Práce v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26860
22.3.17 11:10

@NinaU. Precti si jeste jednou, jak jsem to napsala. Znama se hlasila na misto ve meste sveho bydliste. Nabidli ji misto v jinem meste a divili se, ze na jejich pracovni dobu nepasuje hromadna doprava. A z platu 16 tisic hrubeho (a to kdo vi jestli) to neni na kazdodenni dojizdeni autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.3.17 13:39

A to čtyřkolové výběrové řízení je normální všude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.18 08:04

Dobry den. Diskuze je uz stara. Chtela bych se zeptat aktualne. Jak je to ted s praci v Lidlu. Vsude ted hledaji, inzeruji…slibuji celkem dobre penize. Chtela bych se zeptat. Jsem matka samozivitelka. Byjdou mi vstric kdyz musim rano syna odvest do skolky? Asi tezko ze? A delat jen ranni treba?

• Citovat
  • Upravit
Horse.Lady
2.3.18 08:12
@Anonymní píše:
Dobry den. Diskuze je uz stara. Chtela bych se zeptat aktualne. Jak je to ted s praci v Lidlu. Vsude ted hledaji, inzeruji…slibuji celkem dobre penize. Chtela bych se zeptat. Jsem matka samozivitelka. Byjdou mi vstric kdyz musim rano syna odvest do skolky? Asi tezko ze? A delat jen ranni treba?

Pochybuji, že to půjde. Když beru v potaz Kaufland - je to všude stejně tak usekari začínají i v 5 ráno. Jediné co by asi šlo je pokladní. Ale zase v Lidlu dělají všichni a vsechno

• Citovat
  • Upravit
13955
2.3.18 08:25

Takto asi jen brigadne. Ale zase by sis mohla dovolit dat nekomu par korun za odvedeni/vyzvednuti do skolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
2.3.18 08:28

Před pár dny jsem zrovna četla diskuzi na FB na toto téma na stránkách Lidlu. Vypadá to, že na nějakých prodejnách to umožňují, záleží na konkrétním městě a tamní situaci. A hlavně, vše je o lidech. Já bych to zkusila, třeba budeš mít štěstí. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
2.3.18 08:30

Ranní směna začíná v pět a jsou tam všichni co mají ranní. Od pěti do sedmi se chystá krám na otevření a je tam spousta práce. Na některých prodejnách (např. Budějovická v Praze) jsou pak i ženské, co chodí později na mezi směny a jsou tam především na kase. Ale rozhodně to není všude. V menších městech (např. Dobříš) jsou jen ranní nebo odpolední směny. Navíc ranní sice oficiálně končí ve 13:30, ale pokud je potřeba dovybalit nebo něco udělat tak se to prostě udělat musí. My jsme dost často končili ve tři. Máš za to samozřejmě náhradní volno, počítá se ti každá minuta. Vše je ale filiálka od filiálky. Já sama si teda absolutně nedokážu představit, že bych se tam po rodičáku vrátila. Pokud nemáš někoho kdo ti pohlídá dítě když onemocní, nebo ti ho odvede/vyzvedne z MŠ, tak je to téměř nereálné. I pro ostatní je šílený, když někdo vypadne, protože onemocněl, ta směna je pak na mašli. Každopádně pokud bys o to stála, doporučuju si zajít na prodejnu kam bys chtěla nastoupit a promluvit si s vedoucí o tvých možnostech. Třeba by ti vyšli vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
2.3.18 08:33

Ještě dodatek, dělají se samozřejmě i víkendy a ty chce každý volné. A odpolední taky končí až když je hotovo. V devět se zavírá, takže v lepší dny se jde domů cca v deset, ale ve dny kdy se chystá akční den klidně i o půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.3.18 08:42
@Anny2148 píše:
Já sama si teda absolutně nedokážu představit, že bych se tam po rodičáku vrátila. Pokud nemáš někoho kdo ti pohlídá dítě když onemocní, nebo ti ho odvede/vyzvedne z MŠ, tak je to téměř nereálné. I pro ostatní je šílený, když někdo vypadne, protože onemocněl, ta směna je pak na mašli. Každopádně pokud bys o to stála, doporučuju si zajít na prodejnu kam bys chtěla nastoupit a promluvit si s vedoucí o tvých možnostech. Třeba by ti vyšli vstříc.

To je ale problém prakticky všude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12911
2.3.18 09:19

Musíš se zeptat, někde to jde a někde ne.
Ale a to tě důrazně upozorňuji, v Lidlu ne každý vydrží a to se dá říct, že oproti spoustě jiných řetězců, se tam chovají k lidem korektněji.
Ta práce je tam extrémně fyzicky náročná i ve srovnání s jinými řetězci. Tak, jak mi to lidi popisovali, tak vhodná často spíš pro může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.3.18 09:36

Ahoj, na fb lidlu jsem nedávno četla příspěvky zaměstnanců, kde zmiňovali i toto a psali, že pokud je tam víc takových, kteří mají nějaký požadavek a dá se to skloubit, tak vyjdou vstříc. Případně se dá nastoupit na zkrácený úvazek a až dítě povyroste přejít na celý úvazek. Určitě bych na tvém místě poslala životopis a průvodní dopis s žádostí o pohovor a tam, v případě oboustranného zájmu bych pak ladila detaily. Hodně štěstí přeji a hlavně bradu vzhůru, poctivý člověk, který umí vzít za práci se nemusí bát, říct si o nějaký požadavek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.18 14:26

Přesčasy v Lidlu

Ahoj, mě by prosím zajímalo jak je to v Lidlu s přesčasy. Líbí se mi těch 25 hodin týdně, ale bojím se že z toho pak bude třeba 40. Potřebuji nějakou práci na max 30 hodin týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.4.18 14:41

Přesčasy v Lidlu

Ahoj, mě by prosím zajímalo jak je to v Lidlu s přesčasy. Líbí se mi těch 25 hodin týdně, ale bojím se že z toho pak bude třeba 40. Potřebuji nějakou práci na max 30 hodin týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.4.18 15:05

Uvazek můžeš mít na 25h týdně, ale dá se předpokládat, že tam budeš déle. Potřebují každou ruku. Ale také každou minutu navíc zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
15.4.18 15:36

@Ketty205 Myslím si, že je to o domluvě, ale já měla taky zkrácený uvázek a musela jsem dělat plný, taky v supermarketu. Ale zeptej se a uvidíš, co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat