vypadá, že brečí jen protože nechce spát, tak chodím po cca 8 minutách, když přijdu dřív, tak se to zhorší. Pokud volá mně, tak hned nejdu. Jdu jen když má konkrétní žádost, kterou můžu splnit.
Jak vypadá uspávání? 4 hodiny je fakt hukot.
Jinak bych budila dřív a odpoledne nenechala vyspávat tak dlouho. U nás pomohlo budit odpoledne nejpozději v 15:00.

• Citovat
  • Upravit
712
2.12.13 19:43

@Billi Je to zhruba měsíc co to tak je. Bočnici taky nemá, vždycky usínala krásně sama. ted bych jí teda nejradši někam narvala a zavřela, ale nejde to :-) Je teda pravda, že v poslední době jsem neuspávala, ale ona vždycky přišla z ložnice a začala po nás skákat a že spát nejde :zed: Asi jí začnu budit dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí