Práce z domova - dělá ji vůbec někdo?

536
14.12.12 11:59

práce z domova- dělá ji vubec nekdo:-%

Ahoj všichni,
Našla jsem tu desítky diskusí o práci z domova, většinou s nějakým negativním prvkem. Hledala jsem, nenašla, proto zakladam…
Zajímalo by mě, zda tu některá z vás práci z domova vůbec dela, co je to za práci, popřípadě kdybyste byly tak hodné kontakt do SZ:-). Rozhodně ale nee katalogy, kosmetika, Amway, Avon a tak. Myslím spíš manuální práci- nějaké kompletovani, nadepisovani, přepisování, lepení… Věnovala bych tomu tak 2 hodiny denně. Nějak se začínáme dostávat do finanční krize, ráda bych vylepšila rodinný rozpočet alespoň málem.
Budu vděčná za každý kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101871
14.12.12 12:02

Já domácí práci dělám - odbornou pro svého zaměstnavatele… nicméně to asi není to co chceš slyšet.
Obávám se, že ale nic takového co popisuješ neseženeš, ono je to i pochopitelné, obálky nadepíše podstatně rychleji tiskárna a skoro nic to nestojí, kompletování apod., tady jsou zase zvýšené náklady dopravit to k tobě domů a zpět, to je pro firmu lepší si na to najmout brigádníka do firmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.12.12 12:10

Mám to jako jani1 taky dělám z domova, ale odbornou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.12.12 12:13

Jak píše j. a.n. i. 1,domácí práce jedině pro svého původního zaměstnavatele, kde jsi pracovala před mateřskou a rodičovskou dovolenou. Samozřejmě, pokud to jde, většinou to bohužel spíše nejde. Jinak jedině něco na ŽL- třeba něco sama vyrábět, péct, doučovat, překládat jazyky atd. To, co píšeš- kompletování, nadepisování atd. bývají většinou podvody nebo vyděláš, při vynaložení velkého úsilí, fyzického i časového, minimum. Příklad z mého okolí : Sousedka si na rodičáku přivydělávala kompletováním nějakých elektrosoučástek pro svého zaměstnavatele, kde pracovala, než nastoupila na mateřskou. Dělala to skoro celé noci, když děti spaly, cca 5 hodin v kuse, každý den, vč. víkendů. Udělala týdně několik tisíc kusů a vydělala si měsíčně 1500 -2000 Kč, když si to propočítala, dělala vlastně za v průměru asi 15 Kč na hodinu. Absolutně nerentabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 12:17

Mám také takovou zkušenost, že z domova jedině u svého zaměstnavatele. Nebo potom pracovat na ŽL. Já jsem si přivydělala, ale musela jsem normoš chodit na poloviční do práce, pak jsem měla brigádu na 7 dní, ALE byla jsem úplně mimo domov (mystery shoping)… takže velice důležité mít babičku na hlídání, dobře to zkoubit, mít chuť a pak jít pracovat třeba do místní školky, školy úklid na pár hodin denně, nebo nějakou brigádu atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.12 12:17

Já mám internetové obchůdky. Začla jsem s tím před 5 lety, že jsem prodávala věci po dětech a nakonec se prodejem na netu živím a jsem doma :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3400
14.12.12 12:21

Také neznám nikoho kdo si manuálně doma přivydělá. Znám jen jednu maminku co doma doucuje jazyk a privydela si slusne. Ale doucuje každý večer v tydnu. Já ted pomalu také začínám přivydelávat, když už má syn trošku rezim a mám na to energii, ale je to práce pro firmu z „širší rodiny“. Takže na inzerát nebo podobně bych toto asi určitě nenašla nebo nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.12.12 12:29

Díky za příspěvky.
No já před rodicakem dělala sestricku na interně, ledaže bych si dovedla nějakého seniora domu:-). Na částečný úvazek mě také nechtějí, měla bych se 3 dětma moc velké nároky na čas, smeny a tak, obavam se, ze mě pak nebudou chtít ani zpět, ale s tím se počítalo…
Hlídání moc nemám, myslela jsem právě něco po večerech, když deti usnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.12.12 12:30

Já jsem kdysi zkoušela navlíkání korálků. Práce naprosto na prd, nevydělala jsem si nic. Já chodím do práce na noční na úvazek 0.3 u svého zaměstnavatele a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.12.12 13:06

Ahoj, delam praci z domova kde mam HPP. Vicemene klientsky servis a reklamace klientu.

Ale vim, o necem kde se dela vyzkum trhu a da se delat i na HO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.12.12 13:07

Mas naistalovane programy CATI, + si clovek dokoupi sadu na volani. 120kc/hod… ale je potreba mit tech 5 hodin klid, jedna se o ranni, odpoledni sichtu a ty vyzkumy jsou pro docela znamou agenturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.12.12 15:13

My nasli na jobs.cz.. manzelka dela opravy detskych veci pro jeden obchod s detskym zbozim.. za 5 hodin prace si vydela od 1500-3000korun mesicne dle toho kolik toho je.. jinak me nic nenapda co jde delat doma.. jedine nejake doucovani, oriflame, avon, pojisteni preklady.. v podstate odborne veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.12.12 15:30

@Monjie to je zajímavé, ale 5 hodin to bych nedala, kdo by se staral o děti…
@lopata něco takového by se mi libilo, jsem manuálně vcelku zručna. Peníze jsou více než slušné, kouknu na ty www stránky, třebas něco objevím:-).
Internetový obchudek mě taky napadl, ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, tak mám strach do toho jít. Možná by to stálo za pokus, jen mám pocit, že dětských věcí je všude tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
15.12.12 13:03

Manuální práce z domova se asi žádnému zaměstnavateli nevyplatí (nebo ano, ale pak se to finančně navyplatí tobě). Také dělám z domova, ale na počítači jako „home office“.

Umíš třeba plést? Mohla bys třeba plést dětské čepičky, ponožky apod. a prodávat to třeba na Aukru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.12 14:59

@drobececek výborný nápad, docela ráda aukruju, taky mě to napadlo, ale při dnešních cenách pošty se to maminkam nevyplatí…sekacek je v každém městě, beru to podle sebe, než dát 60 kč poštovného. Už o tom přemýšlím delší dobu, ale každý můj ‚geniální‘ nápad mi rodina rychle vyvrátí:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat