Pracuje někdo pro Českou Pojištovnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracuje někdo pro českou pojištovnu??,
Dobrý den ,najde se tu někdo kdo pracuje pro čp?Rušili jsme pojistky .Jedna je už vyřízená a u druhé jsou pořád nejasnosti.Dnes se ns klientském servisu objevilo napsané.Pojistné plnění-životní událost.Tak nevím co to znamená.Žádnou událost jsme nehlásili,jen paní na pobočce to v pondělí urgovala co se děje.Je to rušené v listopadu.Žádali jsme o zrušení s výplatou odbytného.Tak nevím co si o tom myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tady to nikdo nevyřeší, zavolej si 841114114 a zeptej se konkrétně ke své smlouvě, takové nekonkrétní rady na dálku ti nepomůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo pracuje pro ČP? Mám syna, jsou mu čtyři roky, je autista a mentální retardací. Dá se takovéto dítě pojistit? Díky moc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:nikdo?
já ano - a na co? jako životní pojistku nebo úrazovou?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
já ano - a na co? jako životní pojistku nebo úrazovou?
jde oboje? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jde oboje?
zjistím v pondělí, teď mám dovo a i případné výluky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zjistím v pondělí, teď mám dovo a i případné výluky
mě by hlavně zajímalo, jestli je někde v podmínkách, který duševní poruchy se nedají pojistit. Jsem to asi napsala blbě, ale snad jsem byla pochopená ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jindra Buk píše:
Proč zrovna ČP, smím-li se zeptat?
tak nějak zjišťuju
Třeba u generali u Lvíčka se prý v tomhle případě pojistit nedá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
mě by hlavně zajímalo, jestli je někde v podmínkách, který duševní poruchy se nedají pojistit. Jsem to asi napsala blbě, ale snad jsem byla pochopená
Ok, v pondělí se ozvu
- Citovat
- Upravit
Dobry den, je nejaka moznost jak u CP zakazat telemarketing?
Chci u nich pojistku na skody v obcanskem zivote, ale trochu jsem se polekal, kdyz jsem tady cetl ze klienty obvolavaji a nabizeji neustale nejake produkty.
Dekuji za odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit