Poznám bijící srdíčko?

Anonymní
25.3.13 18:46

Poznám bijící srdíčko?

Asi budu mít uplně blbej dotaz, proto anonym ;-) Chci vědět, zda můžu v bříšku nahmatat pulsující místo a to by bylo miminčino srdíčko? Nahmatala jsem si zároveň i svůj tep na ruce a zdálo se mi to rozdílné tempo.Asi je to možná kravina, ale je to teoreticky možné? Děkuju za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35330
25.3.13 18:47

Ne. Nemyslim, ze je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
25.3.13 18:48

Nahmatáš akorát svůj tep :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.3.13 18:49

Myslím, že to je blbost. Od nějakýho snad 30. týdne je možný, že uslyší tep chlap přes pupek, ale nahmatat, to asi nee… Hlavně to je tak slabý i po narození, že takhle přes pupek to je skoro nemožný, řekla bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.3.13 18:50

Ne není to možné… srdíčko uslyšíš leda přes monitor, cítit tep dítěte rozhodně nemůžeš :) přítel slyšel přes břicho jen cachtat vodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 18:58

Já si to myslela že je to blbost, ale zmátlo mě že to pulsovalo rozličně :-D Jako nemylela jsem že bych nahmatala přímo srdíčko, ale jestli nějakou tu ozvu bych cítila ;-) Ale je fakt, že je to prostě kravina…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.3.13 19:10

Mě vždycky pulzovali střeva :think: tak neslyšíš ty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31397
25.3.13 19:47

Srdíčko určitě ne, nejspíš je to Tvá břišní aorta. Ale i kdyby nakrásně to opravdu bylo něco, co patří k plodu, tak to bude pravděpodobně tepající pupečník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.3.13 19:53

Ne, to nejde. To, co slyšíš ty, je pravděpodobně tvoje aorta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.3.13 20:35

Nejde to a i kdyby to šlo, tak zrovna po takové části nepátrám, že pak bych jendou neslyšela tlouct a trefilo by mi ze strachu, mi bohatě stačí, že miminko dává o sobě vědět kopanci, víc nepotřebuju ;) a až bude venku ozve se jinak :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.3.13 22:15

Ahojky.. nevim jaký jsi týden těhotenství, já jsem 28 a myslela jsem si taky jestli se malej otočil nějak dobře, že cítim jak mu tluče srdíčko a udělal mi to i na poradně a dr. na ultrazvuku koukla a malej měl zrovna škytavku, kdyby mi to neřekla, tak by mi to nenapadlo, bylo to rychlejší než muj tep, ale pomalejší než tep Matýska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí