Pozdní začátek chůze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1535
8.5.22 07:11

@j.a.n.i1 díky za podnět, zeptám se na to doktorky, třetí percentil je totiž náš 🤣 trochu jsem o tom teď četla a je pravda že já jsem třeba první ms dostala ve 14, takže pozdější nástup puberty u mě byl, třeba u mých dětí jde o tohle. Dcera sice v 15 m behala, ale jinak je to zizalka a to jí dost. A malej měl obě jadyrka až v 6 m, v třetím jen naznak jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
8.5.22 07:13

@Platanka nebyla by zrovna pro něj vhodná vojtovka? Pokud by spolupracoval. Tím jak funguje centrálně by mu to třeba pomohlo nejake pohybové stereotypy nahodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
8.5.22 08:41

@Barbboraaa Jojo, pozdni jadyrka je taky jedrn z „priznaku“ u nas byly snad v 8 mesicich, uz presne nevim, ale na kontroly jsme chodili desne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
8.5.22 13:00
@Barbboraaa píše:
@Semtex a řešil to dr nejak? No však mě taky obchází od 13 m 🤦 za ruku jde pěkně, víceméně se jen jistí. Nabídnout ruku mi navrhla sama fyzio, ať víme, jestli aspoň tohodle je schopný, ne že bych ho chtěla tahat. Takže snad je to jen v té hlavě. Stojí hezky bez držení, jakmile si to uvědomí tak začne vravorat a hlásí bum 🙈

Neřešil, říkal, ze je hlavni, aby my jsme viděli nějaký progres :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
8.5.22 13:06

@Barbboraaa buď úplně v klidu, pokud obchází nábytek, tak vlastně už „chodí“, jen se ještě nechce pustit.
Můj syn byl to samé, on je hodně opatrný, takže se prostě nechtěl pustit, dokud neměl jistotu. Pustil se až v 18m, prostě jednoho dne stál u stolu, pustil se a šel k posteli a od té doby už chodil. Nábytek obcházel asi půl roku.
Teď už je velký a je to šikovný, chytrý kluk, nemá žádné problémy ;).

Vydrž, už to každou chvíli bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
8.5.22 14:55

Holky ste fakt zlatý. Já už vymýšlím nějaký neurologický diagnózy. A sem na něho kolikrát už naštvaná… Měla bych se vzpamatovat, každý mi říká že za rok nebudu už ani vědět kdy přesně začal.
@AnastazieB moc děkuju za zkušenost, budu věřit že to u nás bude stejný!
@Semtex tak je pravda že ten vidim, sice se přidržuje ale víc se otáčí do prostoru a tak.
Zjevně to nejvíc na světě štve mě 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
9.5.22 16:20

@Barbboraaa dcera obchazela nábytek 7mesicu než se konecne pustila. Nakonec nám pomohly ksirky co jsou do kočáru. V podstatě jsem ji vodila jak loutku a za tři dny chodila sama. Proste se jen bála. Babicka s dedou absolutně nechapali, když jsme k nim přijeli po tydnu a malá k nim došla jakoby se nechumelilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
9.5.22 16:53

@Ajkule jeee super, moc díky za zkusenost. On právě za ruku jde moc hezky. Sám nic, začne dělat blbiny a padá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
16.5.22 03:18

Holky tak už :dance: už se rozešel i sám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
24.5.22 09:56

Tak update - radovala sem se předčasně. Před týdnem se sice pustil a šel sám, ale taky se své odvahy náležitě lekl a od té doby tak jako občas mezi něčím sám prejde, ale sám od sebe nejde nikam, přijde mi že je mu to prostě jedno. Buď tam doleze, nebo se neceho drží a řve že chce jinam. Holky sorry za výlev ale já už sem z toho fakt na nervy. Sem na sebe naštvaná že ho neberu jakej je, že evidentně potřebuje víc času a já na něho tlacim. Nevím jak se nad to povznyst, fakt netusim. Prijdu si kvůli tomu hrozně. Ale fakt už mám vztek když to skoro 19 měsíční děcko leze po kolenach, veškerý oblečení zničeny… Byla jsem s ním na konzultaci u jiné fyzio a taky nenasla problém, prý potřebuje jen získat jistotu. Ale jak? Když nechce trénovat? :zed: 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí