Práce realitního makléře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
albiny
5.6.12 13:51

mm reality

jee a tam jdu já,takže žádná sláva?a jak jste se dohodli na finacích,co vše si sama platíš?a jaké peníze si vydělaáš?takže jsi tam skončila?

• Citovat
  • Upravit
albiny
5.6.12 13:55

anonym-docela mi dodáváš odvahu,jen mi ještě napiš,jestli máš děti ,jak se to dá skloubyt,abych nebyla pořád pryč a a stihla vychovávat děti,vyžaduje tato práce moc času? radka

• Citovat
  • Upravit
6
5.6.12 14:01

mm reality

i já to zvažuji,mají tam ,co píšeš,a pak v dotazníku vypisuješ co máš ty-noubuk,foták,auto,pc…a ještě na živnosták ,ten plat 24 tis je tedy jen na rozjezd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.12 14:08

ANONYM

TAKŽE JSI KDE ,V KTERÉ REALITCE,MŮŽEŠ NÁM POPSAT,JAK TO VŠE PROBÍHALO?JAK DLOUHO SES ŠKOLALA,ZAUČOVALA.jAKÉ FINACE SI BUDEŠ MUSET PLATIT SAMA?JAK SE NEMOVITOSTI SHÁNĚJ?BUDOU MI VOLAT DO 3 DNŮ A POŘÁD VÁHÁM JESTLI TO ZVLÁDNU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.12 14:13

NAPIŠ NÁM JAK TO PROBÍHALO TA PREZENTACE–NETRPĚLIVĚ ČEKÁME

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.12 14:15
@Anonymní píše:
Tak jsem opět tady,dnes moje 1 prezentace,nervy mám na pochodu ještě teď,zájemci vypadali spokojeně ale mají ještě další prohlídky,věřím že nekoupí hned 1 barák který uvidí,pár argumentů jsem jim vrátila a myslím že to nakonec dopadne,teda kéž by :dance:Holky co tuto profesi děláte,prosím vás jak to zvládáte psychicky,zvyknu si časem nebo na tom budu pořád takhle stejně vynervovaně,já jen abych za chvíli nebyla průsvitná… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.6.12 21:44

Holky, tech 24 tis. vam opravdu jen tak nikdo neda… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.12 10:45

práce v realitce

Ahoj holky,
koukám na ty relitky (mm reality, remax) a připadá mi to docela jednoduché, ale určitě to tak ve skutečnosti nebude…sama jsme prošla mnoha podnájmy a také problémy s majiteli, tak mi to příde zajímavé. Ale zajímalo by mně, kolik si člověk vidělá, když to chce jako normální práci a nemá děti. A co všechno to obnáší na pozici makléře??
Doufám, že mi některá poradíte, pořád váhám. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553300
4.7.12 17:04

info

Prosím o radu, když ted začnu jako makléř, kdy se může dostavit zisk a jaký průměr. A taky co je na tom pravdy že si musím u realitky platit reklamu nebo přispívat na kancelář. Šel bych na osvč, co si myslíš o REMAXU, díky Jiří

• Citovat
  • Upravit
9649
4.7.12 19:02
@553300 píše:
Prosím o radu, když ted začnu jako makléř, kdy se může dostavit zisk a jaký průměr. A taky co je na tom pravdy že si musím u realitky platit reklamu nebo přispívat na kancelář. Šel bych na osvč, co si myslíš o REMAXU, díky Jiří

Je tezke neco rikat dopredu.
Kdyz budes sikovny, muzes mit zisk za mesic az dva… u nas se na reklamu a nic takoveho neprispiva… :nevim: ale kazda to zase muze mit jinak.
Jinak, pokud chce u nas nekdo kancelar, vetsinou si hradi sam, plati se kancelare pouze reditelum okresu.

KAZDA REALITKA MA SVA PRAVIDLA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553300
5.7.12 09:53

Slyšel jsem názor, že na půl roku musíš mít finance abys přežil než bude první byznys. No a to já nemám. Rodina, děti, hypotéka, fakt nevím a bojím se do toho jít. Hned na živnost, váhám. J.

• Citovat
  • Upravit
7954
5.7.12 16:26
@553300 píše:
Slyšel jsem názor, že na půl roku musíš mít finance abys přežil než bude první byznys. No a to já nemám. Rodina, děti, hypotéka, fakt nevím a bojím se do toho jít. Hned na živnost, váhám. J.

To bych se taky bála… jít do toho takhle na ostro… :think:
tam jistý peníze nejsou.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slavehunter
10.7.12 18:36

21 Century

Máte někdo zkušenosti s realitkou 21 Century - 21 Reality? Byl jsem tam před pár dny na pohovoru. Žádný fixní plat není ani auto ani mobil. Jen by mě zajímalo, zda s touto realitkou máte někdo nějaké zkušenosti. Přijímací pohovor vyšel, ale řekl jsem mu že se ještě rozhodnu.

• Citovat
  • Upravit
7954
10.7.12 19:17
@Slavehunter píše:
Máte někdo zkušenosti s realitkou 21 Century - 21 Reality? Byl jsem tam před pár dny na pohovoru. Žádný fixní plat není ani auto ani mobil. Jen by mě zajímalo, zda s touto realitkou máte někdo nějaké zkušenosti. Přijímací pohovor vyšel, ale řekl jsem mu že se ještě rozhodnu.

prý mají dobrý školící systém :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slavehunter
10.7.12 19:20
@Capricorn píše:
prý mají dobrý školící systém :palec: ;)

Děkuji za info, za jakoukoliv další informaci budu velice rád. Zítra mi bude volat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat