Práce v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
19.7.16 15:15

Presne tak rano od 5.nebo 5.30h, a odpo u nas v rozmezi 12,30-13.30.h. a konci jak kdy..cca 21.-23.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.8.16 21:32

@janape a jak je to s víkendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.8.16 07:19

@sjussi jak kdy.to se strida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.8.16 12:53

A jak to máte vyřešené s dětma, vodí je do školky tatínek, když musíte být v 5 v práci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.8.16 15:05

Tatínek, babička, kdo se najde… Jako nevím, ale myslím, že spousta jiných prací začíná dřív než v 7:30. A toto řeší kde kdo. Proto se děcka pořádně učte takové obory, ať můžete vstávat až na osmou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.16 18:59
@kklarysek píše:
Byla jsem tam na pohovoru a nabídli mi 12 tis + nějaké drobné.
Pokud se chystáte na pohovor, tak si vezměte nějakou starou šusťákovou bundu a polorozpadlé boty. Chovejte se že neumíte ani malou násobilku. Nezapomeňte říct, kdy budete potřebovat volno. A když byste zmínila (i když by to byla lež), že vás vyhodili z práce protože si myslela, že kradete, tak je to místo Vaše. A hodně mluvte, vůbec ne o firmě ale o vás.
To je vtip, ale momentálně jsem naštvaná, že mě nevzali a takové dvě jak popisuji výše vzali :-/

A co máte vystudováno? Bohužel ze zkušenosti - někdy je vyšší kvalifikace spíš překážkou. Zřejmě měli strach, že vás zaučí a vy si najdete lepší místo. Kdežto u dylinky v šusťákovce je riziko minimální, moc jiných šancí nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 09:00

Mám dnes pohovor do LC Olomouc Lidl - pozice skladník, jste tam některá zaměstnaná? Jak to tam chodí? Směny, pracovní doba, atd?

Děkuji :kytka:
http://kariera.lidl.cz/…ista-347.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 09:04
@tiniti píše:
A co máte vystudováno? Bohužel ze zkušenosti - někdy je vyšší kvalifikace spíš překážkou. Zřejmě měli strach, že vás zaučí a vy si najdete lepší místo. Kdežto u dylinky v šusťákovce je riziko minimální, moc jiných šancí nemá…

Souhlasím, hlásila jsem se s BC a DIS titulem do Kauflandu a nevzali mě, protože se ony ženy s maturitním vzděláním báli o své místo. Takže jsem si upravila inzerát, smazala tituly, ponechala „blbou“ maturitu z hotelovky, posledního zaměstnavatele vymazala z životopisu (ať to vypadá, že jsem rok nezaměstnaná) a jdu dnes do Lidlu na pohovor do skladu v Olomouci. Mají tam větší nástupák, než co jsem brala jako administrativní pracovnice v Ostravě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.16 17:35

@hudečice Držím palce, dejte vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
25.8.16 19:40

Holky berou v Lidlu i na zkrácený úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.16 20:10
@Sisi666 píše:
Holky berou v Lidlu i na zkrácený úvazek?

Ano, berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mafie-detatko
9.1.17 20:08

SMAZÁNO

• Citovat
  • Upravit
449
13.1.17 20:27

Holky jsem na mateřské a rozhodla jsem se jit zkusit pohovor do lidlu :) ne kvůli penězům ( ikdyž se vždy hodí),ale to, ze potřebuju už mezi lidi. Delala jsem v Alzheimer centru, tak mi duchodci ani nevadí :mrgreen: A praci v obchode jsem si vždy chtěla vyzkoušet :mrgreen: Jen by mi spis vyhovovali ranní směny, myslíte ze to pochopí a vyhoví mi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
21.3.17 21:32

Prace v Lidlu

Chci se zeptat pracuje nekdo v Lidlu na tech 30 hodin tydne jak pisou. Jak to funguje. Jak jsou smeny atd. Moc dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.3.17 00:51

Vyplňovala jsem ten jejich dotazník na jejich stránkách, na rovinu jsem tam napsala, že na pátou ráno se tam nemám jak dostat, taky jsem napsala, od kdy do kdy můžu.. a dneska mi psali, že nejsem vhodný kandidát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat