Pracovní deska do kuchyně - světlá, nebo tmavá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
1.2.16 22:09
@neila píše:
@tiffany mě se líbí ta první a druhá fotka, podle mě úplně nejvíc sednou k té kombinaci a aspoň takhle na fotce vypadají dost dobře. Ty ostatní jsou dost nudné :lol:

Jednička a čtyřka je to samé. :P Taky se nám to líbí dost. Dvojka je „Retro brown“ taková jakoby matlanice, co vypadá jako zaprášená, stará, opotřebovaná. Taky se nám to k tomu líbí, jen nevím, jestli se to brzy neokouká, když budu kupovat novou desku, která vypadá už jako hodně jetá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
1.2.16 22:13

Ještě pár fotek jsme udělali. S vyloženě světlými deskami to byla nuda, to jsme ani nefotili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.2.16 15:56
@tiffany píše:
Ještě pár fotek jsme udělali. S vyloženě světlými deskami to byla nuda, to jsme ani nefotili.

tak tady 2 a 3 super!

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že každá deska se okouká, když člověk každý den kolem ní tancuje :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.2.16 10:30
@neila píše:
tak tady 2 a 3 super!Z vlastní zkušenosti můžu říct, že každá deska se okouká, když člověk každý den kolem ní tancuje :mrgreen: :lol:

Já pořád nevím. Mě třeba tohle nudné nepřijde a žádný kontrast tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.2.16 10:33

Vyber si podle sebe, já si do toho taky nenechala kecat /až na tu podlahu, no/, ale kuchyň je celá moje :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
12272
3.2.16 10:59
@ivik21 píše:
Vyber si podle sebe, já si do toho taky nenechala kecat /až na tu podlahu, no/, ale kuchyň je celá moje :think: ;)

Jasně, že to chci podle sebe, jen jsem si nebyla jistá a díky této diskuzi si stále více uvědomuju, že na nějaké kontrasty právě moc nejsem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.2.16 11:02

@tiffany tak super :palec:

• Citovat
  • Upravit
16186
3.2.16 12:07

@tiffany nevypadá to špatně, proč ne? Nikde není napsáno, že kontrast tam nutně musí být :nevim: Ono stejně do doladí jako celek x dalších věcí. Takže pokud máš pocit, že by se ti líbilo něco méně kontrastního, tak směle do toho. Nebo si stáhni nějaký program na tyhle věci a zkus si to tam vyskládat. Není nad vizualizaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.2.16 12:39
@neila píše:
@tiffany nevypadá to špatně, proč ne? Nikde není napsáno, že kontrast tam nutně musí být :nevim: Ono stejně do doladí jako celek x dalších věcí. Takže pokud máš pocit, že by se ti líbilo něco méně kontrastního, tak směle do toho. Nebo si stáhni nějaký program na tyhle věci a zkus si to tam vyskládat. Není nad vizualizaci :palec:

Ten program ještě zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný