Poznal váš mazlíček, že jste těhotná?

247
13.7.14 23:24

Poznal váš mazlíček,že jste těhotná?

Předem se omlouvám, jestli tady takové téma již je, já ho bohužel nenašla a velmi mě to zajímá :) Takže otázka zní,„Zda na vás poznal váš mazlík (ať už pes, kočka, či rybičky :mrgreen: ),že jste těhotná???“ Pokud ano, pak se porsím podělte o změny v chování, a podobně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42775
13.7.14 23:28

@lady.mischa kamarádky kočka si nikdy nelehla na těhotnou, vždy si lehla vedle. Opakovalo se to několikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.7.14 23:31

Ne, naše kočky nic nepoznaly, respektive žádná změna chování neproběhla. Ale rybičky se mi zdály smutnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.7.14 23:33

Jestli to pozná mazlíček, netuším, ale já to rozhodně poznám na svých mazlíčcích. Jsou prostě jiné…jinak se chovají, pohybují…takže věřím, že rozpoznat naše těhotnství pro mazlíčky nebude vůbec problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 23:34

Pardon za OT, ale musím… :mrgreen:
Myslela jsem si, že mazlíček je zase nějaká dementní zdrobnělina a oslovení pro partnera… došlo mi to asi někde u rybiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
13.7.14 23:34

@lady.mischa ano, náš první pes u prvního těhu napřed štěkal a cenil zuby najednou přestal asi poznal že se nic nezmění a přestal, do pár dní jsem potratila. při dalšim těhu opět, stoupnul a divně vrčel, kolem 24tt dostal infarkt :roll:, u druhého těhu další pes nic ale když jsme čekala malou tak furt ke mně chodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
13.7.14 23:37

@lady.mischa Nas maly pejsek si leha vedle me a lezi hlavou na mem zatim malem (16tt) brise. Jsem si jista ze to citi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.7.14 23:38
@SussieS píše:
Pardon za OT, ale musím… :mrgreen:
Myslela jsem si, že mazlíček je zase nějaká dementní zdrobnělina a oslovení pro partnera… došlo mi to asi někde u rybiček :lol:

mely bychom to dnes uz zalomit. Myslenkovy pochod jsem mela totozny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.7.14 23:38

Ted mi to vrtá hlavou… máme kozy… a když je dojím, vždy hlavu zabořenou v kýblu a žerou a poslední týden na mě čumí jak na blba a nežerou… tak že by i koza? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
13.7.14 23:40

@Efsheny Zvirata vyciti a poznaji hodne veci. Proc by ne koza? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 23:40
@marrlinka píše:
mely bychom to dnes uz zalomit. Myslenkovy pochod jsem mela totozny :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Mezi vším tím těhulkováním, tuleníčkem a mimískama se asi není čemu divit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
13.7.14 23:43

Na me to poznala kocka, ona je na me dost fixovana a zavisla obecne, ale zraje tehu (jeste driv nez jsem si delala test) to byl extrem, porad me ocuchavala a porad se chtela chovat :)… kocour nic, zadna zmena, bud proto, ze preferuje spis manzela nebo proto, ze je kastrovanej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.7.14 23:44

Nase zelva nic nepoznala :think: l :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.7.14 23:45
@SussieS píše: :mrgreen: :mrgreen: Mezi vším tím těhulkováním, tuleníčkem a mimískama se asi není čemu divit :mrgreen:

Já to taky tak četla a ani mě to moc nepřekvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.7.14 23:48

Moje želva nic nepoznala, nebo to aspoň nedala najevo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie