Pracuje někdo každý víkend ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
22.11.23 17:27
@Lamerka píše:
@JancaS84

Vím že by neměli, ale u nás máme nějaký speciální prací ní fond hodin který přes léto činí přes 200h měsíčně a když ten fond nesplnim zmizí z dovolené 11 nebo 22 hodin.

Už mi zbývá 55h dovolené a to jsem si ani žádnou nevybrala, celkem úlet že?😁 😭

Tak to je strašné, poslala bych udání na inspektorát práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
22.11.23 17:40

Výpověď si měla dát už dávno. Takhle si odrovnáš zdraví nebo se z toho sesypeš. Musíš myslet hlavně na sebe a ne na nějakýho šéfa, kterými jsi u zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
22.11.23 22:41

Tak to mi přijde jako těžká buzerace.. Promluvila bych si otevřeně s vedením a případně začala hledat jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3520
23.11.23 09:52

Už dávno jsi měla být pryč. Proč si tohle necháš líbit?! Chápeš, že nikdo neocení, že tam děláš otroka? Jaké čekat do května? Proč proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.11.23 10:21

@Lamerka 24000 Kč za tyto směny bych nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2937
23.11.23 23:23
@Lamerka píše:
Zdravím, jdu sem s dotazem jestli je tu ještě nějaký blázen co dělá prakticky všechny víkendy.

V dubnu jsem nastoupila jako servírka na plac, od dubna do dnešního dne jsem měla asi
4 volné neděle a 2 volné soboty. Celý víkend tahem žádný nebyl.

Práci, kolegy i prostředí miluju ale fakt mě mega žere, že se nedostanu na žádnou společenskou událost ani na divadlo nebo koncert.

PS. Nemám za víkendy žádné příplatky a jsem jediná kdo je na stálo na place, zbytek směn dohazují brigádníky. Výplata cca 24+ dyska.
Jsem z toho nešťastná celou tu dobu se dívat na lidi co k nám jezdí relaxovat odpočívat nebo se bavit když já nemůžu jít nikam. Ani si nemůžu vybrat žádnou dovolenou. Tu mi strhávají za prý nedostatek odpracovaných hodin což je cca 180 měsíčně.

Stojí to za ty nervy a žádnej osobní život? Je tu někdo kdo taky dělá všechny víkendy?

Dovolená je 4 týdny že zákona.
Co u tvého zaměstnavatele znamená nedostatek odpracovaných hodin?
Já být tebou, tak pošlu smlouvu tyto informace na inspektorát práce s dotazem, zda nedochází k porušování zákona.
Z lásky k práci se nenajis a nájem ti to nezaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30028
24.11.23 03:52

24 tis. za tolik hodin? To je dost zoufale :think:.
Jen např. V Lidlu dostaneš 30, co sem koukal a nebudou tě tam snad tolik vysavat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.11.23 00:07

Děvče nešťastné...

@Lamerka píše:
Zdravím, jdu sem s dotazem jestli je tu ještě nějaký blázen co dělá prakticky všechny víkendy.

V dubnu jsem nastoupila jako servírka na plac, od dubna do dnešního dne jsem měla asi
4 volné neděle a 2 volné soboty. Celý víkend tahem žádný nebyl.

Práci, kolegy i prostředí miluju ale fakt mě mega žere, že se nedostanu na žádnou společenskou událost ani na divadlo nebo koncert.

PS. Nemám za víkendy žád
né příplatky a jsem jediná kdo je na stálo na place, zbytek směn dohazují brigádníky. Výplata cca 24+ dyska.
Jsem z toho nešťastná celou tu dobu se dívat na lidi co k nám jezdí relaxovat odpočívat nebo se bavit když já nemůžu jít nikam. Ani si nemůžu vybrat žádnou dovolenou. Tu mi strhávají za prý nedostatek odpracovaných hodin což je cca 180 měsíčně.

Stojí to za ty nervy a žádnej osobní život? Je tu někdo kdo taky dělá všechny víkendy?
..tys asi nepochopila systém tvého „zaměstnavatele“ vyždímat a zahodit. V podstatě si během sedmi měsíců odpracovala devět. Dostáváš alespoň výplatní pásku s těmito údaji nebo jsou údajeo pracovnídobě dovolené upraveny? Máš pracovní smlouvu? Pokud jsi ochotná na toto odpovědět, pak můžeme radit, co dál. Jinak jsou všechny rady vařením z vody..
Ozvi se

K tvému poslednímu dotazu: ŽÁDNÁ práce, byť sebelíp zaplacená nestojí za ztrátu osobního života. Opakuji ŽÁDNÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.6.24 14:20

A proč tam pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie