Práce na HPP a RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na HPP a RD
Zdravím. Je možné při RD pracovat na HPP? Jde mi o to, ze od října se vracím do práce na HPP, ale RD mi končí až v listopadu.
Na UP se nemohu dovolat, abych si to ověřila nebo případně RD hned ukončila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
RD je volno u zaměstnavatele a to ti končí když nastoupis zpět. RP můžeš pobírat bez ohledu na to jestli jsi doma nebo v zaměstnání. Nemá to na RP žádný vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
RD je volno u zaměstnavatele a to ti končí když nastoupis zpět. RP můžeš pobírat bez ohledu na to jestli jsi doma nebo v zaměstnání. Nemá to na RP žádný vliv.
Děkuji za vysvětlení. Ja už vlastně od května mám neplacené volno u zaměstnavatele, protože pracuji z domu na dohodu. Co se týče RP, tak jsem si myslela, že když nastoupím na HPP, tak to musím na UP hned nahlásit, aby to neběželo současně.
Naše mzdová účetní s tím nemá zkušenost, protože se ještě nikdo do práce po MD a RD nevracel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.maya RP bereš dál bez ohledu na cokoliv. Nic na to nemá vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
@S.maya RP bereš dál bez ohledu na cokoliv. Nic na to nemá vliv.
Má to vliv na případné OČR druhého rodiče. Ale jinak souhlas, při pobírání R se může normálně pracovat a nikam se nic hlásit nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RP můžeš normálně pobírat souběžně s HPP a výdělek omezen nemáš ![]()
- Citovat
- Upravit
@S.maya píše:
Zdravím. Je možné při RD pracovat na HPP? Jde mi o to, ze od října se vracím do práce na HPP, ale RD mi končí až v listopadu.Na UP se nemohu dovolat, abych si to ověřila nebo případně RD hned ukončila.
RD musis ukoncit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to se školkou? Když člověk pobírá RP, tak může dát dítě do školky max na 4 hodiny denně, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.maya píše:
Jak je to se školkou? Když člověk pobírá RP, tak může dát dítě do školky max na 4 hodiny denně, že?
od dvou let je to neomezene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit