Práce ve školce, když jsem zdravotní sestra?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Peppa Pig a po materske se budes vracet? ja asi ano i s malou, ale jsem teda zvedava, nevim jak to mala bude brat a taky nevim na jak dlouho se tam vrati, pani reditelka bude mit obrovskou radost az ji pak znovu oznamim, ze jsem tehotna (dejme tomu za rok nebo dva od navratu)
Ne. Sice mi to bylo nabídnuto, ale budu lovit v jiných vodách
Taky jsem měla nabídku, že se můžu vrátit i s dítětem. Ale 12 OOO měsíčně za školku platit opravdu nehodlám! Dítě půjde do státní, až ho tam tedy tak v 5 letech vezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peppa Pig to chapu
a mas priblizne predstavu, kde jinde budes hledat praci, ja to totiz taky porad zvazuji, hlavne ty penize teda.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Peppa Pig to chapua mas priblizne predstavu, kde jinde budes hledat praci, ja to totiz taky porad zvazuji, hlavne ty penize teda.
Ještě o tom moc nepřemýšlím. Plánujeme ještě druhé, tak snad se zadaří. A rodičák mám ještě skoro na 2 roky. Jinak mám vystudovanou angličtinu, tak možná budu dělat nějaké překlady doma, zatím. Pak se uvidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cmochy Ještě bych Ti poradila..co se týče dětí..já pracuju spíš s problémovými dětmi a nejde rozhodně o rozmazlené a tím pádem nevychované děti. Nevychované třeba jsou, ale z úplně jiného důvodu. Na to, aby s námi spolupracovaly a zároveň poslouchaly je důležitý je hlavně zaujmout. Když budeš dělat v hlídačce, nejsi ani školka, ani jesle, nemáš tedy osnovy, co s dětma dělat a proto. když se Ti podaří je zaujmout, blbnout s nima, něco vyrobit, naučit se úplně neznámou písničku,,,máš je na vlastní straně a ze strany dětí nebude problém, i když narazíš na maminky, které stále hledají nějaký problém. Ty děti, se na Tebe budou těšit a budou tam chodit rádi. Budou si chodit pro zážitky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAdy jsou platové tabulky pedagogických pracovníků:
http://flek.cz/…-zamestnancu
- Citovat
- Upravit
@klafina123 píše:
@Cmochy Ty jsi brala v Motole 12 500,–? I s příplatkama za noční, víkendy a tak? A jsi zdrav. sestra? To je nějak málo ne?
Přesně tak, 12500,– čistého… denní, noční, přesčasy… byla jsem tehdy teda absolventka hned po škole… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cmochy píše:
Zdravím,
chci se poptat:
Jsem zdravotní sestra (bez registrace), v současné době na mateřské teprve s dvouměsíční holčičkou. Dneska mě ale tak napadlo, že bych po mateřské ráda pracovala ve školce.Jsou-li tady pracovnice školek, zajímalo by mě zda-li bych měla šanci (se svým vzděláním) a kolik je tak výše platu? (né soukromá školka) Popř. co bych pro to měla udělat?
Jakožto zdravotní sestřička jsi vzdělaná v oboru zdravotní péče, pod tento rezort v současné době spadají už jen dětské domovy do tří let a mateřeská centra (některá jsou i soukromé) dále by jsi mohla pracovat v jesličkách, bohužel jesle už jsou zrušeny existují jen soukromě(v těch však zdravku uvítají) ve školce bohužel pracovat nemůžeš nejedná se zde o zdravotnickou péči, ale o přímou pedagogickou práci, udělat můžeš hodně věcí, dnes existují i večerní doplňkové studia na středních pedagogických školách, případně a to doporučuji více přihlásit se na VŠ (předškolní pedagogika)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a penizky…tak okolo 12 000kc, v soukrome skolce mi nabizeli i 17000-, nakonec jsem tam nesla (nejak se mi nezdali) a navic rada bych se venovala jine oblasti praci s detmi, na VS jsem pokracovala v trosku jinem oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danielitha píše:
Jakožto zdravotní sestřička jsi vzdělaná v oboru zdravotní péče, pod tento rezort v současné době spadají už jen dětské domovy do tří let a mateřeská centra (některá jsou i soukromé) dále by jsi mohla pracovat v jesličkách, bohužel jesle už jsou zrušeny existují jen soukromě(v těch však zdravku uvítají) ve školce bohužel pracovat nemůžeš nejedná se zde o zdravotnickou péči, ale o přímou pedagogickou práci, udělat můžeš hodně věcí, dnes existují i večerní doplňkové studia na středních pedagogických školách, případně a to doporučuji více přihlásit se na VŠ (předškolní pedagogika)
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mikitaa, co se tyce prispevku o platu, tak to bych byla velice spokojena mit takovy plat, mam 10 cisteho, temer 11 cisteho po dvou letech praxe.
Promiň…ale to je kravina, co tu píšeš…já mám pouze Vyšší pedagogickou ( DiS.)…nikoliv Vysokou…takže takový mezistupeň mezi střední pedagogickou a Vysokou školou ped. a mám teda delší praxi (15 let),kolegyně měla praxi 10 let, ale Vysokoškolské vzdělání (Mgr.)a já mám plat cca 17 200Kč čistého/za měsíc při úvazku 31 hod. týdně (plný úvazek uč. v mš)kolegyně i přes KRATŠÍ praxi má s Vysokoškolským vzděláním (což tvrdíš i TY, že máš!!!)21 000Kč čistého…takže pokud píšeš pravdu a máš Vysokoškolské vzdělání ped. směru a jsi tak plně kvalifikovaná NEMŮŽEŠ mít 10-11 tisíc plat…i úplně začínající uč. s Vysokou školou mají plat minimálně v mojí výši…ne-li vyšší… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Peppa Pig a po materske se budes vracet? ja asi ano i s malou, ale jsem teda zvedava, nevim jak to mala bude brat a taky nevim na jak dlouho se tam vrati, pani reditelka bude mit obrovskou radost az ji pak znovu oznamim, ze jsem tehotna (dejme tomu za rok nebo dva od navratu
)