Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
děkuji holky,mě napsal Duphaston.snažím se odpočívat ale asi to znáte,uvařit musím,doma dcerka 5 let takže až tak v klidu zas být nemůžu ale snažím se co to jde.ono vyhráno asi není nikdy.třeba ten hematom odkrvácí a může se objevit další.ono i v ten pátek tam mudr viděl nad plodem ještě nějakou krev ale ještě nedokázal říct co to je tak mám strach z druhého hematomu.jen by mě zajímalo jak dlouho budu krvácet.krvácím od pátku docela hodně a furt to nepřestává ![]()
bajci,klid,ja mela taky hematom,vetsi nez plod..krvacela jsem od 7tt do 9tt,brala jsem taky duphaston,pokud se tehu ma udrzet,udrzi se
,v 9tt jak kdyz utne,krvaceni prestalo,hematom se vyprazdnil.neboj,bude to ok
díky,taky budu doufat.asi ho mám veliký protože to ze mě uplně teče už pár dní
ze me to teklo tak,ze jsem se chodila divat na zachod,jestli nepotracim..ja mela taky veliky,vetsi nez mimis
bajci,asi podle nejakyho kusu vetsiho,,jako toho pludku..nevim,obcas si poctes ze holky jako poznaly,ze to je ten zarodek..,boli te bricho??to mas taky ukazatel,u toho hematomu me bircho nebolelo,normalne jsem valila v praci,jako pecovatelka,jsme si s dr rekli,ze proste co se ma udrzet udrzi se..ono,nic jinyho stejne delat nejde.
jj,dopadlo to dobre viz metr..jsem dneska 37+5tt a u min,tehu,pred 6 lety jsem mela hematomy taky..ale to jsem lezela v nemocnici,zacala jsem krvacet ve13tt,ale behem tynde byl pokoj.ted u druheho,fakt ty tri tydny…a porad stejne..
tak to je dobře že to dobře dopadlo.mě vcelku nic nebolí,trošku v podbřišku ale to přisuzuji rostoucí děloze a nic většího ze mě nepadá.někdy to není krev ale taková sraženina ale to je asi normální,když hematom je vlastně krevní sraženina že?
jdes az za tyden??me dr rekl,ze pokud budu spinit jeste na konci tydne mam dojit..tak jsem sla,s tim ze potrat…na utz mimis spokojenej,vedle si vesele valila krev z hematomu:o))pak jsem jeste spinila,krvacela slaboucce dalsich 14dni..ono asi jak u koho,.a u prvniho jsi to mela jaK??taky hematom??ja u syna mela dva..ted jen jeden:o))
no mám v plánu mu cinknout jestli budu krvácet ještě v pátek.u prvního jsem špinila někdy uprostřed ale na příčinu nepřišli,asi nic vážného
dr si te pak stejne pozve,ze se na to podiva..me se vyptaval,jestli jsem nemela horecku a bolesti…ja na nej koukala,pak pustil utz..a priserka si spokojene hovela i se srdickem:o))