Práce z domova - dělá ji vůbec někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
11.11.13 20:17

Ja doma balim toaletni papiry na rulicky a ve volnem case striham obrazky na puzzle a davam do krabic.

• Citovat
  • Upravit
1354
13.11.14 19:21
@ncc1701 píše:
Ja doma balim toaletni papiry na rulicky a ve volnem case striham obrazky na puzzle a davam do krabic.

a kde si sehnala takovou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
13.11.14 20:11

@Didlinka33 Myslíte si, že jde o vážně míněný příspěvek? Vážně si myslíte, že někdo namotává toaletní papír na ruličky podomácku? Kdyby napsala že stojí na čtyřech a dělá psací stůl, taky byste se zeptala, kde sehnala takovou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.14 20:13
@eumedon píše:
@Didlinka33 Myslíte si, že jde o vážně míněný příspěvek? Vážně si myslíte, že někdo namotává toaletní papír na ruličky podomácku? Kdyby napsala že stojí na čtyřech a dělá psací stůl, taky byste se zeptala, kde sehnala takovou práci?

já myslela ty puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
13.11.14 20:14
@Didlinka33 píše:
já myslela ty puzzle

Myslím, že i to se dělá strojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.15 17:23
@Mimiki007 píše:
Ne je to jinak. První měsíc máš tzv. trial vlákno, tj. vlákno zadarmo. To máš na 30 dní. Ideálně tak vyděláš 30 USD a 20 ti tedy chybí na koupi prvního vlákna. Když jsi šikovná a inzeruješ, tak ti lidi pod tebou vydělají těch dvacet. Já teď vydělávám cca 3USD denně, ale mám už pár lidí pod sebou a jedno vlákno koupené (doplatila jsem si 30 USD, ale to budu mít teoreticky za 10 dní zpět) a jedno to trialové. Chce to zpočátku trpělivost ale spočítala jsem, že bez žádné investice se cca za 180 dní dostaneš na 25 vláken, což je 25 USD denně, tj. 15000 měsíčně. Ale viděla jsem české výpisy s 50 vlákny.

můžu se zeptat oč jde, prosím do sz. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.15 16:53
@kocourka170 píše:
můžu se zeptat oč jde, prosím do sz. děkuji

zjevně o letadlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.3.15 13:50

Ja jsem pracovala jako projektova manazerka 3-4dny doma zbytek v praci. Vytvorili jsme I stranky kde jsme si sjednavali schuzky s firmami a zaucovali je o praci z domu, kterou I zvedli a I spousta zamestnavatelu pak u nas melo nabidky prace na praci z domu. Bohuzel tento projekt jiz skoncil nicmene stranky stale bezi jsou tu veskere potrebne info a hlavne jak se nenechat napalit. Stranky jsou www.pracujtenadalku.hodonin.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.15 20:20
@Virginia píše:
Při mateřské jsem kompletovala pracovní ochranné přilby, je to asi šest roků. Práce luxusní, výdělky pohádkové, přes 10 tisíc. Dalo se to stihnout v klidu večer.
Kdeže ty staleté sněhy jsou. Když má člověk opravdu štěstí, tak asi najde, ale dnes už je to jiný než před lety. Bych to dnes brala i jako přivýdělek při práci, kdybych měla možnost.

prosim mate nejaky kontakt na tu kompletaci přileb? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
23.6.15 20:34

@Simcaak1 Kdeže ty loňské sněhy jsou. :-). Nemám, už to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
25.6.15 21:53
@eumedon píše:
Seriózní portál věnovaný práci z domova je http://workline.czNabídky práce z domova jsou zde: http://workline.cz/nabidky.aspx
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
7.9.15 13:35
@Nicol-8 píše:
Vyplácí…kamarádku znám přes několik let, ale přesto jsem tomu moc nevěřila. Tak mi ukázala jak proplácí. A je to česká firma, tudíž si nemusím vyřizovat žádné ty americké platební brány.

Takových neorigoš transakcí ti vytvořím, kolik budeš chtít. Navíc u odesílatele ti chybí jméno majitele účtu a nějak zaděláno bílou nebo černou barvou není. Já na toto určitě nenaletím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
7.9.15 13:37

Firma IGCS Europe a. s.
http://rejstrik.penize.cz/…s-europe-a-s
Původní firma FWDS Claims, a. s. " v likvidaci" a následně přejmenována na Firma IGCS Europe a. s.
Ojé… v tom budou šmečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.9.15 13:41
@Blekota píše:
Firma IGCS Europe a. s.
http://rejstrik.penize.cz/…s-europe-a-s
Původní firma FWDS Claims, a. s. " v likvidaci" a následně přejmenována na Firma IGCS Europe a. s.
Ojé… v tom budou šmečka.

Ale já ti ani nikomu jinému nic nenutím… 8o já jen reagovala na diskuzi, kde se maminky ptají zda si někdo vydělává doma a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.9.15 14:33
@Nicol-8 píše:
Ale já ti ani nikomu jinému nic nenutím… 8o já jen reagovala na diskuzi, kde se maminky ptají zda si někdo vydělává doma a jak.

Ale ty nevyděláváš :nevim: nikdo ti zatím nic nezaplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat