Pozitivní pepino test v limitu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.5.23 12:52

@Julieza tak bohužel to bylo mimodelozni😞Každopadně vám přeji ať je vše jak má byt! Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.5.23 17:17

@Vera36 to mě moc mrzí, přeju hodně sil :( mě čeká kontrola v pondělí tak uvidíme, snad vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.5.23 17:52

@Julieza Děkuji😞To víte ze ano 8) Pak dejte vědet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 12:35

Sílení pepina

Hezke odpoledne

V pondeli jsem si koupila test pepino, mate zkusenosti jak sílí? Je to adekvátní během 5 dnů? Byl to poslední test, v pondělí volám dr. Mam byt vice sledovana po mimodeloznim. Ale tohle vypada nadějně že ano? :dance:

Nahore 18 DPO, pak 21DPO a dnes 23DPO

• Citovat
  • Upravit
11.6.23 14:52

No jasně, držím palec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.6.23 14:53
@Anonymní píše:
Hezke odpoledne

V pondeli jsem si koupila test pepino, mate zkusenosti jak sílí? Je to adekvátní během 5 dnů? Byl to poslední test, v pondělí volám dr. Mam byt vice sledovana po mimodeloznim. Ale tohle vypada nadějně že ano? :dance:

Nahore 18 DPO, pak 21DPO a dnes 23DPO

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.24 21:04

Mohu být těhotná?

Ahoj,
Chtěl bych se zeptat, zda je možnost, že bych těhotná byla… v lednu jsem prodělala samovolné potrat, tak bych za to byla nesmírně vděčná… :srdce:
Horní test je z rána a dolní test je z odpoledne. Bylo to celé focené odpoledne a oba testy byli i takto pozitivní v limitu.
Vím, že je to pepino test, ale když jsem nebyla těhotná nic mi neukázal ani po limitu. Tak co myslíte? :nevim:
Ovulace nevím kdy byla..

• Citovat
  • Upravit
419
5.4.24 21:16

Já vidím dva negativní testy, nevidím žádný náznak druhé čárky, ale nepíšeš kdy jsi testovala, zda máš před ms, nebo případně jestli máš zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.7.24 09:59

Falešná?

Ahoj holky. Mám dilema. Je tohle pozitivní nebo to bude falešné? Mamatest negativní. Tohle je pepino. Dostat to mám v sobotu. Cyklus mám 27 dní. Dnes jsem 25dc. Ta slaba je 4 dny zpět. Ta tmavší je dnes z druhé ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.24 10:28

Holky, pridavam svou zkušenost s pepino testem.

1. Fotka dva pepino testy delane ihned po sobe, protoze jsem tomu nemohla uverit. Druha carka v limitu a neprijde mi to jako duch, ale jako opravdova carka. Pro jistotu o dve hodiny pozdeji delany test z DM intime a ten byl snehobily bez jakéhokoliv naznaku.

2. Fotka opět pepino test ze stejného obchodu druhy den kupovany a oba dva snehobily.

Takze tolik toho za me k temto testum :( pekne mi zamotaly hlavu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.12.24 20:49

@Cokoladka16 Já měla minulý měsíc také falešně pozitivní, už bych si je nekoupila :D Ale teda měla jsem fakt lehopučkého ducha, u tebe to vypadá už na slabou čárku, ale dobře viditelnou, takže toto mě trochu překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.24 22:43

@Goldie22 To mě právě taky.. proto jsem dlouho do noci pročítala různá fóra a slečny na Pepino testy měly takové smíšené názory, ale hodně z nich je naopak chválilo a říkalo, že je nejcitlivější a má více barviva. Tak mě napadlo, že třeba na tom In:time se to ještě neukázalo. Proto jsem tedy jela do toho samého obchodu a koupila si ho znovu. No a pěkně ten svůj výsledek podrazily :D samotní výrobci..
Byl zlevněný o polovinu, tak mě napadlo i to, jestli nebude brzy procházet..A byl až do 2026.. a pro doplnění, ty,,pozitivní,, mi vyšly z odpolední moči… Ty jasně negativní den na to z ranní..
Taky už si ho nekoupím. Ale koukám, že je to fakt o štěstí?! protože některé slečny si ho vychvalovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
7.12.24 23:20

@Cokoladka16 tak to je fakt zvlastni!
Me pepino udelal ducha uz 2 dny pred MS, ale bylo to teda po limitu. tehotna jsem fakt byla ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.24 05:39

@Cokoladka16 mně In:time test udělal den po vynechání krásnou dálnici, takže ten je za mě spolehlivý :palec:

• Citovat
  • Upravit
8.12.24 11:38
@Anonymní píše: Více

ano :) musím říct, že in:time vždycky pravdivý. Nikdy ani náznak nějakého ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí