Práce realitního makléře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kazda realitni kancelar ma jine moznosti. Za me si makleri smlouvy chystali sami a k pravnikovi zasilali na schvaleni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to šílená práce, na začátku vám slibují veliké příjmy, potom vás posadí před program který monitoruje soukromou inzerci, vy tam musíte zavolat a povídat lidem pohádku o kupci ktarý chce koupit byt, ve skutečnosti kupec není a vy musíte byt nafotit a nabízet v inzertních vebech.
1. hodně lidí je naštvaných když jim voláte, většinou píšou rk nrvolat a volá tak okolo 50ti makléřú, když už je zaujme Vaše pohádka ať už o kupci nebo nějaká jiná většinou vám kladou na srdce aby se dotyčné fotky nikde nezveřejňovali, když na to příjdou jsou na vás hodně nepříjemný, kupci dovedou být taky hodně záludný a když už už konečně někoho najdete kdo chce byt koupit nechce se mu platit provize a hledá cestu jak vás obejít.
JE TO STRAŠNÁ PRÁCE NEDĚLEJTE REALITY, pro všchny budete obtížný hmyz nebo zloděj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych oživit diskuzi a také získat pár informací o práci realitního makléře. Mám jít na pohovor do MM reality. Na co se připravit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana288 píše:
Je to šílená práce, na začátku vám slibují veliké příjmy, potom vás posadí před program který monitoruje soukromou inzerci, vy tam musíte zavolat a povídat lidem pohádku o kupci ktarý chce koupit byt, ve skutečnosti kupec není a vy musíte byt nafotit a nabízet v inzertních vebech.
1. hodně lidí je naštvaných když jim voláte, většinou píšou rk nrvolat a volá tak okolo 50ti makléřú, když už je zaujme Vaše pohádka ať už o kupci nebo nějaká jiná většinou vám kladou na srdce aby se dotyčné fotky nikde nezveřejňovali, když na to příjdou jsou na vás hodně nepříjemný, kupci dovedou být taky hodně záludný a když už už konečně někoho najdete kdo chce byt koupit nechce se mu platit provize a hledá cestu jak vás obejít.
JE TO STRAŠNÁ PRÁCE NEDĚLEJTE REALITY, pro všchny budete obtížný hmyz nebo zloděj…
Realitního makléře jsem dělala asi před pěti lety, opravdu to ní jednoduché, teď jsme s manželem začali podnikat, jinak tuto práci vůbec nedoporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to není potěšující. Za pár měsíců mi končí mateřská a zaměstnavatel mě znovu nezaměstná kvůli tomu, že s přítelem pracujeme v jedné firmě a máme spolu dítě…dověděla jsem se to nedávno a je mi z toho dost smutno…tak se snažím najít práci a ten realitní makléř mě docela nadchl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s prací jako realitní makleř? přemýšlím že bych zkusila práci u MM reality ale nevím jak to tam chodí apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova ahoj, my to tak máme, ale máme založenou vlastní advokatne-realitni kancelář. Já už nikomu nevolam, lidí kontaktují sami mě. Že začátku je to těžké, do MM a podobných velkých kolosů bych nikdy nešla. My jsme atypická RK..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova MM opravdu nedoporučuji, vím, jak to tam chodí, jak zametají s klienty, potažmo i s makléři. Není to solidní firma.
Práce makléře není vůbec pro každého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuji. Jsem po materske a chtela bych zkusit delat maklere, protoze me zajimaji reality. na penezich mi moc nezalezi, manzel vse utahne, spis chci mezi lidi a byt vlastnim panem, abych nemela v praci problemy, kdyz malej bude stonat a ja budu muset byt doma.
Tak se chci zeptat jak tato prace vypada ted a jestli je mozne prodavat reality sama aniz bych byla pod realitkou? A jak se vlastne vyhledavaji nove reality, kde se shani kontakt na majitele? Rozhodne nechci nekoho do neceho nutit a uhanet ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peony1 pokud nechceš nikoho uhánět, tak jen můžeš čekat, až se ti někdo sám od sebe ozve a bude chtít přes tebe prodat.
Mě nejvíc štve, že mám za týden asi tak 10 papírků ve schránce, že zrovna chtějí lidi koupit můj byt
a pod vším se schovávají realitky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peony1 píše:
A jak se vlastne vyhledavaji nove reality, kde se shani kontakt na majitele? Rozhodne nechci nekoho do neceho nutit a uhanet ho
Tak to je snad know how ne. Třeba v inzerátech, kde se píše, že RK nezájem
(Sice většina lidí z tebe bude nadšená (jakože nebude))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a existuje nejaka skola o realitkach? vim, ze je v Brne soukroma cca rok myslim, ale je draha. uci se tam vse, pravo, dane, jak ohodnitit nemivitost, drazby, exekuce, obchid apod..
neni neco i v praze ci kurz? a neznate nejake materialy k uceni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama utáhnout a zaplatit inzerci a vše kolem a nemít zkušenosti do toho bych nesla. Delala sem pro velkou realitku a si myslela že si čas budu organizovat sama ale omyl většina schůzek odpoledne večer víkendy svátky v době kdy jsem chtěla být s dětmi. A nechtnechtit něco nutit to se toho taky moc neprodá…no ale hodne stesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MARKETAB81 píše:
většina schůzek odpoledne večer víkendy svátky v době kdy jsem chtěla být s dětmi.
To je divný co? Kdy asi lidi řeší své soukromé věci - že by po práci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit