Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tudii6- píše:
Možná by bylo lepsi uz nic neresit, netrápit se, necitit zklamani a ani bolest… proste konec..
Doufám, že tím myslíš jen konec vztahu a né konec života
@zudina píše:
Nemam rada kdyz se tady odkazuje na predchozi zalozena temata, a michani je do soucasneho, ale to je na emiminu typicke
naopak to je dobře, protože vyskočí širší souvislosti, které občas zakladatelky opomenou napsat…
všechno se vším souvisí…
@Tudii6- Divala jsem se i na tvou dalsi diskuzi o priteli a seznamce a myslim, ze to do sebe zapada. To jeho tvrvani na tom, abys mela vlastni zazemi (i kdyz prakticky u nej bydlis) mi do toho zapada. Neni to prijemne psat, ale ja z toho mam pocit, ze s tebou do zivota nepocita, respektive ne pokud se objevi nekdo jiny. Takhle to na me pusobi tak, ze chce mit pripadne ihned volne ruce.
@Paola21 píše:
Doufám, že tím myslíš jen konec vztahu a né konec života
Uz me proste nebavi se trapit, uz jsem toho zazila dost.. Bylo by lepsi kdybych nebyla.
@Tudii6- píše:
Uz me proste nebavi se trapit, uz jsem toho zazila dost.. Bylo by lepsi kdybych nebyla.
Ženská nešťastná, nech takové řeči pro něj, když po dalších letech zjistí, že je na světě absolutně sám.
Ty se seber, a využij to co všechno jsi zažila v životě k tomu, že se z toho poučíš. Sama si řekni, co od vztahu očekáváš, jak míníš jednou žít a hledej to co sama chceš.
Není už čas ztrácet hezká léta s člověkem, kterému na Tobě nezáleží. Netvrdím, že to nebude těžké, ale štěstí najít můžeš. jenom už moc nečekej.
Vím o čem píšu, já žila 5 let s mužem, který mne využíval ke svému pohodlí, pomáhala jsem mu s kompletním servisem jak pro něj, tak pro jeho dvě děti. nakonec mne v mých 30 letech vyhodil během týden na ulici jenom s mými osobními věcmi. Postavila jsem se na vlastní nohy, během roku jsem našla partnera, který byl ten pravý a jsem s ním už 12,5 roku a máme spolu 9 letou dcerku. Jenom jsem už hledala s jasným pohledem na to co od života očekávám, co čekám od partnera. Musela jsem se podívat na všechny své chyby. Bez toho to nejde! Jestli máš aspoŇ jednu pořádnou kamarádku, zajdi za ní a prober to s ní. Pokud nemáš, navštiv psychologa.
Moc držím palce a ty řeči o tom, jak by bylo lepší, abys tu nebyla, tak ty zapomeň. Nikoho tím nevytrestáš a sobě naprosto nepomáháš!
A treba je vsechno uplne jinak a pritel to vsechno mysli uplne jinak.. treba se zakladatelkou pocita, treba jsou jeho duvody uplne jine… do hlavy mu nevidite
@stinga píše:
Tvůj přítel žádné dítě ani sestěhování nechce, ale je srab ti to říct na rovinu - tj. bojí se že o tebe přijde, je už tak zvyklý a tento život mu vyhovuje
Myslím si to samé.
@Tudii6- píše:
Neblázni, chlapi nejsou a nesmí být smyslem či středobodem života. Kdybys chtěla pokecat, pošli SZ. ![]()