Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, o víkendu jsem si udělala z mého zvláštního pocitu tehotensky test, vyšel pozitivní. Během víkendu jsem udělala celkem 4 a všechny 4 vyšly. Dnes jsem si udělala další jeden proužek a jedem digitální a nevyšel ani jeden. Jak je to možné? Mám teda 4 dny do MS, ale i tak
Netestuj před MS a nehoň duchy, jednoduché. Počkej, zda přijde MS a uvidíš.
@Jana84667 je to loterie.. Možná biochemko anebo jsi měla méně koncentrovanou moč.. Vydrž ty 4 dny nebo alespoň 2, ať můžeš pozorovat rozdíl.
Držím palce! ![]()
Na fotce jsou pozitivní testy, digitální mívá nižší citlivost a tak to ještě nemusí zachytit. Nebo může jít o biochemické těhotenství, to se bohužel také stává. Nezbývá než vydržet. ![]()
Podle mě jsou negativní. Nevím proč si pořád někdo dělá testy pred menstruaci, dělá jich hned pomalu 10 a ještě to tu musí vystavovat. To mi hlava nebere.
Biochemické těhotenství… Stává se to celkem často… A nebo se tam čárka ještě objeví
musíš prostě počkat do MS
Já tam teda duchy vidím, ale přikláním se k tomu že testuješ moc brzy.
Testovala bych až tak za 5-6 dnů.
Ahoj holky, jsem nějaká zmatená, měla jsem 5 dní zpoždění a na testech jenom duch, celých 5 dní, ani se to nehlo. Potom jsem 5ty den dostala ms a jak mi skončila, udělala jsem si test a sněhobílo a teď po nějakých 4 dnech jsem si ho udělala znovu, protože jsem chtěla vedět jestli se to opravdu neudrželo a hlavně mám takové “menstruační” bolesti a ten duch tam je pořád, dneska se ukázal o něco viditelnější.. ukazovalo mi to na 3 testech i jiných značek..
Raději se sice objednám k doktorovi, ale jen jestli náhodou některá z vás nemá stejný případ..
@Nyny14 Jestli je to cca týden nebo 10 dní od prvního ducha, tak by testy při těhotenství měly ukazovat dálnice. Nedělej si moc naděje, maximálně bych měla obavu z mimoděložního. ![]()
@Petule030
Právě, že jsem si myslela, že by to bylo biochemické, ale po skončení ms mi to neukázalo nic a vlastně teď 6dní po ms mi to ukázalo viditelnějšího ducha, než ty předchozí.. Někdy to ženské tělo nechápu😁 😏