Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tigrica píše:
@Lojzísek
Z mojej strany by ale pozvanie nebolo uprimnénemáme vzťah v podstate žiadny, síce mi nič zlé neurobila ale ani sa o mňa celý život nezaujímala, nikdy sa mi sama od seba neozvala alebo niečo ved ona mi asi len 2× za život napísala na narodeniny a to bolo len na 18 a 25 a to bolo všetko ale to už ubehlo pár rokov a vždy ked som k nej išla tak som tam dlho byť nemohla lebo mam pri nej pocit akoby bola upirčo ma psychicky uplne ničí a je pre mňa v tomto akoby toxická osoba, viem, neznie to pekne ale tak to citim, nedokážem sa donutiť mať niekoho rada, to nikto nedokáže
A to jsou Tvé iracionální domněnky? Nebo realita, kterou vnímají i ostatní? Za mne je pozvat babičku (se kterou jsem si nic neudělala) primární slušnost (třeba odmítne). A upřímně, hodně bych váhala nad svatbou s člověkem, který takhle uvažuje..
@Lojzísek Pre mňa realita, to že niekto iný to tak nevníma je len jeho osobný pocit, ja to vnímam tak ako to popisujem, je pre mňa toxická, veľmi zle sa citim ked som v jej spoločnosti, nevydržím tam dlhšie ako 20-30 minut, ťažko to vysvetliť ale proste to tak citim
nedokžeme sa nikto donutiť mať rad niekoho ked to tak necitime
Hm, zajimave, dnes uz snad 10ta diskuse, zda pozvat babku/rodinneho prislusnika na svatbu? to je zase nejaky sber dat po Ona a dnes? kdybyste alespon kazda vymyslely jinou pointu, takhle je to NUDAAA
![]()
@tigrica píše:
@Lojzísek Pre mňa realita, to že niekto iný to tak nevníma je len jeho osobný pocit, ja to vnímam tak ako to popisujem, je pre mňa toxická, veľmi zle sa citim ked som v jej spoločnosti, nevydržím tam dlhšie ako 20-30 minut, ťažko to vysvetliť ale proste to tak citimnedokžeme sa nikto donutiť mať rad niekoho ked to tak necitime
A nejsou to treba vycitky svedomi, ze si na babicku neudelas cas casteji nez 3× do roka na 20-30 minut? Na vztah jsou potreba 2 lidi. Ty ji na jednu stranu vycitas, ze se ti ozve akorat na narozeniny, na druhou stranu od tebe je to v pohode se nepretrhnout, protoze „nedokžeme sa nikto donutiť mať rad niekoho ked to tak necitime“.
@Silverine247 Ona sa mi nikdy sama od seba nevolala ani na narodeniny a keby tam mám byť častejšie tak to by som samu seba ničila, pre mňa to proste trápenie aj len 3× do roka, dokonca aj telefonát, aj ked nikdy netrval viac ako len 5 min ale je mi divne aj z toho ale po telefonáte to aspoň rýchlejšie dám zo seba preč, ťažko mi to vysvetliť ale mám to tak
@tigrica píše:
@Silverine247 Ona sa mi nikdy sama od seba nevolala ani na narodeniny a keby tam mám byť častejšie tak to by som samu seba ničila, pre mňa to proste trápenie aj len 3× do roka, dokonca aj telefonát, aj ked nikdy netrval viac ako len 5 min ale je mi divne aj z toho ale po telefonáte to aspoň rýchlejšie dám zo seba preč, ťažko mi to vysvetliť ale mám to tak
Tak v tom pripade ji nezvi, ale asi bych se na tvem miste snazila rozklicovat, proc te clovek, co ti nikdy nic neudelal, takto „nici“…
@tigrica píše:
@Lojzísek Pre mňa realita, to že niekto iný to tak nevníma je len jeho osobný pocit, ja to vnímam tak ako to popisujem, je pre mňa toxická, veľmi zle sa citim ked som v jej spoločnosti, nevydržím tam dlhšie ako 20-30 minut, ťažko to vysvetliť ale proste to tak citimnedokžeme sa nikto donutiť mať rad niekoho ked to tak necitime
Tak ji nezvi, hotovo, tečka. Ale nediv se, že pro někoho budeš za hulváta.
@tigrica píše:
@Lojzísek A prečo by som mala byť za hulváta?
Protože jsi nepozvala vlastní babičku na svatbu. Pro většinu lidí je to primární slušnost.
Ostatný to vedia, teda moja strana, konkrétne rodičia a oni sú taký, že,,tvoja svadba tvoja vec" a ženích povedal, že je to na mne, je to človek z mojej strany ale tak neviem ako a kedy jej to povedať, premýšľala som, že po svadbe ale uvidím ešte, premyslím to ale nikto nič nenamietal
@tigrica píše:
Ostatný to vedia, teda moja strana, konkrétne rodičia a oni sú taký, že,,tvoja svadba tvoja vec" a ženích povedal, že je to na mne, je to človek z mojej strany ale tak neviem ako a kedy jej to povedať, premýšľala som, že po svadbe ale uvidím ešte, premyslím to ale nikto nič nenamietal
Tak co resis, proc zakladas diskusi? Sama pred sebou uz sis to obhajila, rodine je to jedno, tak o co jde?
@Silverine247 Pretože neviem ešte presne čo urobiť, i ked dosť premýšľam nad tým, že či jej to oznámiť pred alebo až po ale aj to to vyriešiť lebo obávam sa, že keby som ju tam pozvala zažívala by som tie stavy a v podstate by mi to,,pokazilo" svadbu
Založila som to preto lebo som chcela vedieť či by ste v mojej situácii pozvali alebo nie
@tigrica píše:
Potom nechápu smysl diskuze, když vše víš a na vše má argument.
Za mne je to neslušné až hulvátské a asi nebudu s tímto názorem sama.