Práce realitního makléře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
anonym-docela mi dodáváš odvahu,jen mi ještě napiš,jestli máš děti ,jak se to dá skloubyt,abych nebyla pořád pryč a a stihla vychovávat děti,vyžaduje tato práce moc času? radka
- Citovat
- Upravit
mm reality
i já to zvažuji,mají tam ,co píšeš,a pak v dotazníku vypisuješ co máš ty-noubuk,foták,auto,pc…a ještě na živnosták ,ten plat 24 tis je tedy jen na rozjezd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ANONYM
TAKŽE JSI KDE ,V KTERÉ REALITCE,MŮŽEŠ NÁM POPSAT,JAK TO VŠE PROBÍHALO?JAK DLOUHO SES ŠKOLALA,ZAUČOVALA.jAKÉ FINACE SI BUDEŠ MUSET PLATIT SAMA?JAK SE NEMOVITOSTI SHÁNĚJ?BUDOU MI VOLAT DO 3 DNŮ A POŘÁD VÁHÁM JESTLI TO ZVLÁDNU
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak jsem opět tady,dnes moje 1 prezentace,nervy mám na pochodu ještě teď,zájemci vypadali spokojeně ale mají ještě další prohlídky,věřím že nekoupí hned 1 barák který uvidí,pár argumentů jsem jim vrátila a myslím že to nakonec dopadne,teda kéž byHolky co tuto profesi děláte,prosím vás jak to zvládáte psychicky,zvyknu si časem nebo na tom budu pořád takhle stejně vynervovaně,já jen abych za chvíli nebyla průsvitná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce v realitce
Ahoj holky,
koukám na ty relitky (mm reality, remax) a připadá mi to docela jednoduché, ale určitě to tak ve skutečnosti nebude…sama jsme prošla mnoha podnájmy a také problémy s majiteli, tak mi to příde zajímavé. Ale zajímalo by mně, kolik si člověk vidělá, když to chce jako normální práci a nemá děti. A co všechno to obnáší na pozici makléře??
Doufám, že mi některá poradíte, pořád váhám. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
info
Prosím o radu, když ted začnu jako makléř, kdy se může dostavit zisk a jaký průměr. A taky co je na tom pravdy že si musím u realitky platit reklamu nebo přispívat na kancelář. Šel bych na osvč, co si myslíš o REMAXU, díky Jiří
- Citovat
- Upravit
@553300 píše:
Prosím o radu, když ted začnu jako makléř, kdy se může dostavit zisk a jaký průměr. A taky co je na tom pravdy že si musím u realitky platit reklamu nebo přispívat na kancelář. Šel bych na osvč, co si myslíš o REMAXU, díky Jiří
Je tezke neco rikat dopredu.
Kdyz budes sikovny, muzes mit zisk za mesic az dva… u nas se na reklamu a nic takoveho neprispiva…
ale kazda to zase muze mit jinak.
Jinak, pokud chce u nas nekdo kancelar, vetsinou si hradi sam, plati se kancelare pouze reditelum okresu.
KAZDA REALITKA MA SVA PRAVIDLA…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slyšel jsem názor, že na půl roku musíš mít finance abys přežil než bude první byznys. No a to já nemám. Rodina, děti, hypotéka, fakt nevím a bojím se do toho jít. Hned na živnost, váhám. J.
- Citovat
- Upravit
@553300 píše:
Slyšel jsem názor, že na půl roku musíš mít finance abys přežil než bude první byznys. No a to já nemám. Rodina, děti, hypotéka, fakt nevím a bojím se do toho jít. Hned na živnost, váhám. J.
To bych se taky bála… jít do toho takhle na ostro… ![]()
tam jistý peníze nejsou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
21 Century
Máte někdo zkušenosti s realitkou 21 Century - 21 Reality? Byl jsem tam před pár dny na pohovoru. Žádný fixní plat není ani auto ani mobil. Jen by mě zajímalo, zda s touto realitkou máte někdo nějaké zkušenosti. Přijímací pohovor vyšel, ale řekl jsem mu že se ještě rozhodnu.
- Citovat
- Upravit
@Slavehunter píše:
Máte někdo zkušenosti s realitkou 21 Century - 21 Reality? Byl jsem tam před pár dny na pohovoru. Žádný fixní plat není ani auto ani mobil. Jen by mě zajímalo, zda s touto realitkou máte někdo nějaké zkušenosti. Přijímací pohovor vyšel, ale řekl jsem mu že se ještě rozhodnu.
prý mají dobrý školící systém
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn píše:
prý mají dobrý školící systém![]()
Děkuji za info, za jakoukoliv další informaci budu velice rád. Zítra mi bude volat ![]()
- Citovat
- Upravit
jee a tam jdu já,takže žádná sláva?a jak jste se dohodli na finacích,co vše si sama platíš?a jaké peníze si vydělaáš?takže jsi tam skončila?