Práce na částečný úvazek výpověď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na častečný uvazek vypověď
Dobry den, našla jsem tu již mnoho rad, a tak se chci zeptat na tuto ošemetnou věc.
Mám práci na částečný uvazek ( 20h/ tyden), ale pracuji kratky dlouhy tyden 11hod denně jako na plny uvazek, ale neoficialně. Majitel mi jinou smlouvu nedá, tak mě prosím neodsuzujte. Našla jsem si praci, kde je vše ofocialne a chtela jsem se zeptat, zda kdyz dam vypoved a budu chtit chodit podle smlouvy, tedy 20h/tyden muzou mi urcit byt v praci např. 2 dny v tydnu 10hodin nebo je nejako dano, kolik hodin denne se muze na turo smlouvu pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@KláraČe. záleží na tom, jestli máš pracovní dobu nějak přesněji specifikovanou ve smlouvě. jestli tam máš jenom 20/týden, přičemž na pracovišti se pracují desetihodinové směny, tak ano, zaměstnavatel ti normálně rozepíše dvě služby na týden. pokud tam máš napsáno čtyři hodiny denně, tak by ty čtyři hodiny měly být dodrženy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A původní zaměstnavatel není ochoten podepsat výpověď dohodou s okamžitou platností? Aby si nemusela ty dva měsíce mít dva úvazky-vždy je složité to nakombinovat.
Jinak vše záleží na smlouvě-i když si nemyslím, že bude nějak podrobná, když je zaměstnavatel takový „podvodníček“-a na druhou stranu může dělat schválnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit