Práce ve školce, když jsem zdravotní sestra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.4.13 12:38

@Peppa Pig a po materske se budes vracet? ja asi ano i s malou, ale jsem teda zvedava, nevim jak to mala bude brat a taky nevim na jak dlouho se tam vrati, pani reditelka bude mit obrovskou radost az ji pak znovu oznamim, ze jsem tehotna (dejme tomu za rok nebo dva od navratu :) )

• Citovat
  • Upravit
1520
5.4.13 12:42
@Anonymní píše:
@Peppa Pig a po materske se budes vracet? ja asi ano i s malou, ale jsem teda zvedava, nevim jak to mala bude brat a taky nevim na jak dlouho se tam vrati, pani reditelka bude mit obrovskou radost az ji pak znovu oznamim, ze jsem tehotna (dejme tomu za rok nebo dva od navratu :) )

Ne. Sice mi to bylo nabídnuto, ale budu lovit v jiných vodách :lol: Taky jsem měla nabídku, že se můžu vrátit i s dítětem. Ale 12 OOO měsíčně za školku platit opravdu nehodlám! Dítě půjde do státní, až ho tam tedy tak v 5 letech vezmou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 12:45

@Peppa Pig to chapu :) a mas priblizne predstavu, kde jinde budes hledat praci, ja to totiz taky porad zvazuji, hlavne ty penize teda.

• Citovat
  • Upravit
1520
5.4.13 12:47
@Anonymní píše:
@Peppa Pig to chapu :) a mas priblizne predstavu, kde jinde budes hledat praci, ja to totiz taky porad zvazuji, hlavne ty penize teda.

Ještě o tom moc nepřemýšlím. Plánujeme ještě druhé, tak snad se zadaří. A rodičák mám ještě skoro na 2 roky. Jinak mám vystudovanou angličtinu, tak možná budu dělat nějaké překlady doma, zatím. Pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
5.4.13 12:48

@Cmochy Ještě bych Ti poradila..co se týče dětí..já pracuju spíš s problémovými dětmi a nejde rozhodně o rozmazlené a tím pádem nevychované děti. Nevychované třeba jsou, ale z úplně jiného důvodu. Na to, aby s námi spolupracovaly a zároveň poslouchaly je důležitý je hlavně zaujmout. Když budeš dělat v hlídačce, nejsi ani školka, ani jesle, nemáš tedy osnovy, co s dětma dělat a proto. když se Ti podaří je zaujmout, blbnout s nima, něco vyrobit, naučit se úplně neznámou písničku,,,máš je na vlastní straně a ze strany dětí nebude problém, i když narazíš na maminky, které stále hledají nějaký problém. Ty děti, se na Tebe budou těšit a budou tam chodit rádi. Budou si chodit pro zážitky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 12:50

@Peppa Pig tak drzim palce at se zadari :D

• Citovat
  • Upravit
1520
5.4.13 12:52
@Anonymní píše:
@Peppa Pig tak drzim palce at se zadari :D

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.4.13 13:05

TAdy jsou platové tabulky pedagogických pracovníků:
 http://flek.cz/…-zamestnancu

• Citovat
  • Upravit
27281
5.4.13 13:17
@klafina123 píše:
@Cmochy Ty jsi brala v Motole 12 500,–? I s příplatkama za noční, víkendy a tak? A jsi zdrav. sestra? To je nějak málo ne?

Přesně tak, 12500,– čistého… denní, noční, přesčasy… byla jsem tehdy teda absolventka hned po škole… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
5.4.13 13:17
@Cmochy píše:
Zdravím,
chci se poptat:
Jsem zdravotní sestra (bez registrace), v současné době na mateřské teprve s dvouměsíční holčičkou. Dneska mě ale tak napadlo, že bych po mateřské ráda pracovala ve školce.Jsou-li tady pracovnice školek, zajímalo by mě zda-li bych měla šanci (se svým vzděláním) a kolik je tak výše platu? (né soukromá školka) Popř. co bych pro to měla udělat? :think:

Jakožto zdravotní sestřička jsi vzdělaná v oboru zdravotní péče, pod tento rezort v současné době spadají už jen dětské domovy do tří let a mateřeská centra (některá jsou i soukromé) dále by jsi mohla pracovat v jesličkách, bohužel jesle už jsou zrušeny existují jen soukromě(v těch však zdravku uvítají) ve školce bohužel pracovat nemůžeš nejedná se zde o zdravotnickou péči, ale o přímou pedagogickou práci, udělat můžeš hodně věcí, dnes existují i večerní doplňkové studia na středních pedagogických školách, případně a to doporučuji více přihlásit se na VŠ (předškolní pedagogika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
5.4.13 13:19

@Cmochy Tak to je asi tím, že jsi byla absolventka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281

@klafina123
Masakr s tou holčičkou v dětském koutku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609

Jo a penizky…tak okolo 12 000kc, v soukrome skolce mi nabizeli i 17000-, nakonec jsem tam nesla (nejak se mi nezdali) a navic rada bych se venovala jine oblasti praci s detmi, na VS jsem pokracovala v trosku jinem oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.4.13 13:20
@Danielitha píše:
Jakožto zdravotní sestřička jsi vzdělaná v oboru zdravotní péče, pod tento rezort v současné době spadají už jen dětské domovy do tří let a mateřeská centra (některá jsou i soukromé) dále by jsi mohla pracovat v jesličkách, bohužel jesle už jsou zrušeny existují jen soukromě(v těch však zdravku uvítají) ve školce bohužel pracovat nemůžeš nejedná se zde o zdravotnickou péči, ale o přímou pedagogickou práci, udělat můžeš hodně věcí, dnes existují i večerní doplňkové studia na středních pedagogických školách, případně a to doporučuji více přihlásit se na VŠ (předškolní pedagogika)

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.4.13 17:34
@Anonymní píše:
Mikitaa, co se tyce prispevku o platu, tak to bych byla velice spokojena mit takovy plat, mam 10 cisteho, temer 11 cisteho po dvou letech praxe.

Promiň…ale to je kravina, co tu píšeš…já mám pouze Vyšší pedagogickou ( DiS.)…nikoliv Vysokou…takže takový mezistupeň mezi střední pedagogickou a Vysokou školou ped. a mám teda delší praxi (15 let),kolegyně měla praxi 10 let, ale Vysokoškolské vzdělání (Mgr.)a já mám plat cca 17 200Kč čistého/za měsíc při úvazku 31 hod. týdně (plný úvazek uč. v mš)kolegyně i přes KRATŠÍ praxi má s Vysokoškolským vzděláním (což tvrdíš i TY, že máš!!!)21 000Kč čistého…takže pokud píšeš pravdu a máš Vysokoškolské vzdělání ped. směru a jsi tak plně kvalifikovaná NEMŮŽEŠ mít 10-11 tisíc plat…i úplně začínající uč. s Vysokou školou mají plat minimálně v mojí výši…ne-li vyšší… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat