Pracovní pohovor: Jak dlouho čekat na výsledek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Co napsat do emailu, když se firma neozvala do dané doby do které se měli ozvat zda byl pohovor úspěšní či ne?
Chci jim napsat a zeptat se, ale zase nechci ať email vyzní nějak vlezlé
Nevybrali te, to ze je neprofesionalni od nich je jasne..asi bych se na vykaslala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Co napsat do emailu, když se firma neozvala do dané doby do které se měli ozvat zda byl pohovor úspěšní či ne?
Chci jim napsat a zeptat se, ale zase nechci ať email vyzní nějak vlezlé
Dobrý den,
byla jsem u Vás dne XX na výběrovém řízení. Byli jsme domluvení, že do dne XX mi dáte vědět, jak výběrové řízení dopadlo. Nikdo se bohužel neozval, tak bych ráda věděla, jestli jsem přijatá nebo ne, hlavně kvůli dalším nabídkám zaměstnání.
Děkuji za informaci
S přáním hezkého dne
Ta paní co nedokáže napsat dvě věty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Nic. Vybrali určitě jiného a pro mě by to byl znak neserioznosti firmy, když jste byli domluveni.
Ne nutně. Zažil jsem taky to, že kvůli nepřítomnosti někoho kdo rozhodoval, tak se výsledek výběrka třeba o týden až dva posunul a nikdo to nedal vědět, že ano. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Ne nutně. Zažil jsem taky to, že kvůli nepřítomnosti někoho kdo rozhodoval, tak se výsledek výběrka třeba o týden až dva posunul a nikdo to nedal vědět, že ano.
To se sice může stát, že někdo nemůže kvůli překážce na své straně splnit, na čem se domluvil s druhou stranou, ale v tom případě je seriózní se přinejmenším druhé straně omluvit, situaci vysvětlit a požádat o náhradní lhůtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit