Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky pozor!! na serveru Bazoš.cz se objevila podvodnice, která pod záminkou nízké ceny prodává elektroniku, kočárky, oblečení, atd. Neuznává platbu dobírkou pouze platbu předem, po odeslání peněz se už neozve. Tato podvodnice se jmenuje Klára Baťková ze Sokolova, její telefon je 722333759 a ještě si pro jistotu otevřela další účet kde má telefonní číslo 721148556. Pokud byste tuto osobu znaly, byla bych ráda za každou informaci.
Příspěvek upraven 22.02.12 v 22:08
neznám a ani nemám zkušenost ,jen si říkám,že bych opatrněji volila slova,víš že kdyby tě udala ,mohla by se jednat o pomluvu ?
hm a prave kvuli temhle mrcham se tam uz neda v klidu prodavat…driv byla duverav tom, ze nejdriv kupujici posle penize a prodavajici balicek a ted?kdokoliv chce neco koupit, tak na dobirku, tu ja odmitam, jednou jsem na ni pristoupila, pani mela uz davno zbozi a ja penize az za mesic a to jsem si je musela jit vyreklamovat.. ![]()
Anonymní píše:
neznám a ani nemám zkušenost ,jen si říkám,že bych opatrněji volila slova,víš že kdyby tě udala ,mohla by se jednat o pomluvu ?
Zvlastne ze sa jej zastava anonym … Hmm… Toto je citlive tema alebo sa jedna o zneuzitie anonymity?
Btw ja som rada ze zakladatelka na to upozornila ![]()
Anonymní píše:
jaka pomluva?okrada ostatni a jeste bude nekoho zalovat?
Anonymní píše:
Proč anomym??? ![]()
Jako,že by zlodějka šla žalovat za pomluvu.
To snad ne,navíc takových už tady bylo hodně.Naopak je dobře,že na to zakl.upozornila.
dajdulka25 píše:Anonymní píše:jaka pomluva?okrada ostatni a jeste bude nekoho zalovat?
Právě ty největší potvory dokážou největší svinstvo. Nechci se do této diskuze více přispívat s tématem jako takovým nemám nic společného ,jen mě zarazil ten ohromný nápis diskuze tak mě prosím respektujte
Anonymní píše:dajdulka25 píše:Právě ty největší potvory dokážou největší svinstvo. Nechci se do této diskuze více přispívat s tématem jako takovým nemám nic společného ,jen mě zarazil ten ohromný nápis diskuze tak mě prosím respektujteAnonymní píše:jaka pomluva?okrada ostatni a jeste bude nekoho zalovat?
Nevim proc by te ten napis mel zarazit, pokud ta dotycna zakladatelku okradla, tak ji pravem nazyva podvodnici a je dobre, ze na ni dalsi upozornila… …a bozi mlyny melou pomalu,ale jiste..na kazde prase se vari hrnec…
![]()
Hanka79 píše:Anonymní píše:Nevim proc by te ten napis mel zarazit, pokud ta dotycna zakladatelku okradla, tak ji pravem nazyva podvodnici a je dobre, ze na ni dalsi upozornila… …a bozi mlyny melou pomalu,ale jiste..na kazde prase se vari hrnec…dajdulka25 píše:Právě ty největší potvory dokážou největší svinstvo. Nechci se do této diskuze více přispívat s tématem jako takovým nemám nic společného ,jen mě zarazil ten ohromný nápis diskuze tak mě prosím respektujteAnonymní píše:jaka pomluva?okrada ostatni a jeste bude nekoho zalovat?
neznám a ani nemám zkušenost ,jen si říkám,že bych opatrněji volila slova,víš že kdyby tě udala ,mohla by se jednat o pomluvu ?![]()
Jen jsem zakladatelku varovala
Známá něco podobného před pár týdny udělala také -pouze pravdivě informovala o jedné podvodnici a do měsíce stála u výslechu na policii
Anonymní píše:Hanka79 píše:Jen jsem zakladatelku varovalaAnonymní píše:Nevim proc by te ten napis mel zarazit, pokud ta dotycna zakladatelku okradla, tak ji pravem nazyva podvodnici a je dobre, ze na ni dalsi upozornila… …a bozi mlyny melou pomalu,ale jiste..na kazde prase se vari hrnec…dajdulka25 píše:Právě ty největší potvory dokážou největší svinstvo. Nechci se do této diskuze více přispívat s tématem jako takovým nemám nic společného ,jen mě zarazil ten ohromný nápis diskuze tak mě prosím respektujteAnonymní píše:jaka pomluva?okrada ostatni a jeste bude nekoho zalovat?
neznám a ani nemám zkušenost ,jen si říkám,že bych opatrněji volila slova,víš že kdyby tě udala ,mohla by se jednat o pomluvu ?![]()
Známá něco podobného před pár týdny udělala také -pouze pravdivě informovala o jedné podvodnici a do měsíce stála u výslechu na policii
Tak ono muze byt nebezpeci to, ze si tyhle podvodice vymysi treba jmeno a vymysli si jmeno i nekoho kdo opravdu existuje a pak nekdo nekoho napadne nepravem…ale zase bych to tak nehrotila
hlavne jsem tu uz hodnekrat cetla,jak nekdo nekoho okrada na netu…ja nevim, ze to ty zensky bavi
ze nemaj strach ![]()
prosím napiš to sem, už je tu jedna diskuze, takhle by se jen zakládaly další diskuze,
https://www.emimino.cz/…inocz-59600/
vůbec nemám obavu z nějakého udání na serveru Bazoš je asi 12 dalších stěžovatelek.Berte to jako poučení a výstrahu jo a jestě jsem zjistila, že si říká také Klára Baťková.