Špinění i přes pozitivní test?

14
23.4.23 18:36

Špinění i přes pozitivní test?

Ahoj holky, jdu za vámi pro vaše zkušenosti, případně slova podpory. Dnes je den, kdy by měla dorazit menstruace, kterou jsem tedy upřímě nečekala. Již 5 dní před menstruaci jsem měla prvního ducha na testu, který stále krásně sílí, viz. foto.

Proto mě i vyděsilo, když jsem včera objevila na kalhotkách trochu krve. Od té doby nosím intimku, včera během dne to již trochu ustálilo, občas jenom drobné zbarvení do červenohněda na toaletním papíru. Dnes intimka celý den čistá, občas pouze po utření bylo trochu vidět na toaletním papíru. Toto s prvním synem neznám.

Minulý měsíc jsem měla biochemko, Tento měsíc jsem se těšila na buď jasně negativní nebo jasně pozitivní test, samozřejmě chápu, že je to 50 na 50 a nikdo mi to neřeknete, že to bude v pořádku. Na kontrolu u doktora ještě brzy. Tak mě spíš zajímaly vaše názory nebo zkušenosti. Jelikož čárka krásně sílí, Jestli se i přesto může jednat například o mimoděložní těhotenství nebo s největší pravděpodobností se jedná o zavrtávání vajíčka. Je mi jasné, že nejvíc mi řekne jenom čas a pak první kontrola případná, asi tu hledám spíše slova útěchy :srdce:

Děkuji předem všem, které to dočetly až sem a podělí se o své zkušenosti. Foto značí jeden den = jeden test. Test vlevo dole a uprostřed nahoře je ze stejného dne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10925
23.4.23 19:06

O uhnizdeni se nejspis uz nejedna, k tomu dochazi drive. Proste mas termin MS, nektery zensky spini a prejde to a vse je ok. Nekterxm se spusti MS a smete to embryo sebou. Kdyz bude i nadale test silit a prestanes spinit, tak verim, ze to je na dobry ceste, kdyby zacalo stagnovat, slabnout, pustilo se. Mimodelozni nepoznas. A jak pises, je to pade na pade a musis vyrdrtet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 19:15

@DandátkoP Děkuji i tak za zprávu a reakci. Já jsem právě četla o implantačním krvácení – 10 až 14 dní po ovulaci, kdy už je sice vajíčko uhnízděné, ale ještě více se noří do té stěny a proto si to mnohdy ženy spletou s menstruaci protože to přichází právě v tom termínu menstruace. Prostě uvidíme, na zítra už test nemám, tak ho během dne a v úterý zkusím opět otestovat, pokud se do té doby něco nerozjede. Už mám za sebou zamlklé těhotenství před prvním těhotenstvím, teď biochemické, takže mimoděložní je asi to poslední, co mi chybí z těch nejběžnějších.. Taky nemusím mít ale všechno :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
23.4.23 20:01

@Paja581 mimodelozni fakt takhle nepoznas. Uvidis, ono v terminu MS je normalni, ze boli podbrisek a nektery holky zaspinej, nekdo i normalne krvaci a je vse ok. Dokonce i pak dal v tehotenstvi jsem treba do 12.-14. tydne citila v dny MS trochu bolest, jak kdyby mela dorazit.

Drzim palce at to klapne, vim, ze to jsou nervy. Me nejak uklidnoval vzdycky ten silici test, takze jsem testovala jak diva rano i vecer. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
23.4.23 20:02

U druhé dcery jsem kolem MS špinila hodně. Jednou ráno jsem se vzbudila a na WC jsem se smířila s tím, že potrácím. Naštěstí se to nepotvrdilo a vše bylo v pořádku :srdce: přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.4.23 20:04

Za a) uhnizďuje se embryo. Ne vajíčko.

Za B) může to být úplně v pořádku a nemusí. Podle sílící čárky vůbec nic nepoznáš. Hormon hCG vylučují obaly embrya, ne embryo samotné. Klidně můžeš mít prázdný rostoucí váček, nic v něm a hCG poroste krásně.

Vím, že je to těžké, ale vyprdni se na testy. Za 3 týdny se objednej k dr, kdyby jsi se rozkrvácela, tak dřív.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 20:08

@DandátkoP děkuji moc, přesně jak píšeš, člověk testuje jak divý, protože ho ten pohled na sílící čárku vnitřně uklidňuje 🙉 😀 😀 a vsude ti řeknou/napíšou “testuj až po vynechání MS, ideálně týden po vynechání MS” 🙉 😀 kdo to má asi tak vydržet, když se snaží cíleně..
tak ještě jednou moc děkuji a dám pak s odstupem času vědět, co nového 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 20:09

@Ewista je to tak, každé telo a každé těhotenství je jiné, ale uklidňuje mě to číst :srdce: moc děkuji 🙏 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 20:11

@ZdenMal Tyjo, super informace, děkuji, to jsem netušila 🙂 je fajn se dozvědět něco nového, přesně proto jsem sem psala, takze jsem ráda 🙏 i když vím, že sama nezměním, co se má stát, ale jak píšeš - je to těžké.. volat chci až ke konci příštího týdne podle situace, aby mě objednali v ideálním případě až tak na 7-8tt, aby se to rovnou rozseklo i se srdickem.. tak uvidíme, nejdelší čekání přichází.. i ldyz ono to čekání od ovulace do MS taky není žádná hitparáda :D ještě jednou moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
23.4.23 20:31

@Paja581 cely tehotenstvi je jedno velky cekani, bohuzel potvrzenym srdickem to nekonci a strach mi prijde se navysuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.4.23 20:34

Určitě ti přeji ať to dobře dopadne, jen napíšu svoji zkušenost… Když jsem ne spinila bylo miminko, pak jsem měla to samé co ty a nedopadlo to, o par měsíců později to same (spinila jsem, nedopadlo to) a pak o měsíc později když jsem nespinila bylo další miminko… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 20:37

@DandátkoP já vím, pamatuji si to ještě z prvního těhotenství s Adámkem.. od kontroly ke kontrole vždy hrozně daleko, v hlavě porad milion myšlenek, kor po předchozím ZT.. teď jsem byla pozitivně naladěna, než se objevil jeden den růžový výtok a pak druhy den hnědý.. proste jen budeme čekat, co přijde.. 🙂 však on ten strach nekončí ani po porodu 🙉 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.23 20:38

@Alcounek děkuji za zkušenost.. mrzí mě, ze ti to takto dopadlo, ale jsem rada, ze to vzdy nakonec dobre dopadlo 🙏 ❤️ minimálně se na tom snažím hledat pozitivně to, ze jsme oba plodní a daří se otěhotnět.. zbytek už musí zařídit moje telo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
23.4.23 20:52

@Paja581 joooo to je jasny, strach uz ma clovek furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarnin
23.4.23 22:13

Ahoj, ja som mala veľmi podobne silné čiarky, testovala som prvýkrát 10dpo a do 2 hodín som začala špiniť. To trvalo asi dve hodiny a potom dva dni nič, 12.dpo zas trochu špinenie, opäť iba na chvíľku. Otvtedy už vôbec nič, iba silnejúca čiarka až po koľajnice, až kým som neprestala testovať 2 týždne po MS( termín som dostala až koncom 8.týždňa, tak som sa mala potrebu uisťovať😄). Bohužiaľ to u mňa skončilo zamlčaným potratom ktorý sa zistil rovno na prvej poradni, ale keďže sa niečo vyvíjalo podľa veľkosti až do 7.týždňa, nemyslím si že to špinenie bolo dôkazom nejakého genetického alebo iného problému už vtedy. Proste sa stalo. Kamarátka tiež špinila a dopadlo to veľmi dobre😊

Takže podľa mňa(a toho čo som si vtedy hodiny googlila), špinenie sa deje často, a určite nie je dôkazom že to dopadne zle. Veľmi držím palce nech sa to u teba len potvrdí☺️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex