Praha 6 a okolí, centrum Prahy - kavárny, herničky?

1419
7.3.16 09:38

Praha 6 a okoli, centrum Prahy - kavarny, hernicky?

Ahoj maminky. Mozna se tu najde nektera z vas, ktera bydlite na Praze 6 a v blizkem okoli nebo v centru a poradila mi kam se da zajit za oskliveho pocasi se skoro 3letym ditetem? Nedavno jsme se prestehovali na Prahu-zapad a vubec tohle okoli neznam tak nevim kam vyrazit. Narazila jsem na dum vlacku to mame urcite v planu ale je tady neco i jako treba Brumbambule nebo nejaka kavarna s detskym koutkem? Nejlepe dostupne pobliz MHD? Jsem bohuzel na 2 mesice bez auta. Dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
7.3.16 10:31

V Řepích u tramvaje Slánská, dřív se to jmenovalo Baby café, teď myslím že cukrárna U Prokůpků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.3.16 10:37

Řepy, baby cafe http://www.uprokupku.cz/
velká herna, skvělé zákusky i chlebíčky. Vstupné 39,– za dítě od 3 let. Jsme tam dost často.
Do řep jezdí i vlak z Hostivic a blízkého okolí

Na metru Luka otevřeli Človíčkov

Na Zličíně myslím duben, květen otvírají vedle Ikei nový zábavní park.
Funguje i cerative world, ale obojí poněkud finančně náročné

hrací koutek v ikea, u restaurace už 3 leťáka neuspokojí, ale dole u vchodu, kde je dítě samo by to šlo.

Metropole Zličín Timeout
Metropole Zličín u restaurací je klouzačka, tak na půl hodiny je to fajn
mateřská centra - třeba řepík - je tam i volná herna http://mc-repik.webnode.cz/program/

OC šestka velký cha. chabox a mají tam i placenou hernu, nezkoušeli jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
7.3.16 10:53

@Sufik jee ten Creative world jeste funguje? By byl super plán na víkend, když bude muž doma a odvezl by nás.. :) @slavuska1 @Sufik děkuji za nápady. Snad mi ještě někdo napíše něco vice poblíž Dejvic :) děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.3.16 11:25

@nikypiky92 já nevím, my jsme tam nebyli. Zkus vygooglit. Nějak mne odradily ty ceny za každou dílničku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.