Pracovní pohovor: Jak dlouho čekat na výsledek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracovní pohovor-jak dlouho čekat na výsledek
Prosím především personalistky o radu. Před týdnem jsem absolvovala pracovní pohovor. Byl u toho ředitel a zástupce. Nakonec mi bylo řečeno, že konečné slovo má majitel firmy. Od té doby se mi neozvali. Jak dlouho po pohovoru je normální čekat? Zvažuji i jiné možnosti, proto bych chtěla mít i v této záležitosti jasno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@valkil píše: Říkají většinou 14 dní a sami od sebe! Ani se nemusím ptát.
Díky za zkušenost. Taky si říkám, že by alespoň poslali maila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týden je optimální doba, zavolala bych si tam. Hodně štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádovi se ozvali od pohovoru až po měsíci a půl a rovnou, že ho berou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cmochy píše:
Kamarádovi se ozvali od pohovoru až po měsíci a půl a rovnou, že ho berou.
U mě to chtějí uzavřít do prázdnin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás u každého pohovoru uchazečům o práci na konci říkáme, KDY se jim ozveme (bývá to většinou do týdne) Když je konkurz, který má několik kol, tak je to na delší dobu -ale to uchazeče aspoň informujeme mailem či telefonicky, že postupují do dalšího kola, nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll píše:
Týden je optimální doba, zavolala bych si tam. Hodně štěstí.
Já se právě nechci „vtírat“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se většinou ozývám do týdne až 10dnů až proběhnou pohovory s dalšími kandidáty. Pokud si Tě vybrali na pohovor určitě se ozvou s jakoukoliv odpovědí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, pokud zájemců mají víc a ty jsi v tom s prominutím „odpadu“, je taky možné, že se neozvou vůbec. Cca po 10 dnech bych se pak ozvala sama - pokud bych o to místo měla zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72
Pokud budete mít klidnější spaní, tak tam zavolejte :- ) Myslím, že není nic špatného na tom se slušně zeptat, že jste byla před týdnem na VŘ a chcete vědět, zda už mají výsledek. Buď Vám řeknou, že si vybrali Vás, nebo někoho jiného, nebo že to ještě nemají rozhodnuto. Tak držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie
Takové jednání nechápu - u nás ve firmě pokládáme za slušnost odpovědět každému uchazeči, ať jej vybereme, nebo ne. Ale věřím, že někde to tak je :- (
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@betuska.bathory píše:
@Emilie
Takové jednání nechápu - u nás ve firmě pokládáme za slušnost odpovědět každému uchazeči, ať jej vybereme, nebo ne. Ale věřím, že někde to tak je :- (
Já taky ne. Loni jsem byla půl roku za úp a hledala místo velmi intenzivně, takže bohužel prezentuji zkušenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně tedy nevadí, když uchazeči volají, chápu, že každý nechce a nemůže čekat x dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit