Pozitivní pepino test v limitu

7
28.4.23 09:51

Pozitivni pepino test v limitu

Dobrý den.Dnes jsem si dělala tt pepino a ukázal mi téměř ihned dvě čárky pak jsem se ale tady dočetla že pepino dela falešné duchy.Jake testy tedy doporučujete? přikladam foto testu kdyby to chtel nekdo videt😁Hezky den a děkuji za odpovedi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6098
28.4.23 09:55

Tohle nevypadá na falešný výsledek. Vidím regulérní pozitivní test :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.4.23 09:58

Ahoj, takhle tmavá čárka falešná nebude ani na pepinu. :palec: Jinak spolehlivé jsou podle mého testy od Dr. Maxe a InTime z DM. Jen pozor InTime se ukazuje pozitivní až mnohem déle, má málo barviva. :hug:
A pak samozřejmě digitální clear blue je spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
28.4.23 10:34
@Vera36 píše:
Dobrý den.Dnes jsem si dělala tt pepino a ukázal mi téměř ihned dvě čárky pak jsem se ale tady dočetla že pepino dela falešné duchy.Jake testy tedy doporučujete? přikladam foto testu kdyby to chtel nekdo videt😁Hezky den a děkuji za odpovedi 8)

jsi těhotná a za další testy nevyhazuj peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36125
28.4.23 10:36

Normální pozitivní test. Netřeba dělat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37142
28.4.23 10:44

Tohle neni duch ale regulérní čárka, tady bych to brala jako jasne pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
28.4.23 10:48

Pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.23 11:17

Měla jsem podobné a těhotná jsem. Gratuluji 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.4.23 12:55

Holky jsem v šoku a pořad tomu nemůžu nějak uvěřit🤷🏼‍♀️.Ja měla včera ovulaci kterou jsem na sobe citila a měla jsem ji i potvrzenou ovulacnim testem. A dnes… no nevim proč mě to vlastne napadlo..🙈 😅..jsem si udělala TT a ejhle dvě čárky 🤷🏼‍♀️uz od prosince si to všechno hlidam ovulace, menstruace, příznaky jak blazen a najednou tohle?🤔 🤷🏼‍♀️ 😅Asi jsem to dělala špatně :nevim:

Příspěvek upraven 28.04.23 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.4.23 12:57
@Vera36 píše:
Dobrý den.Dnes jsem si dělala tt pepino a ukázal mi téměř ihned dvě čárky pak jsem se ale tady dočetla že pepino dela falešné duchy.Jake testy tedy doporučujete? přikladam foto testu kdyby to chtel nekdo videt😁Hezky den a děkuji za odpovedi 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.5.23 18:10

Já dělaný tt dnes před chvílí, taky pepino. Dnes očekávaný den ms a v limitu ukázal tohle. Další zkusím zítra z ranní moči a pro jistotu digi test. Miminko si moc přejeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.23 10:43

@Julieza gratuluji :dance: muj test je stale taky pozitivni ale nadruhou stranu jsem dostala menstruaci. Myslis ze to může znamenat to znamenat mimodelozni? K lékaři jdu v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.5.23 10:54

@Vera36 a je to klasické menstruační krvácení nebo špinění? Jistotu budeš mít až u doktora, ale je bohužel taky možné že se to neudrželo a odchází to s menstruací. Nechci strašit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.23 11:15

Včera to bylo klasické krvácení dnes jen lehce zase špinim. tak jak uz dva tydny🤷🏼‍♀️Setra mi akorat rekla ze to muze byt hematom a jinak nic.Vim že TT nic nerekne o prosperitě těhotenství ale ja tam mam pořad dálnice kdyz si ho udělam z ranni moce.To že to nebude dobre je mi na 90% jasne a proto bych byla raději kdyby to odešlo nez mimodelozni🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.5.23 12:24

@Vera36 já v březnu prodělala zamlklý potrat, testy pozitivni ale začala jsem špinit, pak lehce krvácet a bolelo mě břicho celé dva dny, tak jsme jeli na pohotovost, nechali si mě tam přes noc právě aby se vyloučilo mimoděložní a na druhý den už mi klesalo hcg a řekli ze to odchází … za týden jsem měla jít na kontrolu ke svému gynekologovi a hcg už bylo na 0. Krvácela jsem 7 dní, pak 4 dny nic a potom zase 5 dnů znovu. Pokud máš obavy nebo chceš jistotu tak bych někam zašla. Přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí