Práce při pobírání rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Raduczka jj, že máš dítě v práci musíš nahlásit…myslím, že budou chtít i rodný list dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičák a práce, je to nevýhoda?
Ahoj. Prodloužila jsem si rodičák do čtyř let dítěte, ale dostala jsem skvělou pracovní nabídku. Ve zkušební době bych ale rodičák nerada rušila, kdyby se něco nepovedlo, ať nemusím hned na pracák
Moje otázka zní - je souběh rodičovské a práce v něčem pro mě nevýhodný? Na sociálce mi jen řekli, že to tak můžu mít, což vím, ale jestli z toho něco plyne, mi nikdo neřekl. Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krrrenka Ne nic nevyhodneho z toho neplyne, tedy krom jedne, nikdo jiny nez ty nema narok na placeny patagraf na dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Jejda, tak to mě nenapadlo. Domlouvali jsme se tak, že když tak by měl jeden paragraf muž, jeden já, aby nikdo z nás dlouho nechyběl. Prarodiče nejsou, tety daleko. Ale díky moc za odpověď, promyslíme, co je pro nás větší riziko.
Jste skvělá, vždycky poradíte k věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 a jak to prosim funguje kdyz v ramci pobirani rodicovskeho prispevku nastoupim do prace a onemocnim? Bezi mi soucasne rodicak a neschopenka? Nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@makarka Jojo, bezi… A teoreticky jeste muze muz dostat paragraf, protoze osoba, ktera normalne pecuje o dite onemocnela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když nastoupim do práce tak doteď za me plati zdravotní a socialni stat ze ju?.. to az zacnu dělat tak to budu muset nekam odnést ty papiry kdyz jsem na rodičovské dovolene, nebo o to se stara zamestnavatel? a urcite budu muset nekam napsat ze mam dítě ze?