Práce v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petra274
To je sice pěkný že zaplatí, ale ja si časově nemůžu dovolit být tam víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketty205 No, u zkrácené úvazku nesmí zaměstnavatel nařídit práci přes čas, musíš s tím souhlasit. Ale jinak co vím, tak se to Lidl snaží dodržovat, jako nepočítej s tím, že bys tam byla každý den 5 hodin nebo že by ti každý týden vycházelo jen těch 25 hodin, to ne, ale v součtu za měsíc se snaží úvazek nepřekračovat a pokud jo, tak fakt minimálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree
Na to právě nemám čas být tam víc… Potřebuji opravdu něco na 25 hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Ketty205 No, u zkrácené úvazku nesmí zaměstnavatel nařídit práci přes čas, musíš s tím souhlasit. Ale jinak co vím, tak se to Lidl snaží dodržovat, jako nepočítej s tím, že bys tam byla každý den 5 hodin nebo že by ti každý týden vycházelo jen těch 25 hodin, to ne, ale v součtu za měsíc se snaží úvazek nepřekračovat a pokud jo, tak fakt minimálně.
Mě právě nevadí delat třeba 12 hodin denně, ale celkově za měsíc abych se vešla do těch max 30 hodin týdně ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketty205 Jo, tak pak je to v klidu… plus tedy co vím, tak směny mají tak na týden dopředu a dost nepravidelné, ale zrovna tohle se může lišit podle toho, jak je schopný manažer dané prodejny. Jinak směny jsou různé, nejsou pevně dané, začátky i konce jsou tak porůznu, aby se pokryl provoz, takže mezi 5 ranní až 23 večerní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
Já právě radši budu pracovat míň dní na vic hodin než obráceně… Kvůli dojíždění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, v Lidlu mají všichni zaměstnanci mikrofon na uchu, to je ke špiclování ze strany vedoucí? Nebo k rychlejší domluvě? Úplně jsem zírala, co už si nevymyslí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree píše:
Holky, v Lidlu mají všichni zaměstnanci mikrofon na uchu, to je ke špiclování ze strany vedoucí? Nebo k rychlejší domluvě? Úplně jsem zírala, co už si nevymyslí.
Oficiálně je to druhý důvod, ale ten první se velmi hodí.
Asi jako kabel v některých oficiálně jako bezpečnostní prvek, ale samozřejmě připojen k pc mistra, aby byla vidět každá minuta na záchodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s No to jsem si myslela. V Lidlu je to tak, hlavně všechny svěřené úkoly udělat rychle. Byla jsem tam kdysi dva týdny, ani jsem nevěděla, kde co je a rychlost-to je jejich heslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree píše:
@Sany80s No to jsem si myslela. V Lidlu je to tak, hlavně všechny svěřené úkoly udělat rychle. Byla jsem tam kdysi dva týdny, ani jsem nevěděla, kde co je a rychlost-to je jejich heslo.
To je ale heslo všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl
Ahoj, 2.5. nastupuji do Lidlu a chtěla bych se zeptat na pár informací. Ve smlouvě mám úvazek 35 hodin týdně a mzdu 24500.. Je mi jasný že 35 hodin týdně dělat nebudu že to bude víc..Nevadí mi to, nemám manžela a ani děti ale zajímá mě zda každou hodinu nad rámec tich 35 hodin opravdu zaplatí a pokud ano tak se to proplatí hned ve výplatě nwbo se proplácí 1× za 3 měsíce? Potom by mě zajímala práce o víkendu..Je za to nějaký příplatek? Ve smlouvé nic takového napsáno nemám, známý co tam dělá mi řekl že žádný příplatek neexistuje ale co jsem četla na internetu tak za práci o víkendu ze zákona příplatek být musí. Další známá mi říkala že není problém si tam vydělat třeba i 23 000 čistého, je to možné? Pokud někdo ví, budu ráda za odpovědi, klidně i do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina1611 Velice pravděpodobně těch 35 hodin dělat budeš, snaží se to nepřekračovat… jinak platí naprosto všechno, ale jestli hned to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat od dubna pracují v Lidlu, mám 35h úvazek, minuli týden jsem měla odpracováno 44h, tenhle týden mám napsáno 48h, to mám napsáno od vedouci, ale i přesto jsem tam někdy o dvě hodiny dýl, s tím že nemohou odejít dokud není hotovo, jsem samoživitelka, mohu se nějak bránit, řeč s nima moc není, a ani domluvit se snímá nedá, je možné abych se opírala o paragraf 241 zákoníku práce. Nebo je to marný boj, a je lepší odejít
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat od dubna pracují v Lidlu, mám 35h úvazek, minuli týden jsem měla odpracováno 44h, tenhle týden mám napsáno 48h, to mám napsáno od vedouci, ale i přesto jsem tam někdy o dvě hodiny dýl, s tím že nemohou odejít dokud není hotovo, jsem samoživitelka, mohu se nějak bránit, řeč s nima moc není, a ani domluvit se snímá nedá, je možné abych se opírala o paragraf 241 zákoníku práce. Nebo je to marný boj, a je lepší odejít
Tak jako za prvé bych si domluvila schůzku s nadřízenou, kde bych to měla možnost v klidu vysvětlit a snažila bych se nají nějakou dohodu. Jasně říct, že takto fungovat mi dělá v osobním životě velké problémy a že bohužel musím trvat na 35 hodinách týdně. Žádám, aby mi nepsala směny s více hodinami, jelikož bych je nemohla dodržet. Člověče neboj se ozvat. Je to jenom práce. A v té práci jsou jenom lidi. A lidi se vždycky nějak domluví, když je trocha dobré vůle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit