Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Julieza tak bohužel to bylo mimodelozni😞Každopadně vám přeji ať je vše jak má byt! Opatrujte se
@Vera36 to mě moc mrzí, přeju hodně sil
mě čeká kontrola v pondělí tak uvidíme, snad vše dobře dopadne.
Hezke odpoledne
V pondeli jsem si koupila test pepino, mate zkusenosti jak sílí? Je to adekvátní během 5 dnů? Byl to poslední test, v pondělí volám dr. Mam byt vice sledovana po mimodeloznim. Ale tohle vypada nadějně že ano? ![]()
Nahore 18 DPO, pak 21DPO a dnes 23DPO
@Anonymní píše:
Hezke odpoledneV pondeli jsem si koupila test pepino, mate zkusenosti jak sílí? Je to adekvátní během 5 dnů? Byl to poslední test, v pondělí volám dr. Mam byt vice sledovana po mimodeloznim. Ale tohle vypada nadějně že ano?
Nahore 18 DPO, pak 21DPO a dnes 23DPO
Ano
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat, zda je možnost, že bych těhotná byla… v lednu jsem prodělala samovolné potrat, tak bych za to byla nesmírně vděčná… ![]()
Horní test je z rána a dolní test je z odpoledne. Bylo to celé focené odpoledne a oba testy byli i takto pozitivní v limitu.
Vím, že je to pepino test, ale když jsem nebyla těhotná nic mi neukázal ani po limitu. Tak co myslíte? ![]()
Ovulace nevím kdy byla..
Já vidím dva negativní testy, nevidím žádný náznak druhé čárky, ale nepíšeš kdy jsi testovala, zda máš před ms, nebo případně jestli máš zpoždění.
Ahoj holky. Mám dilema. Je tohle pozitivní nebo to bude falešné? Mamatest negativní. Tohle je pepino. Dostat to mám v sobotu. Cyklus mám 27 dní. Dnes jsem 25dc. Ta slaba je 4 dny zpět. Ta tmavší je dnes z druhé ranní moči.
Holky, pridavam svou zkušenost s pepino testem.
1. Fotka dva pepino testy delane ihned po sobe, protoze jsem tomu nemohla uverit. Druha carka v limitu a neprijde mi to jako duch, ale jako opravdova carka. Pro jistotu o dve hodiny pozdeji delany test z DM intime a ten byl snehobily bez jakéhokoliv naznaku.
2. Fotka opět pepino test ze stejného obchodu druhy den kupovany a oba dva snehobily.
Takze tolik toho za me k temto testum
pekne mi zamotaly hlavu ![]()
@Cokoladka16 Já měla minulý měsíc také falešně pozitivní, už bych si je nekoupila
Ale teda měla jsem fakt lehopučkého ducha, u tebe to vypadá už na slabou čárku, ale dobře viditelnou, takže toto mě trochu překvapilo.
@Goldie22 To mě právě taky.. proto jsem dlouho do noci pročítala různá fóra a slečny na Pepino testy měly takové smíšené názory, ale hodně z nich je naopak chválilo a říkalo, že je nejcitlivější a má více barviva. Tak mě napadlo, že třeba na tom In:time se to ještě neukázalo. Proto jsem tedy jela do toho samého obchodu a koupila si ho znovu. No a pěkně ten svůj výsledek podrazily
samotní výrobci..
Byl zlevněný o polovinu, tak mě napadlo i to, jestli nebude brzy procházet..A byl až do 2026.. a pro doplnění, ty,,pozitivní,, mi vyšly z odpolední moči… Ty jasně negativní den na to z ranní..
Taky už si ho nekoupím. Ale koukám, že je to fakt o štěstí?! protože některé slečny si ho vychvalovaly
@Cokoladka16 tak to je fakt zvlastni!
Me pepino udelal ducha uz 2 dny pred MS, ale bylo to teda po limitu. tehotna jsem fakt byla ☺️
@Cokoladka16 mně In:time test udělal den po vynechání krásnou dálnici, takže ten je za mě spolehlivý ![]()
@Anonymní píše: Více
ano
musím říct, že in:time vždycky pravdivý. Nikdy ani náznak nějakého ducha ![]()