Pozitivní test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
19.9.17 13:01
@Anonymní píše:
Ahojte, vim, ze je brzy testovat pred MS, ale vidite tam neco? Uz jsem o jedno přišla a tak bych se nezlobila.. Kolik dni po ovu jste testovaly? 8o :roll: Omlouvám se za anonym, ale vite jak to je ????????:

Já tam teda nic nevidím…být tebou počkala bych. Já mám za sebou dva potraty a při třetím těhu jsem taky testovala den před MS, ale to jsem nějak vnitřně věděla, že to tam je. Jinak bych to nedělala, už se mi to jednou stalo, že tam ta čárka byla a pak dorazila MS a ono to odešlo s ní. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.17 09:14

Pozitivni?

Ahojte, s pritelem se snazime o miminko uz neco malo pres rok. V patek jsem mela dostat MS, uz tyden predem jsem mela priznaky jako je nafoukle bricho a citlivost bradavek atd…do dnesniho dne se MS nedostavila a priznaky MS furt pomracovaly, tak jsem si dnes udelala test, co myslite, vidite tam neco? Nebo mi uz hrabe :D :D. Diky

• Citovat
  • Upravit
955
20.9.17 16:01

No jasně, duch tam je :palec: udělej v pátek znova a jak bude silnější, jsi jasná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.17 16:58

Zdravim,
Omlouvam se nevim zda pisi spravne, ale chtela jsem se zeptat mam 4 dny spozdenou MS ( jindy pravidelna jak hodinky) dnes jsem zkousela testik a ukazal mi toto myslite, ze se muze jednat o ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.9.17 20:29

Ovu

Čau holky nevím jestly patří zrovna sem, ale vložím :) jsem tu nova a ráda bych rady zkušených… nikdy jsem si nehlidala plodné dny atd…n ale ted bychom chtely miminko podle ultr. Vím kdy jsem mela ovu kolik dni po uvu udělat test aby byl 100procentni? :) a vysvetlily by jste mi tady ty zkratky DPO atd moc díky rada bych aby se zadarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
20.9.17 20:42

@elif1212 ahoj, kdy udělat test, aby byl 100% ti nikdo nepovi, ale většinou se už 10DPO (dny po ovulaci) objeví na testu alespoň slabá druhá čárka. Některé holky najdou na testu // už dříve, některé naopak později. Každé se hladina vyvíjí různě a některým se dokonce hcg do moči nevyplavuje vůbec (zjistí těhotenství až z krve nebo ultrazvuku). Jinak k těm zkratkam ještě třeba DC = den cyklu, MS = menstruace, 5tt = 5. týden těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.9.17 20:53

@Barcicanda
Dekuju mooooc :) no uvidim po těch 10dnech… kéž by :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.21 18:55

Prosím Vás je tohle pozitivní? Ta částka se mi zdá divná, moc tenká a jiný test momentálně bohužel nemám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.21 18:57

Omlouvám se tady lepší foto. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
127
13.8.21 18:57
@Anonymní píše:
Prosím Vás je tohle pozitivní? Ta částka se mi zdá divná, moc tenká a jiný test momentálně bohužel nemám. Děkuji

Pozitivni ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
13.8.21 19:07
@Anonymní píše:
Omlouvám se tady lepší foto. Děkuji

Je pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.8.21 21:01

Pozitivní test 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 21:41

Dobrý večer, též bych se ráda přidala s dotazem 😊 do MS mám cca 3 dny a dnes jsem si udělala test a vypadá že je pozitivní 😊 já vím že je brzy ale nahlodali mě ať ho zkusím 😊

• Citovat
  • Upravit
1170
21.11.21 21:44
@Anonymní píše:
Dobrý večer, též bych se ráda přidala s dotazem 😊 do MS mám cca 3 dny a dnes jsem si udělala test a vypadá že je pozitivní 😊 já vím že je brzy ale nahlodali mě ať ho zkusím 😊

Pozitivni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.11.21 21:46

@Ellenya děkuji 😊 potřebovala jsem se jen ujistit 😊 tak snad v utety a nebo ve středu MS nedojde 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí