Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem zoufalá. Nakapal jsem 9m mimču místo Vigantolu 3 kapky vonné esence. Rychle jsem pusinku vypláchla, ale ať jsem dělala co jsem dělala nechtělo zvracet
. Bojím se, že jsem ho otrávila. Dala jsem mu čaj aby to alespoň zapil. Nemáte někdo prosím s tímto zkušenosti? Moc děkuji
Volej toxikologickou linku nebo jeď do nemocnice.
https://www.tis-cz.cz/…sku/kontakty
Hned volej na tu toxikologickou linku. Z čeho je ta esence?
Z vánoční hvězdy, kape se to do aroma lampy. Nikdo mi to tam nebere. Budu to zkoušet.
Jela bych rovnou, vždyť uz je to docela doba. Nebo uz ses dovolala?
Dovolala, zaplať pánbůh. 3 kapky prej není žádná tragédie když to ani nebyla 100% esence. Vypláchnout pusinku, zapít čajem nic víc jsem prý udělat ani nemohla. Vyvolávat zvracení taky prej nebylo potřeba 3 kapičky by ani nevyzvracel. Takže na závěr se žádná tragédie nestala, díky bohu, ale vynadáno jsem dostala jak od manžela tak na toxikologii a já bych si nejradši nafackovala. Moc všem strašně moc děkuji obzvlášť hned prvnímu příspěvku paní Havlové. Přeji hezký večer ![]()
Příspěvek upraven 28.12.23 v 21:37
Okamžitě do nemocnice, nikdo neví, jak bude miminko reagovat. Přeji vše dobrél
@Timoušek píše:
Okamžitě do nemocnice, nikdo neví, jak bude miminko reagovat. Přeji vše dobrél
Docti, snad to neni tak dlouhé.
Ahoj holky, jsem zoufalá. Nakapal jsem 9m mimču místo Vigantolu 3 kapky vonné esence
. Rychle jsem pusinku vypláchla, ale ať jsem dělala co jsem dělala nechtělo zvracet
. Bojím se, že jsem ho otrávila. Dala jsem mu čaj aby to alespoň zapil. Nemáte někdo prosím s tímto zkušenosti? Moc děkuji