Prasklý hematom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
28.2.11 08:30

děkuji holky,mě napsal Duphaston.snažím se odpočívat ale asi to znáte,uvařit musím,doma dcerka 5 let takže až tak v klidu zas být nemůžu ale snažím se co to jde.ono vyhráno asi není nikdy.třeba ten hematom odkrvácí a může se objevit další.ono i v ten pátek tam mudr viděl nad plodem ještě nějakou krev ale ještě nedokázal říct co to je tak mám strach z druhého hematomu.jen by mě zajímalo jak dlouho budu krvácet.krvácím od pátku docela hodně a furt to nepřestává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.2.11 10:43

bajci,klid,ja mela taky hematom,vetsi nez plod..krvacela jsem od 7tt do 9tt,brala jsem taky duphaston,pokud se tehu ma udrzet,udrzi se :palec: ,v 9tt jak kdyz utne,krvaceni prestalo,hematom se vyprazdnil.neboj,bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.2.11 14:10

díky,taky budu doufat.asi ho mám veliký protože to ze mě uplně teče už pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.2.11 19:35

ze me to teklo tak,ze jsem se chodila divat na zachod,jestli nepotracim..ja mela taky veliky,vetsi nez mimis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.3.11 08:59

no a jak bys poznala že potrácíš??a dopadlo to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.3.11 09:25

bajci,asi podle nejakyho kusu vetsiho,,jako toho pludku..nevim,obcas si poctes ze holky jako poznaly,ze to je ten zarodek..,boli te bricho??to mas taky ukazatel,u toho hematomu me bircho nebolelo,normalne jsem valila v praci,jako pecovatelka,jsme si s dr rekli,ze proste co se ma udrzet udrzi se..ono,nic jinyho stejne delat nejde.

jj,dopadlo to dobre viz metr..jsem dneska 37+5tt a u min,tehu,pred 6 lety jsem mela hematomy taky..ale to jsem lezela v nemocnici,zacala jsem krvacet ve13tt,ale behem tynde byl pokoj.ted u druheho,fakt ty tri tydny…a porad stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.3.11 11:15

tak to je dobře že to dobře dopadlo.mě vcelku nic nebolí,trošku v podbřišku ale to přisuzuji rostoucí děloze a nic většího ze mě nepadá.někdy to není krev ale taková sraženina ale to je asi normální,když hematom je vlastně krevní sraženina že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.3.11 11:56

hm,nech to konovi.odpocivej,to bude v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.3.11 12:42

jo nechám a v pondělí budu vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.3.11 12:47

jdes az za tyden??me dr rekl,ze pokud budu spinit jeste na konci tydne mam dojit..tak jsem sla,s tim ze potrat…na utz mimis spokojenej,vedle si vesele valila krev z hematomu:o))pak jsem jeste spinila,krvacela slaboucce dalsich 14dni..ono asi jak u koho,.a u prvniho jsi to mela jaK??taky hematom??ja u syna mela dva..ted jen jeden:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.3.11 12:51

no mám v plánu mu cinknout jestli budu krvácet ještě v pátek.u prvního jsem špinila někdy uprostřed ale na příčinu nepřišli,asi nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.3.11 13:00

dr si te pak stejne pozve,ze se na to podiva..me se vyptaval,jestli jsem nemela horecku a bolesti…ja na nej koukala,pak pustil utz..a priserka si spokojene hovela i se srdickem:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.3.11 13:07

jo já nechci nic víc jen to ať mimi roste jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.3.11 13:10

to je jasny a presny..tak pak sem pisni co a jak. :pankac: