Práce ve výrobě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
práce ve výrobě
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se vrátit do obchodu takže jsem na ÚP a hledám práci v obchodě. Zítra jdu například na pohovor do Billy. Já si myslím že horší jak v tom Imi už to být nemůže. Chovají se tam k lidem hrozně. Za to papírování který mě osobně nikdo nevysvětlil mě pořád nadávali. Nikdo neporadí práce jako taková je hrozná pakárna vůbec mě to nesedělo.
No já vydržím hodně, ale tady mám taky pocit, že na člověku schválně hledají chybu. Říkala jsem si, možná je to takové jen na oddělení kde jsem já, až vzadu v hale u posledních šaten a chodím pouze na ranní odpolední. Ale jak to tak čtu od tebe, ono to asi bude stejné všude, prostě jedna fabrika. I když se snažím, tak nějakou chybičku si vždycky najdou, buzerace kvůli maličkosti a zvláštní je, že se např. mezi sebou kmenoví baví a s kolegyní, co nastupovala týden po mně jsme se jeden den daly do řeči a hned nám za to vynadali, prý je zákaz se bavit. Za celý den dám dohromady cca 2000 - 3000ks a mám toho plný kecky, když to dělám ručně, ostatní jsou u strojů, což taky nepochopím. měla by být nějaká spravedlnost ve střídání se. Kmenoví mi s radostí přijdou oznámit, že jsem u 2 ks zapomněla dát oringy, at si na to dávám pozor. Přijde mi to dost trapný už. Vyloženě hledají na člověku chybu, aby odešel, potom jsou z toho živé jen ty agentury všechno je to domluvené a i to školení k ničemu nahoře před nástupem, ruka ruku myje…
Já chvíli dělala v Bille za pultem, jestli můžeš jdi radši do kasy, za mě 12hodin na nohách je moc, mám křečáky, ale možná je to jak která prodejna, někde myslím dělají 8hodin a k tomu jsem naztrefila na nepříjemnou vedoucí, ale záleží jak komu co vyhovuje, platově 17 čistého tuším mají, no nic moc to taky není. Počítej s víkendama, hold je to obchod.
- Citovat
- Upravit
prace imi modřice 2 směny nebo slévárna
Tak nás daly s kolegyní na jinou halu, tam taková buzerace není papíry v pohodě, ale úplně jiná prácem zatím nas nezaučili pořádně, děláme jen předvýrobu a to jde, ale ta montáž už je horší a mistr nám řekl, že nás už zpátky nechtrějí, tak pokud se neuaučíme za měsíc tady, tak teda nevím co bude, no moc mi to nesedí, oni tu u práce hlavně stojí a to s přesčasy asi nevydržém s křečákama, taky to bude těžké se zaučit a zvládat normy, prý jsme se je tam nezvládaly, ale copak může ve zkušebce, navíc jsme se nezastavily a za mě jsem toho udělala dost, problém spíš bude jinde oni po nás jeli od začátku nadávali nám kvůli blbině a ta kolegyně se ozvala tvrdě nadala tam jedné kmenové, tak asi i poto nás zpšt nechtějí..Co ty máš práci? Já bych taky odešla, ale nevím kam ted v době covidu a ráda bych smlouvu na neurčito hlavně ne agentura.
Rozhodla jsem se vrátit do obchodu takže jsem na ÚP a hledám práci v obchodě. Zítra jdu například na pohovor do Billy. Já si myslím že horší jak v tom Imi už to být nemůže. Chovají se tam k lidem hrozně. Za to papírování který mě osobně nikdo nevysvětlil mě pořád nadávali. Nikdo neporadí práce jako taková je hrozná pakárna vůbec mě to nesedělo
- Citovat
- Upravit
práce imi Modřice nebo slévárna
Nás zaučují aje to těžké na té druhé hale, montovat a ještě testovat, vše se nedá hned naučit a dnes jsem v jedné krabičce co jsem vyráběla neměla navlečené gumičky, tudíž to neprošlo testem, tak uvidím jestli mě nevyhodí, už je mi to jedno je to tam hrozná otročina..Ale kde ted najít práci jinde? Zatím jsem pracovala v obchodě, jsem vyuč, prodavačka a ve fabrikách, tak pokud někdo tady poradí firmu, která je dobrá, kde berou do kmenu budu ráda. Jsem z Brna zatím.
- Citovat
- Upravit
Fast food
Ahoj, asi už jsi práci našla, ale můžeš zkusit i fast food
Já dělám brigádně v KFC a nemůžu si stěžovat, všichni jsou milí, max 8 hodin, přestávky máme, zavíráme ve 22 a co zbyde si můžem vzít domů, takže večeři máš taky vyřešenou, snad jen plat by mohl být lepší, ale stačí to. Ale je to hlavně o lidech, na koho narazíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fast food
A jestli nechceš pracovat s lidmi tak úplně v pohodě, já dělám v kuchyni a u nás na mě není ani vidět, ani kamerově (mrtvý úhel), takže si tam v podstatě můžeš dělat co chceš (když není špička). Jinak celý odpoledne jenom obaluju a snažím maso, večer zavřu, naberu si jídlo a jdu domů
Úplná pohoda, fakt doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fast food
Za pokus nic nedáš, zaučíš se rychle, během pár směn. První směnu jsem měl školení na počítači a taky zaplacený
A to jsem byl celou dobu na telefonu. Takže určitě zkus! A pokud jsi z Brna, tak v Bystrci je to nejlepší, hlavně z pohledu otevírací doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodla jsem se vrátit do obchodu takže jsem na ÚP a hledám práci v obchodě. Zítra jdu například na pohovor do Billy. Já si myslím že horší jak v tom Imi už to být nemůže. Chovají se tam k lidem hrozně. Za to papírování který mě osobně nikdo nevysvětlil mě pořád nadávali. Nikdo neporadí práce jako taková je hrozná pakárna vůbec mě to nesedělo.