Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky. Jsem prvorodička, koukala jsem různě po internetu na různý značky jak gelů, tak i kapslí, je toho tolik a vůbec netuším co si mám vybrat pro mimčo 🙈 Tak bych se chtěla zeptat co za prací gel / kapsli vyhovuje vám, s čím jste spokojeni. Díky ![]()
Co nejméně parfémované. Já používám značku Sonnet nebo mýdlové vločky na praní od Alchymistek. Žádná aviváž.
Žádný, prala jsem s naším prádlem, jen dávala máchání na víc.
Aviváž nepoužívám.
Latkovala jsem a v té době prala v Lanze nebo Rexu.
Používám Lovela gel, je jemný, hypoalergenní a dobře pere i skvrny od jídla. Někdy sáhnu i po Frosch Baby, má přírodní složení a krásně voní. Obojí je šetrné k citlivé pokožce miminka.
Používám Frosch baby, pere opravdu skvěle a krásně voní. Kupuji tedy v Německu, vychází tam o cca stovku levněji.
Mám feel eco a jelena pro mimina
Feel eco je absolutně bez vůně, takže jsem přidávala trošku jejich ovocné aviváže. Jelen voní příjemně sám o sobě
Jelínek mimi, používám dodnes, i když už je syn větší. Jednou jsem koupila Frosch baby, ten tekutý prací prostředek, a jak mám jinak značku Frosch ráda, tak tohle už nikdy víc. Ten je tak strašně parfémovaný, že i po druhém máchání bylo všechno prádlo strašně navoněné, pro miminko úplně zbytečné ![]()
@Zuz186 píše: VíceŽe by v tom prala švagrová? Občas mi pošle oblečení, pro mě je to strašný smrad, jak je to převoněné.
Jelínek mimi prací prášek nebo prací gel. Osvědčil se Jelínek mimi prací gel s vůní mateřídoušky.
@Temnástranasíly píše: Více
Ono bude těch smradů možná víc, ale u téhle značky mě to zrovna nepříjemně překvapilo ![]()
Persil sensitive+ sanytol desinfekci, někdy jsem koupila lovelu