Prokřičené noci půlročního kojence

22
30.10.13 22:11

prokřičené noci půlročního kojence

Ahojte maminky,
chtěla bych Vás požádat o radu. Máme doma téměř půlročního chlapečka, který je přes den zlaté dítko, ale v noci je to hrůza. Nemáme problém s usínáním či nespavostí, ale právěže s prokřičenými noci. Usíná sám, ale za 2 hod už začne strašně křičet ze spaní a jediné co ho uklidní je, když ho přiložím, nebo když ho probudím, to se pak směje jako sluníčko. Trvá to už 2 měsíce. Říkala jsem si že by už snad mohl být závyslý na mém mléčku a tak mu dávám už v noci čaj, ale výsledek zatím žádný, bohužel. Nebolí ho bříško, snad ani zuby to nemůžou být (přes den je celkem v klidu). Už jsem zoufalá a nevím jak ho naučit aby spinkal celou noc, nebo alespoň déle než 2-3 hod. Jo a hlad určitě také nemůže mít, když jsem dávala kaši tak to bylo stejné.
Děkuji předem za odpovědi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
30.10.13 22:16

Zoubky to můžou být ty bolí v noci, přes den nic jen víc ožužlává a slintá, jinak to můžou být noční děsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.10.13 22:16

@Bajla
Ahoj, můžou to být zoubky. Může se prořezávat přes dáseň a nemusí to být ještě moc vidět. Naše děti měli do 7měs.-8měs. spodní a horní jedničky. Nebo nevypadává dudlík? Syn plakal, když mu vypadl, zastrčila jsem a bylo - jenže za hodinu zase vypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
30.10.13 22:18

To vypadá na běsy. Kamrádka to s malou taky zažila a bylo to přesně jak popisuješ. U ní nepomohlo ani dát prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.10.13 22:34

Ahojky, naší malé tohle dělají zuby přes den zlatíčko a v noci má chudinka bolení zatím má 3 zuby ale vždy to trvalo max 3 dny než se zub prořezal a byl zase klid…2 měsíce v kuse to je síla, on neusne ani když nakojíš? a ještě vím, že to některé maminy nerady slyší ale co si ho vzít k sobě?

• Citovat
  • Upravit
ikyki
30.10.13 22:36
@avm3 píše: To vypadá na běsy. Kamrádka to s malou taky zažila a bylo to přesně jak popisuješ. U ní nepomohlo ani dát prso.

to slyším prvně, co to je?

• Citovat
  • Upravit
6536
30.10.13 22:44

@ikyki
http://www.novinky.cz/…mensich.html

jinak odkazů na toto téma je tam víc

Příspěvek upraven 30.10.13 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10989
30.10.13 22:44

@Bajla A já si myslím, že má normálně hlad. a ano, ani tou kaší to vůbec nemusíš vyřešit. Půlroční kojenec může procházet obdobím růstového spurtu. Naše malá byla skoro po celou dobu kojení kojená i v noci, postupem času se upravily intervaly. Nikdy by mě nenapadlo strčit ji čaj, protože by mohla být na MM závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.10.13 22:45
@renda81 píše:
@ikyki
http://www.novinky.cz/…mensich.html

jinak odkazů na toto téma je tam víc

Příspěvek upraven 30.10.13 v 22:44

Aha Děsy avm3 psala Běsy tak mi to nesecvaklo

• Citovat
  • Upravit
10989
30.10.13 22:47
@renda81 píše:
Zoubky to můžou být ty bolí v noci, přes den nic jen víc ožužlává a slintá, jinak to můžou být noční děsy

Nemyslím, tohle přichází až v batolecím období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.10.13 22:47
@ikyki píše:
Aha Děsy avm3 psala Běsy tak mi to nesecvaklo
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.10.13 22:49

@Trojlístek
no kdyby mel hlad, tak neni po uplnem probuzeni jak slunicko, ne? podle me zas pulrocni ditko v noci uz jidlo kazde 2-3hod nepotrebuje a jde fakt o zvyk :nevim: (tim nikomu nocni kojeni neberu, pokud to vyhovuje matce i deteti).
a dvoumesicni spurt by byl fakt hodne dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10989
30.10.13 22:55

@Ali-Ali Tak když něco nakonec dostane, byť jen tekutinu, tak se nemusí nutně budit naštvaný.

Fakt nechci porovnávat, ale totéž se u nás opakovalo každý čtvrt rok. Ano, naše děcko by bylo tím pádem hodně závislé, ale jak to žravé období přešlo, tak to bylo v pohodě. Je pravda, že jsem přehlédla ty dva měsíce, ale pokud to ty dva měsíce takto zakladatelka dělá, tak to klidně může odpovídat a tím pádem bych vyzkoušela UM a teoreticky může vědět hned, ale stejně se probudí minimálně na tu jednu dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.10.13 23:09

Ahoj mam to uplne stejne kluk byl do 5 mesicu zlaty dite ale pak mu narostly zuby a od te doby des a hruza. V noci vstavame i nekolikrat za hodinu zvednu ho dam prso vetsinou
spi ale taky se stava ze nechce a potom musim v naruci,,udrndat'' usne a za chvili znova. U nas nepomaha ani kdyz ho mam v posteli je to stejny.. Ted ma 7 mesicu a pred tydnem jsem mu dala ze zoufalstvi(a presvedcovani me mamky ze mu rostou zuby) 2× v noci nurofen a v noci byl klid(vstavali jsme asi jen 4×). Ted mel antibiotika a taky bly noci na nase pomery klidny..ale nedokazu rict jestli to bylo tim ze ho to oblblo anebo ho opravdu neco bolelo..prasky dnes dobral tak jsem zvedava na dalsi noci..radu tedy nemam ale nejsi v tom sama..pisu na mobilu a je to des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí