Pozitivní těhotenský test 22 dc?

Anicka2888
18.12.21 11:55

Pozitivni tt 22 dc je to mozne?

Zdravím holky :kytka: Prosim vas je tu někdo kdo měl brzo pozitivni tt a bylo vše v pořádku? Poslední ms byla 27.11 a trvala 4 dny.Po ni me bolelo stale v podbrisku a mela jsem ruzovy vytok.Tak jsem sla na gyndu 5.12 Dr me vysetrila a ze je všechno v pořádku. Na druhy den jsem volala ohledně vysledku a krev byla negativní. Jenze furt me strasne bolela prsa a nedalo mi to. Zkusila jsem Teda test tuším 9-10.12 a byl tam duch sice slabsi ale byl od te doby jsem zkusila ruzne značky testu a všude jsou dvě čárky. Jen nechápu jak je to možné, nemuze to byt třeba mimodelozni? Setkal se s tím prosím vás někdo ze by mel několik značek testu s dvouma čárkami takhle brzo a bylo to v poradku? :kytka: Dr mi řekla ze se mam objednat za dva týdny ale mam trosku obavy :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69111
18.12.21 13:01

Chápu tedy správně, že jsi byla u dr. 8. den cyklu a vše OK, krev negativní a 4 dny poté už byl papírek pozitivní a od té doby je? Tedy poprvé 12.DC, nikoliv 22?
Jinak 22.DC nemusí být brzy, pokud jsou hodně krátké cykly. 12.DC ano, to by značilo minimálně o 14 dní starší těhotenství, otěhotnění zhruba někdy během menstruace (pokud by to bylo už v minulém cyklu, ten 8. DC by nebyla krev negativní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
18.12.21 13:19

@ugluk 5.12 to bylo 9 dc a byla krev negativní. A hned na to byl duch 13-14 dc.Sex byl i 3 dc to by tak i tím padem vycházelo ze? Jinak minuly cyklus byl dlouho 34 dni.Pila jsem tyden kontryhel od 1dc. Dekuji za odpověď, jsem se bála ze je neco spatne když je to tak brzo :hug:

• Citovat
  • Upravit
15187
18.12.21 15:50
@Anicka2888 píše:
@ugluk 5.12 to bylo 9 dc a byla krev negativní. A hned na to byl duch 13-14 dc.Sex byl i 3 dc to by tak i tím padem vycházelo ze? Jinak minuly cyklus byl dlouho 34 dni.Pila jsem tyden kontryhel od 1dc. Dekuji za odpověď, jsem se bála ze je neco spatne když je to tak brzo :hug:

13 den cyklu nemůže být test pozitivní. Jestli je, tak z cysty nebo z neprosperujiciho těhotenství z předešlého cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
18.12.21 16:04

@karkarka Tak ale z krve 9 dc byl test co mi dělali negativní a to uz by se ukazovalo přece. A cysty nemam tak to asi taková blbost není přece ne? Sex byl 3 dc.Tak by to i sedělo? Ja nevím jestli ten první duch byl 13 a nebo 14 dc.Ale carka sili.Dnes jsem 22 dc.Po te ms jsem mela jakoby ovulacni hlen a pak ruzove spineni.No a toho 5.12 to bylo 9 dc a krev negativni.Tak uvidim za dva týdny u dr.Dr mi řekla ze cysty po utz nemam a ze cysta neudělá výraznou carku na tt tak jsem z toho jelen. :think: Kazdy rika neco jiného :D

• Citovat
  • Upravit
LBL
3542
18.12.21 22:39

Měla bych strach z mimodelozniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
18.12.21 23:18

@LBL Krev byla 5.12 negativní a to jsem byla 9 dc.

• Citovat
  • Upravit
LBL
3542
19.12.21 04:57

@Anicka2888 tak cysta 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
19.12.21 06:20

Pravděpodobnost, že se v půlce cyklu vyskytne luteální cysta, když tam ještě pár dní předtím nebyl ani náznak (fakt málokterá cysta dokáže vylučovat hCG a fakt málokterá dokáže narůst ze dne na den v půlce cyklu a extra málokterá by byla hormonálně aktivní natolik, aby po ní sílila čárka na testu) mi přijde ještě výrazně menší, než ta celkem zanedbatelná šance, že někdo ovuluje 3.-5. den cyklu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
19.12.21 06:51

@LBL Ja volala dr po tech testech a rikala mi ze cysta neudělá dve carky na testu a ze cysty nemam, když jsem u ni byla dělala mi utz a dělala mi odběry na hcg.Utz nalez byl v pořádku a krev negativní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
19.12.21 06:54

@ugluk Ja to vůbec nechápu, je to cele nějaké divné. Ale zas si říkám, kdyby to bylo z minulého cyklu, musela by byt krev pozitivni uz jak jsem tam byla.Sex byl jen 3dc a ještě 8dc. Stale mi to ale vychází na ten den 3 dc :zed:

• Citovat
  • Upravit
15187
19.12.21 08:55
@Anicka2888 píše:
@ugluk Ja to vůbec nechápu, je to cele nějaké divné. Ale zas si říkám, kdyby to bylo z minulého cyklu, musela by byt krev pozitivni uz jak jsem tam byla.Sex byl jen 3dc a ještě 8dc. Stale mi to ale vychází na ten den 3 dc :zed:

3 DC ještě probíhá menstruace. Ovulace 3dc není možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
19.12.21 09:02

@karkarka To vím taky…Jen jsem psala ze poslední sex byl 3dc a 8 dc :roll: Takze nevim jak je tohle mozne.9 dc byla krev negativni, což si myslím ze kdyby to bylo z minulého cyklu a nebo mimo by se snad už projevilo i přes tu krev ne? Cysty mi řekla ze nemam, na to jsem se ji ptala hned jak jsem tam byla. :zed: Ta poslední ms byla 27.11. A byla to fakt síla 4 dny, jen mi přišla se zpožděním az 34 dc. Prodelali jsme covid všichni a ja se bála kvůli te silne ms.Asi si zajdu zítra na krev a podle toho se objednám. Ale děkuji :kytka: Snad to bude v pořádku, zadne potíže nemam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69111
19.12.21 09:44
@karkarka píše:
3 DC ještě probíhá menstruace. Ovulace 3dc není možná.

Hele, tvrdila bych to samé… Ale někdy jsou věci mezi nebem a zemí :nevim: Občas se tělo totálně zblázní, je to extra výjimečné, ale… Kamarádce dle všech ultrazvuků od úplného počátku vychází oplodnění zhruba v den, kdy měla na testu dvě extra silné čárky, prostě měla dvě dálnice ve 2+0, počítat těhotenství umíme obě, no taky jsem tvrdila, že to není možné a doteď nevím jak :lol:
V případě zakladatelky nezbývá než čekat. Zda se těhotenství opravdu potvrdí a pokud bude prosperující, ultrazvuk stáří s přesností na pár dní odhalí. Pokud bude prosperující, tak by ho ultrazvuky měly ukazovat zhruba o 10-14 dní starší než výpočet dle MS. Např. stáří dle MS 6+0 a stáří dle utz 8+0.
Ale byla by to samozřejmě anomálie. Naprostá většina „otěhotněla jsem při MS“ je jen způsobená tím, že dotyčná neví, jak se to počítá a že se dva týdny přidávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
19.12.21 10:30

@ugluk Prosim vas a nemuze to být i tím ze se mi zpozdila ms? A nebo tím kontryhelovym čajem? Vim ze jsou to jen dohady ale stále se snazim uklidnit když byla krev 9 dc negativní :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex