Práce z domova - prace-nadoma.cz (pan Velcl)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
8.4.14 19:51

Je to na zpusob Oriflamu a Avonu. Jen se to tyka sperku a hodinek. Kdo miluje modu, katalog vas uchvati. Jako me pred pul rokem. Nez jsem se nadala, lidi objednavali a jde to samo. Jen to chce byt komunikativni a vstricna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.8.14 12:24

Domácí práce???????

Takže první věc je, platby předem, to už je první známka nedodržování zákona. Jistě víte, že toto je nově postiženo v zákoně. Nevztahuje se to přímo na vás, vy to jakoby zprostředkováváte a za to zprostředkování si účtujete platbu.
Ale zcela vědomě zprostředkováváte nepravdy, lži a neprověřené inzeráty. Nemusíte používat vtipné glosy jako že je tady závist, pomlouvačné kampaně a podobné nesmysly. Ty podvody jsou roky prověřené, lépe řečeno provařené a pokud odpovíte na kterýkoliv, musíte zaplatit pro další informace, katalogy, blbosti a nesmysly, které vám přijdou.
Váš odstavec 14 ve vašich podmínkách je omyl, protože vy plně odpovídáte za protiprávní obsah inzerátů, protože poskytujete prostor a zprostředkování tohoto kroku, který jako zprostředkovatel a veřejně dostupný portál přebíráte pod svou správu, tedy prověřené, ověřené a v souladu se zákonem odpovídající nabídky čehokoliv. Pokud budete zprostředkovávat nabídku rumu z pančovaného lihu a metanolu, nikdo vám neodebere odpovědnost za šíření tohoto produktu na veřejnost jako koncové nabídky na veřejnému portálu. Ale vy moc dobře víte, že inzeráty na vašem portálu jsou podvod jeden vedle druhého. Jistě jste si je ověřil stejně jako já a spousta jiných stovek podvedených. A mimochodem brácha Tomáš to nabízí na portálech přímo, ne jako zprostředkování, ale přímo podmínky a smlouvy za peníze, 490 nebo 790 korun. V letech 1993-1997 to byli dvacetikoruny, dneska je inflace i v podvodech.
Polopravdivé a pomlouvačné diskuse mne nezajímají, pouze vlastní zkušenost. Jméno provozovatele David Velcl, Šumperk a Tomáš Velcl, Nový Malín, jsou dostatečně provařená několika přeskoky na různé platformy, sice změna je život, v případě nárůstu trestních oznámení měnit náhle rychle portály je přinejmenším hodně zajímavé a kdo si dá s tím tu práci jako já, doloží si dohromady 1+1. Bude mi téměř 60 let a jako bývalý vyšetřovatel Policie ČR už to mám jako koníčka si dávat dohromady A+B, zajímají mne zákony a také mne od roku 1990 zajímají podvodné firmy, které si našly místo u věřících lidí, kteří jsou nepoučitelní. Tak například www.manualni-prace.cz kde se nezdozví nikdo nic o poskytovateli ale odkáže jej na www.inprace.cz, kde je opět nám známí pan Velcl Šupmerk, ale to není podivné, že ne, tak si projdeme podmínky, že by stejné jako jinde?? Na www.manualniprace.cz se ohání nějaký vtipkár tím, jak je to zaštítěno Dále http://www.prace-nadoma.cz/ a dále http://www.domprace.cz a že by odlišnost http://www.pracedomu.cz/ dokonce kontaktujte majitele webu si děláte prču? A mnoho a mnoho dalších z dřívějších let i současných. Pan podvodník má tolik stránek, že už si ani nemůže pamatovat, kde a co vlastně vůbec má. a další objev zázraku www.pracenadoma.net neco jako poctivý podvod http://www.lepsi-prijem.cz/
Na policii si může pan Velcl zajít sám, nebo kdo je tohoto pisatelem, jistě mu velmi rádi řeknou, jak se dávají lidé dohromady a jak velká je již způsobená škoda, tyto stránky prozatím figurují ve spolupachatelství, což je stejná taxa jako pachatel.
K nabídkám, která nabízí váš portál, například plnění obálek za 11.800, to není podle vašich zásad přehnaná nabídky a nereálná? Nebudeme se mořit přehnaností, toto byl jeden z prvních podvodů v roce 1991, který byl importován do ČR, plnění obálek nejprve známkami, poté reklamními předměty, dále letáky a dnes je to všehochuť. Opět si zaplatíte podmínky práce dopředu, pokud vám vůbec přijde odpověd, tak první je, že musíte sehnat další lidi, kteří od vás ten leták s nabídkou práce koupí, a to je jediný způsob příjmu, protože plnění obálek žádné neexistuje. Zprostředkováváte vědomě podvod.
Kompletace propisek, to bylo někdy kolem roku 1994, kdy již byl zákon o mlm systémech (1993) který přivedl do republiky spousty takových podvodů, které se stále obměňují. Propisky neexistují, pouze musí dotyčný sehnat koupěchtivého člověka, který zaplatí za nic a musí shánět další hloupé, kteří mu to nic zaplatí. Opět podvod na vaší stránce a díky vám se mohl podvod šířit a díky vám byli další podvedeni.
Pak je tam několik úžasných, zcela totožných konkrétních podvodů se zasláním prověřeného katalogu různých prací na smlouvu, práci, na dobu neurčitou a podobné ID 1425, ID 1426, ID1431 jsou jen od bandy podvodníků a od chudáků, kteří jim naletěli. Tyto letáky v mnoha podobách, většinou na několika barevných papírech jsou jen snůškou lží a podvodů a pouze slouží k tomu aby klient zaslal peníze za informace a kontakty na další firmu, která už jim opravdu dá práci, ve skutečnosti opět přijde papír, ve které se potvrzuje přijetí žádosti o registraci, která je podmíněna bla bla bla bla a pokud chce získat rychle zpět své peníze, at si zadá stejný inzerát, okopíruje katalog prací a prodává stejně jako koupil. Nehoráznost nejvyššího kalibru, mnoho let stíhaní a mnoho let fungující pod různými hlavičkami. Kdo toto nabízí a zprostředkovává je stejný dobytek jako ten kdo to poskytuje a inzeruje.
Práce přes internet??? Jeden čistokrevný podvod vedle druhého. Záchranný plán, bomba světového formátu, letadlo jak vyšité, pyramida jak vymydlená a přesto si někdo dovolí to nazvat legální prací přes internet? To dokáže jen zloděj, který možná ani nevěří tomu co vlastně napsal. Tam už funguje dobře známá slovenská firma, Agentura Fox, s kterou je tvůrce tohoto webu velmi dobře seznáme, jestli není náhodou jméno pana Sýkory pseudonymem pana Velcla, což občas dokladuj některé kroky třeba v podobnosti podmínek a podobně. Namluvit nebo napsat cokoliv slovensky není problém asi pro nikoho.
Další internet, bylinky, světová bomba, proč vlastně jsou ještě nemocní lidé, když tady je za pár korun lék, který je skoro na všechno a skoro zadarmo. Proč ti vědci nehledají tyto internetové stránky a proč třeba na ebolu se neobrátí na tyto slovenské bratčeky, kteří jakoby náhodou sklouznou ve vysvětlování do předešlého příspěvku v letadlo a pyramidu, ale umí ji velmi dobře na videu nakreslit, levá noha, pravá noha, levé oko pracuje pravé spí a podobné nesmysly. Bomba.
Důchodci si mohou vydělat i v Eurech? Bomba světová, jak jste kreativní. Kolik je to bude stát peníze a že už nic nedostanou jim říkáte hned nebo až zaplatí? Vy ne, vlastně inzerent, kterým jste skoro všude vy, ale to nehraje roli, bílé nesmysly jako koně si vyrobí každý, takže i vy.
Všechny vaše odkazy na všech stránkách nabízejí jedno a to samé většinou vše stejné nebo s pozměněným textem a názvem. Ve výsledku na konci je to všechno úplně stejné. Podvody, zlodějiny, které lump jako je správce tohoto webu nabízí a zprostředkovává za nemalé peníze a provizi.
Vlastně omluva, narazil jsem na jednu práci, kterou bych bral jako poctivou, kdyby to nebylo s nabídkou stejné jako se vším od vás. Roznášení letáků. toto funguje přímo u České distribuční, Mediaservis a podobně, ale na rozdíl od vás zlodějů, se neplatí nic předem, pouze se zkontaktuje zástupce, domluví region a následný termíny zavážení všechno svými vlastními automobily a pracovníky. Vy jste podvodníci, kteří si nechají zaplatit za neexistují nabídku, nenabídnete nic a ještě takové blbiny píšete o české poště a podobné nesmysly píšete. Tak si alespoň ověřte formu práce těchto společností.
Ještě poslední věta z vaší odpovědi. Nemám podezření na inzeráty, které mají důvody podvodů, já jsem si je ověřil, mám přesně zmapováno jak to funguje, za kolik peněz a kdo je pod tím podepsaný. Jednoznačné podvody a lži, jednoznační zloději a váš portál nezveřejňuje v žádném případě žádnou solidní, poctivou nabídku vůbec na nic.
Na rozdíl od vás mohu všechna svá tvrzení doložit, ale určitě je nedoložím podvodníkům jako jste vy dva. Vlastně tři už s bratčekem slovakistou Foxem. úsměvná tvrzení a úsměvná data. Když už jsem se s tím tak pracoval a psal, velmi rád zveřejním i tento dopis. Všem, všude kde je to dostupné. Snad se nejde pár lidí, kteří si nejprve ověří vše co píši než aby takovým zlodějům zasílali peníze absolutně za nic. To je život co??? Vydělávat na podvodech a hlouposti nešťastných lidí, kteří se snaží věřit v poctivost a narazí jen na vyčůrané zloděje, kteří se neštítí brát peníze podvodem od lidí, kteří to mají jako poslední šanci.
Je mi z vás zle.
Mimochodem jako registrovaná a aktivní osoba na ÚOOÚ chci od vás číslo protokolu registrace Úřadu Ochrany osobních údajů, kterým se oháníte v podmínkách, jako správce jistě to není nic pro vás neznámého. Každý kdo spravuje osobní data tento protokol s kulatým razítkem a identifikačním číslem má. Ale to asi neuvidíme nikdo, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.15 00:57

Panu Velclovi na dopisy s nabízením práce nepište, jsem to udělala, chtěl po mě peníze a poslal nějaké papíry a prý ať si dám inzerát, no prostě podvod, nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.25 18:49

Ahoj lidičky tak já jsem nalétla panu Davidovi Velclovii. Chtěla jsem si přivydělat k rodičovské a podle stránek jsem si myslela ze je to seriózní nabídka. Bohužel jsem poslala 490kc a už se nic neděje. Myslíte ze když to budu řešit s právníkem ze na toho hajlza dojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
1.2.25 07:06
@Podvedena1265 píše: Více

Myslím, že ano, záleží na tom, kolik mu toho dokážou. Jeden podvod za 490,– Kč je o ničem, advokátovi za jedno sezení dáte víc, na což on spoléhá. Ale jak si můžete vyhledat, on to dělá už nejmíň 10 let, takže toho bude mít víc.

Podobně se živil Denis Vinček, dokázali mu snad 20 tisíc povedených a šel si sednout.
 https://www.novinky.cz/…idi-40393672

Ten právník by měl sedět na státním zastupitelství nebo PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.25 07:43

@eumedon udivuje mě jak takové lidi se na sebe mohou podívat do zrcadla. No co přišla jsem o víc aspoň si za to může koupit oběd blbecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
1.2.25 14:44
@Podvedena1265 píše: Více

Berte to tak, že jste si zaplatila kurs obezřetnosti.

Za vaši práci by měl zaměstnavatel platit vám, ne vy jemu. A za zprostředkování práce platí zprostředkovateli budoucí zaměstnavatel.

A pokud se vám něco nezdá, je nejlepší najít si recenze. Kromě recenzí na web spíš recenze na jeho provozovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat