Večer pláče a nespí

8
31.10.13 16:08

Večer pláče a nespí

Ahoj maminky,
máme 4 měsíčního chlapečka a večer má problémy se spinkáním. Vždycky po koupání ho nakojím a on usne. Uložím ho spinkat do postýlky a spí tak 30 minut, vzbudí se a pláče. Někdy ho utěšíme a je klid. Někdy ho doslova pronosíme. Další peklo začne, když už chceme jít spát. On jak když to vycítí a spustí a tak přibližně do 1 hodiny máme vystaráno. :,( Máte některá stejnou zkušenost? Zabralo něco na Vaše mimísky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
31.10.13 16:13

Asi když měl 2-3 měsíce, tak každý večer před hlavním spaním šílený histerák trvající i hodinu :roll: z čeho, to nevím, přešlo to asi po 2 týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.13 16:28

Jenže nám to trvá už asi 2 měsíce a nevíme si rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
31.10.13 17:00

Nemám radu, ale držím pěsti, ať to brzo ustane…nezávidím… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
31.10.13 17:02

@Iris 2 Znám a buď ráda, že to máte jen takto. Naše malá začala na minutu v 18:00 hodin a končila na minutu ve 23:00 hodin. Přešlo to kolem jejich 6ti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
31.10.13 17:04

Ahoj, některá miminka to tak mají, bohužel… asi nezbývá nic jiného, než to přečkat… držím palce ať to netrvá moc dlouho :kytka: Náš kluk je takovej zlatej střed, jsou noci kdy spí krásně a pak zase noci kdy se probouzí… zato já když jsem byla mimino, tak jsem prořvala celý noci a absolutně nic se nedalo dělat… naši museli počkat, až z toho vyrostu… přeju hodně síly, snad bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.13 17:06

No tak to by mě kleplo… :zed: Stále si říkám, že na tom nejsme ještě tak špatně, ale tak ráda bych si jeden večer v klidu shlédla třeba i ten pitomej seriál nebo bych si šla alespoň jeden večer včas lehnout. Ráno vstávám s malou do školky a přes den jsem k. o. Je to fakt náročný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
31.10.13 17:07

@Iris 2 to chápu, já mám jen jeho a taky jsem kolikrát vyřízená…ale vždycky si řeknu, že by fakt mohlo bejt ještě hůř :) on z toho vyroste… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
31.10.13 17:09

My jsme začali asi od druhého měsíce s bílým šumem. To jediné zabralo okamžitě. Nevím, ale jestli není už ve 4 měsících pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.13 17:09

Náš malej spal asi do 2 měsíce taky pěkně. Dokonce vydržel i celou noc bez kojení, spal mi třeba od 22.hod. do 5.30hod. to byla paráda, ale pak se to zlomilo a konec. No, nezbývá, než jen čekat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.10.13 17:11

To jsme zkoušeli pouštět, na youtube je „uspávač“, prvně to zabralo, ale stejně se vzbudil, pak už to na něj nefungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.10.13 17:29

Některé děti to tak mají. Nejdýl do půl roku to přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.10.13 17:32

@Iris 2 Zkoušeli jste zavinout? Náš dělá od 3. měsíce problémy při denním spaní v postýlce pokud ho tam pokládám bdělého (když nezačne usínat u kojení). Při položení do postýlky hystericky pláče. Když ho zabalím do deky a svážu plínou, aby měl ručičky podél tělíčka, nepláče, jen leží a kouká, dokonce se i usmívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
31.10.13 18:08
@Iris 2 píše:
To jsme zkoušeli pouštět, na youtube je „uspávač“, prvně to zabralo, ale stejně se vzbudil, pak už to na něj nefungovalo…

Jak dlouho jste to nechali puštěné? My třeba i hodinu až dvě v kuse. Krásně při tom spinkal, ani se nepohnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
31.10.13 18:20

@Iris 2 Ahojky, taky to máme podobné. Do šesti musím byt z venku doma, protože malá má každý večer svoje chvilky…někdy ji to chytne hned od šesti, někdy až v osm, každý den jinak… Má 5 a půl měsíce a trápí ji pořád prdíky, tak čekám, kdy se to zlomí a bude večer hodná :hug: Taky mi skoro každý den prořve Ulici :D Taky přeju pevné nervy! nic jiného nám nezbývá :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí