Pracovní smlouva a prodloužení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracovní smlouva jak to je prosím?
Dobrý podvečer můžete mi poradit jak to teď je s pracovní smlouvou kolikrát se může prodloužit na dobu určitou a kdy už se musí dát na dobu neurčitou? V práci jsem zaměstnaná v dubnu to budou 2 roky a smlouvu mi stále prodlužují na dobu určitou tak to mám tak nejisté dřív bylo, že se to po určité době musí dát na dobu neurčitou, ale teď jak jsou ty změny tak už to neovládám a abych to ještě upřesnila v roce 2011 mě propustili na necelý měsíc a pak mě vzali zase zpět tak poradíte prosím jestli se mám nějak bránit a jestli to vůbec pomůže. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
§ 39
Pracovní poměr na dobu určitou
(2) Doba trvání pracovního poměru na dobu určitou mezi týmiž smluvními stranami nesmí přesáhnout 3 roky a ode dne vzniku prvního pracovního poměru na dobu určitou může být opakována nejvýše dvakrát. Za opakování pracovního poměru na dobu určitou se považuje rovněž i jeho prodloužení. Jestliže od skončení předchozího pracovního poměru na dobu určitou uplynula doba 3 let, k předchozímu pracovnímu poměru na dobu určitou mezi týmiž smluvními stranami se nepřihlíží.
Platné od 1.1.2012
Příspěvek upraven 24.03.13 v 18:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milunaeviku A neberou to nejak nove? Kdyz te propustili tak nemas smlouvu od te doby kdy te zase vzali???
Ja teda mela smlouvu prodlouzenou 3×…A pak kdyz se blizilo ze tam budu 2 hym rokem dali me na neurcito..Ted jsem na rodicovske dovolene.
A zda je to nejak nove to netusim kdyztak si taky pockam co kdo napise,.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit