Poznaly jste druhé těhotenství?

Anonymní
27.5.14 21:45

Poznali jste druhé těhu?

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda jste poznali druhé těhu…
Mám rok a půl starého syna a tak nějak jsme to tento měsíc zkusili, zda to půjde hned, či ne.Na syna jsem čekala rok a půl, takže jsme začli zkoušet. Když jsem čekala syna, vím, že mě boleli hodně bradavky a přestalo mi chutnat kafe, jinak žádné jiné pocity do doby, než jsem to měla od dr potvrzené, pak mi zařalo být po ránu zle.Chci se zeptat, zda to při druhém těhu bylo stejné, nebo nopak úplně jiné a zda jste to poznali, aniž byste dělali test…
anonym z důvodu toho, že nepotřebuji, aby mě ostatní zase litoali, pokud to nepůjde hned, děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
27.5.14 21:47

Nepoznala jsem na sobě ani při jednom těhotenství nic, ukázal mi to až test. První dítě bylo neplánované, ale chtěné, o druhé jsme se snažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
27.5.14 21:49

Nepoznala jsem to ani u jednoho tehotenstvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
27.5.14 21:49

Já poznala obě těhu hned v ten moment výroby. Možná to zní jako hloupost, ale hned jsem věděla, že to klaplo. jo a stejně jako tobě mi přestalo chutnat kafe a to jsem závislačka.

Příspěvek upraven 27.05.14 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.5.14 21:50

Nepoznala jsem to ani jednou. Podruhé jsem si ztěžovala kamrádce, že je mi nějak divně a že to bude tím, že to mám dostat. Ona mi řekla, tak to budeš těhotná. A bylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.5.14 21:50

Nepoznala jsem ani u jednoho..chutě se mi nezměnili..až dle testu

• Citovat
  • Upravit
655
27.5.14 21:53

Poznala jsem pokazde, jeste pred testem, ze jsem tehotna. Priznaky nic moc, jen caste chozeni na malou, ale proste jsem to vedela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.5.14 21:55

U prvního jsem žádné zvláštní pocity neměla, poznala jsem to akorát podle bt. U druhého taky ne, to jsem si prostě byla jistá, že to vyšlo, jinou možnost jsem si nepřipouštěla… Tak jsem si dělala test hned, jak to bylo možné. Zato třetí, už 8 DPO jsem si všimla, že nějak často litam na záchod.

Takže vlastně první a druhé na tom bylo stejně, jiné bylo až to třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Poznala, brečela jsem u pohádky a nafoukla se mi prsa :lol:
(První trvalo dva roky, druhé dva měsíce… klidně se povést mohlo ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

Já to nepoznala, měla jsem 14 dní zpoždění, ale první je z IVF, byla to sotva třetí očekávaná MS po porodu, tak jsem to neřešila. Testovala jsem, protože jsem chtěla jít druhý den už na vyvolávačku (poprvé v životě) a tušila, že se mě na to budou ptát. Ráno test a druhý den si mě rovnou nechali na infuzích jak jsem blila :mrgreen: neřeš to. Já testuju jen když mám týden zpoždění (mám pravidelné cykly) a zároveň zvracím. I přesto tak 2× do roka žmoulám test a nadávám si, že j kráva zase doufala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
27.5.14 21:58

Poprve ne, vyslo to 4.mesic, zjistila jsem to par dni po vynechani ms, podruhe to vyslo hned prvni mesic, par dni po poceti jsem mela pocit ze to klaplo, zacalo me pichat v podbrisku, a v den ms jsem udelala test a bylo to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.5.14 21:58

Nepoznala jsem to až z testů… Pak teprve přišlo nechutenství a chutě. Každé bylo jiné, ale obě fajn. Jo a nevěřím od té doby, že holky berou krásu :D u syna jsem byla nateklá a trápilo mě akné kdežto u dcery jsem byla bez otoků a měla jsem nehty, vlasy a pleť jako nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
27.5.14 22:05
@arcinka píše:
Poznala jsem pokazde, jeste pred testem, ze jsem tehotna. Priznaky nic moc, jen caste chozeni na malou, ale proste jsem to vedela :-)

ja take, ale k tomu chozeni na malou jeste jsem podle prsou vedela, ze to neni PMS, ale neco jineho. Tentokrat mi teklo mlezivo 8o a to jsem byla vic, nez 2,5 roku p=o porodu a kojila jsem jen 7,5 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
27.5.14 22:06

@smurfka jsme v tom na den stejne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.5.14 22:09

První jsem nepoznala, žádné příznaky až zpožděná ms, snažili jsme se tři měsíce. Druhé jsem tušila velmi brzy, bylo to první měsíc snažení po vysazeni HA, bolely mě bradavky, píchalo v podbřišku a manžel mi děsně smrděl z práce (není žádnej šmudla nebo špindíra :) ) Ale MUDR. mi tvrdil, že po vysazení HA můžu mít zpoždění a když menstruace nepřišla ani po 10 dnech, tak jsme šla testovat a jen si to potvrdila. Přeji hodně štěstí. My si řekli, že si budeme tři měsíce užívat a pak na tom pracovat a ono ejhle.. :dance: Ať se zadaří… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí