Praha 6 a okolí, centrum Prahy - kavárny, herničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praha 6 a okoli, centrum Prahy - kavarny, hernicky?
Ahoj maminky. Mozna se tu najde nektera z vas, ktera bydlite na Praze 6 a v blizkem okoli nebo v centru a poradila mi kam se da zajit za oskliveho pocasi se skoro 3letym ditetem? Nedavno jsme se prestehovali na Prahu-zapad a vubec tohle okoli neznam tak nevim kam vyrazit. Narazila jsem na dum vlacku to mame urcite v planu ale je tady neco i jako treba Brumbambule nebo nejaka kavarna s detskym koutkem? Nejlepe dostupne pobliz MHD? Jsem bohuzel na 2 mesice bez auta. Dekuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Řepích u tramvaje Slánská, dřív se to jmenovalo Baby café, teď myslím že cukrárna U Prokůpků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řepy, baby cafe http://www.uprokupku.cz/
velká herna, skvělé zákusky i chlebíčky. Vstupné 39,– za dítě od 3 let. Jsme tam dost často.
Do řep jezdí i vlak z Hostivic a blízkého okolí
Na metru Luka otevřeli Človíčkov
Na Zličíně myslím duben, květen otvírají vedle Ikei nový zábavní park.
Funguje i cerative world, ale obojí poněkud finančně náročné
hrací koutek v ikea, u restaurace už 3 leťáka neuspokojí, ale dole u vchodu, kde je dítě samo by to šlo.
Metropole Zličín Timeout
Metropole Zličín u restaurací je klouzačka, tak na půl hodiny je to fajn
mateřská centra - třeba řepík - je tam i volná herna http://mc-repik.webnode.cz/program/
OC šestka velký cha. chabox a mají tam i placenou hernu, nezkoušeli jsme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sufik jee ten Creative world jeste funguje? By byl super plán na víkend, když bude muž doma a odvezl by nás..
@slavuska1 @Sufik děkuji za nápady. Snad mi ještě někdo napíše něco vice poblíž Dejvic
děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikypiky92 já nevím, my jsme tam nebyli. Zkus vygooglit. Nějak mne odradily ty ceny za každou dílničku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.