Práce a zase hledání práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To je od něj pěkně nezodpovědné, neřeknu kdyby v práci zůstal a mezitím hledal jinde ale tohle je fakt něco, když má doma dítě a na krku půjčky a další výdaje…já bych se sbalila a odjela s dcerou k rodičům nebo kamkoliv jinam, ať se o sebe postará…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
To je od něj pěkně nezodpovědné, neřeknu kdyby v práci zůstal a mezitím hledal jinde ale tohle je fakt něco, když má doma dítě a na krku půjčky a další výdaje…já bych se sbalila a odjela s dcerou k rodičům nebo kamkoliv jinam, ať se o sebe postará…
Moc si ho doma nevšímám, vařím teda normálně, jídlo máme nakoupené v mrazáku narvané, jako o to se nebojím, ale nemá ani snahu…
je vyučenej zámečník, to dělal 3 roky - aby měl praxi, pak 6let dělal skladníka, má řidičák B a vysokozdv. vozík. Ať řeknu že odepsali z práce na řidiče rozvoz nákýho zboží třeba za 18 000,– odpověď? Né, to je málo, a musí furt chvátat, to je jako pplka, nikdy. Svářeče a skladníka taky nechce, to je prej špinavá práce. Už jsem to nevydržela a řekla jsem mu že si to měl asi rozmyslet po ZŠ, aby mohl bejt teď advokát
![]()
- Citovat
- Upravit
Hele s praci je to na prd, i kdyz u chlapa asi lepsi ale mc vybirat si taky nemuze. Ja uz hledam praci rok, delala jsem v administrative a IT a ted po rodicovsky jsem v haji. Vypada to, ze budu delat kuryra, jestli to klapne a to jeste na DPC nebo na ZL a budu rada, ze mam praci. Z prace nema cenu ted odchazet, pokud nemas neco jineho. At jde ten tvuj aspon na pracak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc si ho doma nevšímám, vařím teda normálně, jídlo máme nakoupené v mrazáku narvané, jako o to se nebojím, ale nemá ani snahu…je vyučenej zámečník, to dělal 3 roky - aby měl praxi, pak 6let dělal skladníka, má řidičák B a vysokozdv. vozík. Ať řeknu že odepsali z práce na řidiče rozvoz nákýho zboží třeba za 18 000,– odpověď? Né, to je málo, a musí furt chvátat, to je jako pplka, nikdy. Svářeče a skladníka taky nechce, to je prej špinavá práce. Už jsem to nevydržela a řekla jsem mu že si to měl asi rozmyslet po ZŠ, aby mohl bejt teď advokát
![]()
![]()
- Citovat
- Upravit
Akorát držkuje… víc už udělat nemůžu, než že mu píšu životopis a obepisuju daný volný místa. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pošli ho ke mně do alírny, potřebuju k pecím spolehlivého pomocníka; nepřetržitý rpovoz včetně nedělí a svátků, 60 korun hrubého na hodinu, dvanáctihodinové směny, sem tam zvedáme 70 kilové kusy oceli… Ale zase si všichni s brigádníkama tykáme, pracovní doby (začátek a konec) je tak nějak kolegiálně na dohodě a když někdo řekně „mám problém“, tak se kolektivně přemýšlí jak ten dotyčný z toho může ven…
(Neee, dělám si srandu - sice lidi potřebujeme, ale spousta věcí je trochu jinak, než jak jsem napsal. Ale nepřetržitý provoz tam máme.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 Tolik jim prý dává agentura, která ty brigádníky k nám posílá. A oni to mají na DPČ jako hlavní práci… (Já teda po práci chodím na brigádu, tam mám 68 Kč hrubého na hodinu.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
Pošli ho ke mně do kalírny, potřebuju k pecím spolehlivého pomocníka; nepřetržitý provoz včetně nedělí a svátků, 60 korun hrubého na hodinu, dvanáctihodinové směny, sem tam zvedáme 70 kilové kusy oceli… Ale zase si všichni s brigádníkama tykáme, pracovní doba (začátek a konec) je tak nějak kolegiálně na dohodě a když někdo řekne „mám problém“, tak se kolektivně přemýšlí jak ten dotyčný z toho může ven…
(Neee, dělám si srandu - sice lidi potřebujeme, ale spousta věcí je trochu jinak, než jak jsem napsal. Ale nepřetržitý provoz tam máme.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je strašně nezodpovědný… no určitě bych mu nevařila, neprala atp., kašli na něj, jako on kašle na vás..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S odpuštěním takovou vyžírku bych doma fakt brala. Pokud měl málo, měl si práci napřed zajistit a pak teprve odcházet, případně si obstarat brigádu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo taky jsem vystřídala asi 12 zamestnání, nekde vydržela 5 let, nekde jsem nevydržela ani zkušebku…nejsi sama…
pracuji celkem 15 let…
- Citovat
- Upravit
Tak už nám odepsali dva zaměstnavatele, takže v pondělí tam jde. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám muže také vyučeného zámečníka…má sestra taktéž…a oba mají práci…je pravda, že s takovým přístupem, jaký u něho popisuješ…já bych řekla „ruce od takového chlapa pryč!!!“ Pokud chceš ty, ale on ne…můžeš se přetrhnout a on se na to stejně vykašle…ty vyhoříš a on bude dál v pohodě…Vím, že odejít od muže není moc příjemné…rozdělovat rodinu také ne…Často slýchám : „kvůli dětem s ním jsem“…někdy když se ale nad tím zamyslím…mám pocit, že možná právě kvůli těm dětem by bylo lepší s člověkem nebýt…Neznám podrobnosti vašeho života…říkám opravvdu jen to, jak to na mě působí…Přístup, který tu popisuješ ničí tebe…a děti potřebují hlavně mámu v pohodě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit