Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@neila píše:
@tiffany mě se líbí ta první a druhá fotka, podle mě úplně nejvíc sednou k té kombinaci a aspoň takhle na fotce vypadají dost dobře. Ty ostatní jsou dost nudné
Jednička a čtyřka je to samé.
Taky se nám to líbí dost. Dvojka je „Retro brown“ taková jakoby matlanice, co vypadá jako zaprášená, stará, opotřebovaná. Taky se nám to k tomu líbí, jen nevím, jestli se to brzy neokouká, když budu kupovat novou desku, která vypadá už jako hodně jetá. ![]()
Ještě pár fotek jsme udělali. S vyloženě světlými deskami to byla nuda, to jsme ani nefotili.
@tiffany píše:
Ještě pár fotek jsme udělali. S vyloženě světlými deskami to byla nuda, to jsme ani nefotili.
tak tady 2 a 3 super!
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že každá deska se okouká, když člověk každý den kolem ní tancuje
![]()
@neila píše:
tak tady 2 a 3 super!Z vlastní zkušenosti můžu říct, že každá deska se okouká, když člověk každý den kolem ní tancuje![]()
Já pořád nevím. Mě třeba tohle nudné nepřijde a žádný kontrast tam není.
Vyber si podle sebe, já si do toho taky nenechala kecat /až na tu podlahu, no/, ale kuchyň je celá moje
![]()
@ivik21 píše:
Vyber si podle sebe, já si do toho taky nenechala kecat /až na tu podlahu, no/, ale kuchyň je celá moje![]()
Jasně, že to chci podle sebe, jen jsem si nebyla jistá a díky této diskuzi si stále více uvědomuju, že na nějaké kontrasty právě moc nejsem. ![]()
@tiffany nevypadá to špatně, proč ne? Nikde není napsáno, že kontrast tam nutně musí být
Ono stejně do doladí jako celek x dalších věcí. Takže pokud máš pocit, že by se ti líbilo něco méně kontrastního, tak směle do toho. Nebo si stáhni nějaký program na tyhle věci a zkus si to tam vyskládat. Není nad vizualizaci ![]()
@neila píše:
@tiffany nevypadá to špatně, proč ne? Nikde není napsáno, že kontrast tam nutně musí býtOno stejně do doladí jako celek x dalších věcí. Takže pokud máš pocit, že by se ti líbilo něco méně kontrastního, tak směle do toho. Nebo si stáhni nějaký program na tyhle věci a zkus si to tam vyskládat. Není nad vizualizaci
Ten program ještě zkusím.