Pračka s horním plněním, máte s ní dobré zkušenosti?

1
15.10.20 09:14

Pračka s horním plněním, máte s ní dobré zkušenosti?

Dobrý den,

budeme kupovat novou pračku a máme velký zálusk na model s horním plněním. Máte některá čerstvé zkušenosti? Jste spokojené nebo se byste se raději vrátili k pračce s předním plněním?

Potřebujeme v koupelně ušetřit co nejvíce místa a tohle mi přijde rozumná cesta, lepší než slim modely. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
15.10.20 09:18

Měla jsem ji 8 let v bytě, taky nám šlo o úsporu místa. Pak jsme ji tam těm lidem nechali.
Osobně v tom nevidím nějaký extra rozdíl v mém věku.
Pro starší lidi si myslím, že je vrchní plnění určitě lepší, nemusí se tolik ohýbat.
Určitě jestli váháte mezi slim s předním plněním a pračkou s horním plněním, tak z důvodu úspory místa určitě tu s horním plněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.10.20 09:35

Jestli ti jde o místo, pak si myslím, že horní plnění je fajn řešení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.10.20 09:37

Mám ji léta, do malé koupelny ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
15.10.20 09:41

Holky a nevadí třeba, že na pračku nic nepoložíš? Mívala jsem hl. 42 boční plnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
15.10.20 09:47

Teda v ramci setreni mista mame prave tu bokem plnitelnou, aspon na ni nahoru muzu ledacos polozit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.10.20 10:29

Nasi meli vzdy shora plnenou, v male koupelne se jim vejde presne pod kotel. Me se vic libi zepredu plnene, takze do sve domacnosti jsem poridila takovou, ale kdyz se jina nevejde, da se s ni fungovat naprosto v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
15.10.20 11:07

Jsem v podnajmu, jiná se sem nevejde a jsem spokojena. Nevidím v tom zadny rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
15.10.20 12:43

Měla jsem ze shora a teď mám zpředu plněnou. Mně teda vyhovuje s předním plněním, protože pak třeba využiju místo nahoře. Na tu pračku s horním plněním nemůžeš nic položit. Ze shora se tam to prádlo zase lépe dává i vytahuje. Jinak mi to přijde úplně jedno.

• Citovat
  • Upravit
Roznova
15.10.20 13:00

Tajy uvazuji kterou, obcas me boli zada… ale u te s vrchnim plnenim mam 2 zasadni problemy:

• musis pocitat s mistem nad prackou kvuli otevirani vika + pak taky se vzdat odkladaciho prostoru na pracce
  • zda se mj to jen nebo je opravdu ten plnici otvor mnohem mensi nez u pracky plnene predem? Coz muze byt problem u objem. pradla rypu deka, potah…
  • Citovat
  • Upravit
17609
20.10.20 00:16
@Roznova píše:
Tajy uvazuji kterou, obcas me boli zada… ale u te s vrchnim plnenim mam 2 zasadni problemy:
  • musis pocitat s mistem nad prackou kvuli otevirani vika + pak taky se vzdat odkladaciho prostoru na pracce
  • zda se mj to jen nebo je opravdu ten plnici otvor mnohem mensi nez u pracky plnene predem? Coz muze byt problem u objem. pradla rypu deka, potah…

To máš pravdu, nasoukat tam potah matrace je určitě složitější, ale jde to. Prostě se musí plnit a vyndavat postupně.
Zase nehrozí, že povolí guma těsnění a člověk má v koupelně potopu. Ale nevím, třeba už je tohle vychytanější. Já mám celé roky s vrchním plněním, takže to neposoudím.
Co se svou sklerozou využívám často, je přihození něčeho do běžící pračky. To asi u předního plnění nejde, myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roznova
20.10.20 14:39

@kadlina přihazovat prádlo během praní jde, v těch pračkách dnes totiž nění skoro žádná voda, jak to tak sleduju :zed:,ale holt s tím se nic nenadělá, prádlo je naštěstí i tak dobře vyprané a vždy na máchání připojuji další 2 cykly+máchám výhradně s přidáním octa misto aviváže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max