Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tudii6- píše:
Je hrozne bolestiva predstava ze me taha za nos a ve skutecnosti se mnou dite ani budoucnost nechce, že ceka az se treba zmenim k jeho obrazu nebo neco podobneho
Ma male pribuzne a deti ma rad, a deti ho taky maji radi.
Bohuzel hypoteku si asi sama nemuzu vzitnemam az tak velky plat abych to cele sama utahla.
A máš tedy samostatné bydlení? Nemusíš ho nutně vlastnit..
@jankajj píše:
A máš tedy samostatné bydlení? Nemusíš ho nutně vlastnit..
Ano, mám pronajatý samostatný pokoj v bytě.
@Tudii6- píše:
Hm, tak takto bych do miminka nešla. Jedině v samostatném bytě /byť v nájmu. A s chlapem.
Váš vztah ti přijde jinak velmi dobrý, funkční?
@Tudii6- píše:
Ve třiceti na „šéru“? Našla bych si lepší práci.
@jankajj píše:
Zudina: a tobě připadá, že ty předchozí problémy a pochyby s tímto tématem nijak nesouvisí?
Já myslím, že souvisí. ![]()
@jankajj píše:
Hm, tak takto bych do miminka nešla. Jedině v samostatném bytě /byť v nájmu. A s chlapem.
Váš vztah ti přijde jinak velmi dobrý, funkční?
Ne, já mám samostatný pokoj. ON má samozřejmě normálně svůj byt.
Nevím no, nechce se mi vyhazovat 9 tisic za byt (celý), ve kterém bych byla 4 dny v měsíci.
Tudi: To jsem pochopila, že on má. Ale ty ne.
Tak mu navrhni konkrétní byt 2+1, kam byste se mohli spolu sestěhovat. To jsem zvědavá, co ti řekne.
tak asi je čas si sednou a na rovinu si promluvit jako dospělí. Měla bys mu říct, co cítíš a co potřebuješ - není mi dvacet, čas mé plodnosti se krátí, děti mít chci, nechci zemřít jako bezdětná - a pokud s tím máš problém, ok, ale pro mne to znamená, že budu hledat jinde, někoho, kdo se mnou bude chtít žít a založit rodinu - protože takhle je to pro mne málo, není mi dvacet a už mi to nestačí… Uvidíš, jak s tím naloží a podle toho se rozhodni. Každopádně další rok s tím nečekej. Po třicítce už je škoda každého ztraceného roku.
Jako přespávat vzájemně u sebe je OK, když je lidem kolem 20. Po 30 to nechápu, není k tomu přeci důvod - je potřeba testovat vzájemnou schopnost spolu žít, hospodařit, starat se… Je mu 38 a vymlouvá se ze společného bydlení - bála bych se, že tam něco smrdí… ![]()
@Tudii6- píše:
Ne, já mám samostatný pokoj. ON má samozřejmě normálně svůj byt.
Nevím no, nechce se mi vyhazovat 9 tisic za byt (celý), ve kterém bych byla 4 dny v měsíci.
A před rokem jste se neznali a stejně jsi byla ochotná sdílet byt s dalšími „cizími“ lidmi? Já bydlela v roce známosti taky ve svém bytě a nepřišlo mi to jako plýtvání. Prostě jsem potřebovala čas ho poznat. A i sebe ve vztahu.
@Tudii6- tak na dítě má nejvyšší čas ne? Prostě nechce, kdyby chtěl a viděl problém v bytě tak bydlení řeší hned a řeší?
Vyjádřit se to dá větou „Zas tak moc tě nežere“… kdyby tě měl rád, tak si tě po roce vztahu k sobě nastěhuje, výmluva, že má jenom 1+1 je dost chabá, my s manželem bydlíme taky v 1+1 (35m2) a už 4.rok..
@Paola21 píše:
Vyjádřit se to dá větou „Zas tak moc tě nežere“… kdyby tě měl rád, tak si tě po roce vztahu k sobě nastěhuje, výmluva, že má jenom 1+1 je dost chabá, my s manželem bydlíme taky v 1+1 (35m2) a už 4.rok..
To jo. V minulosti jsem bydlela v bytě 1+1/44 m2/, kde přede mnou bydlel pár s ročním mimčem.
@jankajj píše:
To jo. V minulosti jsem bydlela v bytě 1+1/44 m2/, kde přede mnou bydlel pár s ročním mimčem.
My až do června tohoto roku bydleli taky v pidibytě s dítětem.
Možná by bylo lepsi uz nic neresit, netrápit se, necitit zklamani a ani bolest… proste konec..
Jako vysr.at se na frajera. Jak jsem viděla ten věk a četla to té strasne snaze a akcnosti… ![]()
KDY chtěl, tak by konal. Já už bůh se v té drzosti zeptala, kdy se budeme brát, když chce se mnou bydlet az po svatbě. Doufám, že mu v jeho byte neuklízíš!