Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak možné to je, záleží co dělali po sundání ochrany, jestli ještě nějaké hrátky atd.. nebo mohl být kondom prasklý ![]()
@lucynka25
Prý ne. Spíš mi nesedí ta druhá čárka, že se mi zdá že je světlejší.
Zase na druhou stranu ta druhá čárka je docela zřetelná aby se jednalo o nějaký „omyl“.
Při správném použití se mi to za XX let nestalo ani jednou. Otěhotněla jsem neplánovaně z jednoho nezodpovědného okamžiku (chvilka na ostro). Testy jsou průkazně pozitivní, škoda peněz za digitál. Jaké rady kamarádka čeká?
100 procentní ochrana je nemít sex..jinak to selhat může. Já mám jedno dítě přes Ha, takže jo
test je jasné pozitivní, na co digitální?
Ne, nestalo. S kondomem je to totiž technický nesmysl. Špatně jste ho použili.
@Michelle_M
Věřím jí, že je vše jak mi řekla, proto mi to přijde divné.
Dokonce si je jistá, že kondom poškozený nebyl.
@martina.se
Asi si chce být jistější, jelikož se jedná o nechtěné těhotenství.
Testy jsou značky intime asi jim tolik nedůvěřuje.
Tak ten test je jasne pozitivni. Takze nekde pri pouziti antikinceoce se chyba stala.
@terien
Kamarádka si je jistá že vše proběhlo v pořádku. Každopádně nemůže se i tak jednat o falešně pozitivní test? Je to vůbec možné?
@Anonymní píše:
@terien
Kamarádka si je jistá že vše proběhlo v pořádku. Každopádně nemůže se i tak jednat o falešně pozitivní test? Je to vůbec možné?
V pořádku to proběhlo
akorát neumí používat kondom. Je těhotná.
@Maggdallena
Antikoncepci nebere už 2. měsíc, proto vsadila na ochranu formou kondomu.
Není ale divné, že na druhém testu je druhá čárka světlejší než na 1.?
@terien píše:
Ne, nestalo. S kondomem je to totiž technický nesmysl. Špatně jste ho použili.
kondom, i správně nasazený, má účinnost pouhých 98 % - najdi si na internetu Pearl index - kondom je nejméně spolehlivá ochrana
@Anonymní píše:
@terien
ne, čárky jsou hodně silné
Zdravím.
Stalo se Vám někomu, že i přes ochranu prezervativem došlo k otěhotnění? Údajně nebyl poškozen, dělány 2 testy od značky intime a vyšly pozitivně. Ikdyž dle fotky se mi zdá že druhá čárka na druhém testu je o něco světlější než na 1.
Zítra bude proveden digitální test, který snad poví více.
Budu ráda za každé rady.
Ptám se za kamarádku.