Pračka se sušičkou Ariston

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
20.4.17 14:16

Tak jsem pradlo vyndala suchy ale totslne zmackany :lol: takze ted jeste zkousim uplne stejne akorat s programem pradelnik… no a u bavlny jdou otacky zvysit na tech 1400?? Blba pracka a je chytrejsi nez ja :mrgreen: @Nimie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.4.17 14:26

Tak jsem pradlo vyndala suchy ale totslne zmackany :lol: takze ted jeste zkousim uplne stejne akorat s programem pradelnik… no a u bavlny jdou otacky zvysit na tech 1400?? Blba pracka a je chytrejsi nez ja :mrgreen: @Nimie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
20.4.17 14:31
@CarolStan píše:
Tak jsem pradlo vyndala suchy ale totslne zmackany :lol: takze ted jeste zkousim uplne stejne akorat s programem pradelnik… no a u bavlny jdou otacky zvysit na tech 1400?? Blba pracka a je chytrejsi nez ja :mrgreen: @Nimie
:lol: :lol: dobře ty! No, nicméně u bavlny jdou běžně zvýšit :) pokud jsi to vyndala totálně zmačkané a suché, tak si zkus pohrát s těma programama (a třeba tam dát právě něaký program třeba prádelník apod.), ono to pak bude k prádlu přistupovat trochu inteligentněji. A nebo, co se mi osvědčilo, do praní přidávat odměrku obyč. jedlé sody, ona změkčí vodu, tím změkčí prádlo, takže po samotném vyprání není tak tvrdé a když se to pak suší, tak je to mnohem rovnější. Jen to teda fakt nesmíš přesušit no :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.4.17 14:50

No proste koukam ze to neni jen tak ???? Kazdopadne ti moc dekuji ty otacky by me vubec nenapadly… Tak snad uz to ted bude lepsi, jeste vyresit tu vuni a je to, ted jsem k tomu prihodila vonavej ubrousek tak jsem zvedava ???? @Nimie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
20.4.17 15:42

@CarolStan není vůbec zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.4.17 15:45

Ja susim na syntetiku na zehleni. Kdyz to poskladas, vetsina se srovna.
Synovi tricka do skolky zehlim. Nam dospelim zehlim maloco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.4.17 17:03

A peres na jaky program? Me se to nedosusilo protoze jsem na prani mela nozky otacky… @omites

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí