Práce, nebo rodina?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Klementýnka píše:
Pro uklidnění zakladatelky - v mém okolí šly do jeslí i tříměsíční dětičky. Ve Francii je to běžné a maminky tvrdí, že jsou spokojené.
Od tak maleho miminka bych se asi odpoutat nedokazala, to jsem byla jeste furt po porodu rozhozena! ![]()
Ale okolo toho obdobi, kdy byl male rok uz mi trosku sibalo! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda hrabalo hodně brzo, protože malá byla a je celkem uřvánek. A když jsem jela okolo práce, tak mi bylo do breku, jak mi bylo smutno. Ale už jsem si zvykla. A přiznám se, že kdyby kolegyně neodcházela, tak bych si určitě pořídila druhé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se ještě nevracela, paní na hlídání taky něco stojí, a riskovat dobré rodinné vztahy by se mi též zrovna nechtělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já počítám, že až bude mít maladší po 2 roce(do té doby mám rodičák), tak do práce půjdu. Určitě kvůli financím, manžel nemá tolik abych mohla být doma a taky už jsem z pobytu na MD docela na prášky. Hodně o tom přemýšlím už teď - mladší 20m, starší 3,5r-školka, zatím zkouším odpovídat aspoň na nabídky brigád a třeba se někde chytnu, ale svádělo mě to poslat životopis na zajímavou práci na stálo, ale nevím jestli se mi chce z domu už definitivně. Mladšího zvykám v soukr. školičce - 1 den, je tam spokojený a je prý šikovný, tak strach nemám, ale na celý týden by to bylo moc pro něj i pro nás - finančně. Některé dny by snad pohlídala tchýně, ale měla by toho docela dost - má další 3 vnoučata od své dcery. Takže šla bych pokud: potřebuješ finance nebo vypadnout z domu, zopakovat si práci - ono se to potom hodí. Malá by šla vlastně jen k tetě, takže v poho, doku by neotěhotněla a neměla třeba nějaké problémy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit