Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Předem se omlouvám, jestli tady takové téma již je, já ho bohužel nenašla a velmi mě to zajímá
Takže otázka zní,„Zda na vás poznal váš mazlík (ať už pes, kočka, či rybičky
),že jste těhotná???“ Pokud ano, pak se porsím podělte o změny v chování, a podobně. ![]()
@lady.mischa kamarádky kočka si nikdy nelehla na těhotnou, vždy si lehla vedle. Opakovalo se to několikrát
Ne, naše kočky nic nepoznaly, respektive žádná změna chování neproběhla. Ale rybičky se mi zdály smutnější ![]()
Jestli to pozná mazlíček, netuším, ale já to rozhodně poznám na svých mazlíčcích. Jsou prostě jiné…jinak se chovají, pohybují…takže věřím, že rozpoznat naše těhotnství pro mazlíčky nebude vůbec problém ![]()
Pardon za OT, ale musím… ![]()
Myslela jsem si, že mazlíček je zase nějaká dementní zdrobnělina a oslovení pro partnera… došlo mi to asi někde u rybiček ![]()
@lady.mischa ano, náš první pes u prvního těhu napřed štěkal a cenil zuby najednou přestal asi poznal že se nic nezmění a přestal, do pár dní jsem potratila. při dalšim těhu opět, stoupnul a divně vrčel, kolem 24tt dostal infarkt
, u druhého těhu další pes nic ale když jsme čekala malou tak furt ke mně chodila ![]()
@lady.mischa Nas maly pejsek si leha vedle me a lezi hlavou na mem zatim malem (16tt) brise. Jsem si jista ze to citi.
@SussieS píše:
Pardon za OT, ale musím…
Myslela jsem si, že mazlíček je zase nějaká dementní zdrobnělina a oslovení pro partnera… došlo mi to asi někde u rybiček
mely bychom to dnes uz zalomit. Myslenkovy pochod jsem mela totozny ![]()
Ted mi to vrtá hlavou… máme kozy… a když je dojím, vždy hlavu zabořenou v kýblu a žerou a poslední týden na mě čumí jak na blba a nežerou… tak že by i koza?
![]()
@Efsheny Zvirata vyciti a poznaji hodne veci. Proc by ne koza? ![]()
@marrlinka píše:
mely bychom to dnes uz zalomit. Myslenkovy pochod jsem mela totozny
Na me to poznala kocka, ona je na me dost fixovana a zavisla obecne, ale zraje tehu (jeste driv nez jsem si delala test) to byl extrem, porad me ocuchavala a porad se chtela chovat
… kocour nic, zadna zmena, bud proto, ze preferuje spis manzela nebo proto, ze je kastrovanej ![]()
@SussieS píše:![]()
Mezi vším tím těhulkováním, tuleníčkem a mimískama se asi není čemu divit
Já to taky tak četla a ani mě to moc nepřekvapilo.